![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мене ми е интересно, как може един човек да е надрусан през целия си живот и да не умира (Муамар)...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Повечето мнения в тая тема са меко казано слабоумни. Саддам може и да беше пълен изрод, ненормален тип и прочее, но начинът му на управление беше единствения възможен за гадната паплач амуджи, обитаващи там. А за геноцида сигурни ли сте, между другото? Там ли бяхте или разбрахте от телевизията? Виждали ли сте кадри от Ирак преди да отидат там американчетата да ги "освободят"? Ако не сте - намерете и гледайте, а после вижте как изглежда държавата сега, когата е свободна и демократична. С този акт сегашните лижещи американските гъзове управници на Ирак показаха, че са не само американски подлоги, ами и че с нищо не са по-добри от Саддам (и вероятно ще свършат като него).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
скъпи приятелю Садам не се различава по нищо от Т.Живков,Брежнев или Кастро
![]() ![]() Ще ти вметна само че ако иракските спортисти са показвали слаби резултати на състеания са били вкарвани в правия път чрез различни 'методи' на порицание!!! Единствените кадри от Ирак които съм виждал преди 'тъпите' американчета да отидат там са от разни всенародни тържества където Садам гледа или строго или бащински,нищо по различно от Куба,С.Кореа,Виетнам или Либия ![]() Аз не казвам че САЩ са перфектни и разбира се те са в Ирак заради интереси,но в крайна сметка Щатите са най великата държава в света!!! Убиецът си получи заслуженото!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 03:21 PM |