![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Подмокрих се.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Важно е разнообразието, но условията са - коефициент на интелигентност > от средния, да може да разговаря с мен, и да не е "кущрамба" (по чисто физически причини)
![]() Подмокрих се. Тогава или трябва да стоиш без гащички, или да ги смениш - и двете водят до различни предимства в зависимост от компанията... ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
...и да е Супермен!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
просто като го прегърна и да не си събирам лакътите. ![]() ![]() Да ви го нарисувам на paint желаете ли, дами? Давай!Аз искам ![]() Та по темата..Харесвам открити прями хора,които са наясно какво искат и преследват целите си.Човекът трябва да е достатъчно интелигентен и да усеща нещата..и това да определя поведението му(тук не става дума за интуиция).Трябва да е мил и нежен,но решителен и с характер.За музиката ..ясно,ако набляга на някакъв друг вид музикално течение ще имаме мъничък проблем. Иначе за външния вид..той не е толкова важен,но си падам не,ами умирам по високи,тъмнооки типове,не много здрави ![]() Единствената ми странност е,че си падам по носове..Умирам по момчета с прави носове..ъъ,правилни,оф не мога да го обясня.. Избивам комплекс явно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^^Е, много ясно.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Единствената ми странност е,че си падам по носове..Умирам по момчета с прави носове..ъъ,правилни,оф не мога да го обясня.. Избивам комплекс явно Ооо, носът е много важно нещо. Какъв комплекс пък избиваш? Аз понякога много се нервя на носа си, че не е остър ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Какво точно ще рече остър?
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Чип.
Латиностайл. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Ооо, носът е много важно нещо. Какъв комплекс пък избиваш? Аз понякога много се нервя на носа си, че не е остър ![]() Радвай се, хората с остри носове обикновенно са злобни или твърде рязки. Не във всички случаи разбира се. Избивам комплекс, защото моя е като отварачка за консерви... наследствена черта ![]() Хмм... ами какво разбирам под правилни..наистина не мога да го обясня.Плавен преход от костната част към хрущялната,което води до прав профил,добре оформено носово крило,но в никакъв случай чип нос!...ъъ..ако някой ме разбра ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбрах те. ПОне и аз си го представям правилния така.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Моят нос е ебати якия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
ми аз харесвам умни момичета. тоест, за да харесам някое момиче и да ми привлече вниманието, трябва първо да я уважавам заради интелекта й. ако е някоя куха лейка като чалга "певиците" просто няма шанс - тотален игнор и/или ебавки от моя страна. плюс това ми харесва момичето да има малко повече (но не прекалено) месо по нея. в смисъл, да не е дебела ами лееееко закръглена. да има за какво да я ощипеш, така да се каже. не харесвам надутите ку*ки с вид на изсъхнало дърво - кльощави и наклепани с 2 мегатона грим. също така не обичам и силиконовите изпълнения по тях - гъз, цици, уста... уши, ако щете. и прекалено големите цици не ми харесват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
ми аз харесвам умни момичета. тоест, за да харесам някое момиче и да ми привлече вниманието, трябва първо да я уважавам заради интелекта й. ако е някоя куха лейка като чалга "певиците" просто няма шанс - тотален игнор и/или ебавки от моя страна. плюс това ми харесва момичето да има малко повече (но не прекалено) месо по нея. в смисъл, да не е дебела ами лееееко закръглена. да има за какво да я ощипеш, така да се каже. не харесвам надутите ку*ки с вид на изсъхнало дърво - кльощави и наклепани с 2 мегатона грим. също така не обичам и силиконовите изпълнения по тях - гъз, цици, уста... уши, ако щете. и прекалено големите цици не ми харесват. True, true ... ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Аз никога повече няма да направя грешката да си взема жена по умна от мен. Жена ми винаги успява да излезе победител в споровете и това много ме дразни.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
хех, щото не знаеш как да спориш. трябва да я накараш да си забрави мисълта, а също и да я накараш да се съгласи с теб.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Моят нос е ебати якия. Добре, че бях аз да те открехна.Наистина, трябва да го пипнете. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз никога повече няма да направя грешката да си взема жена по умна от мен. Жена ми винаги успява да излезе победител в споровете и това много ме дразни. ![]() Просто не понасям когато женката ми ме превъзхожда с нещо ...МРАЗЯ !!! ...не че се случва често де ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Ако правилно съм дочул как точно е ставало самото пипане - по-добре не...
![]() Иначе поред мен, щом се опира до превъзходство в отношенията между хората, значи нещо не е в ред. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Шо, какво си чул, за бога!?
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
харесвам:
за вътрешни качества...обичам тихи момчета(за приятели същото важи...обичам и мисля че оценявам тишината)...не обичам хора които искат да са център на внимание...и обичам да са по умни от мен...или поне да знаят неща които не зная аз...за да има поне за какво да си говорим...да имаме общи интереси...предпочитам да показва че ме обича с действия...малки жестове...отколкото на думи...обичам ревнивковците...не знам сладурско е...показва че човека до теб истински те обича... за визия..........тъмна коса...обожавам дълги чупливи коси...за очи...зависимост от очите...вс очи са красиви по свой собствен начин...все пак са огледало на душата и...може би от това зависи...харесвам високи момчета... мразя: невъзпитани грубияни...които зачитат жените и момичетата като прости робини...не обичам момчета които прекаляват с досаждането...примерно искат постоянно да сме заедно или нещо такова...не обичам селски гъзарчета без покритие... а като визия всички варианти на "пичове" от бой банди ![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
обичам ревнивковците...не знам сладурско е...показва че човека до теб истински те обича... И аз мислех така, докато не попаднах на такъв... ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
обичам ревнивковците (...) показва че човека до теб истински те обича... това не показва, че те обича, а че е несигурен в себе си и че има огромен страх от зарязване. а когато ревността му стане повече от непоносима за теб, това вече не е любов от негова страна, а увереност, че ти си негова собственост и трябва да му се подчиняваш. и няма нищо "сладурско" в това да ти ограничава собствената свобода и да ти забранява да се виждаш с приятелите си. един месец джитках с една кака (аз бях на 22, тя на 28) и когато нейната ревност взе да минава всякакви граници й казах, че ако смята да ми забранява да се виждам с приятелите си и да играя любимите си игри ( ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може и да е ценяла нещо в теб за иска да й обръщаш повече внимание. Това да се виждаш с компании и да джиткаш игри в клуба също явно не е вашето бъдеще...
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
не знам какво е ценяла и какво не. знам обаче, че съм човек, който не търпи да бъде ограничаван за каквото и да е от когото и да е. никога не съм слагал някакви ограничения във връзките ми какво да прави тя и очаквам същото и от мацката. ако не й харесва това положение -
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
обичам ревнивковците (...) показва че човека до теб истински те обича... това не показва, че те обича, а че е несигурен в себе си и че има огромен страх от зарязване. а когато ревността му стане повече от непоносима за теб, това вече не е любов от негова страна, а увереност, че ти си негова собственост и трябва да му се подчиняваш. и няма нищо "сладурско" в това да ти ограничава собствената свобода и да ти забранява да се виждаш с приятелите си. един месец джитках с една кака (аз бях на 22, тя на 28) и когато нейната ревност взе да минава всякакви граници й казах, че ако смята да ми забранява да се виждам с приятелите си и да играя любимите си игри ( ![]() не знам... може би съм си страхлива... аз и за това много не обичам да се занимавам с жажета ![]() а и аз ви говоря за... невинна ревност а не караници от типа "Къде беше мааааа? с кой беше мааааа?!? ко прайхте маааа?!"... от тази невинна ревност която продължава няколко часа (понякога минути) започва със сърдене и мусене и завършва с гушкане ![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ревноста за която приказваш е яка.
А за другото ,да страхлива си! Аз съм дързък човек и в любовта пак съм дързък ...днес е едно утре друго ,абе живота ми е тва бе! Не съвсем ,но ранообразието му е майката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 08:06 PM |