![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Ревността под каквито и да е форми е нещо отвратително..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
ЗАЩО!!!!!
Май не осъзнавате какво точно е ревността. Или поне това, което аз имам предвид. Ревността не е ограничаването на личното пространство на близкия човек и държането на сметка. Това е простащина. Ревността е чувството, че някой обръща внимание на близкия ти човек и му е отвърнато. Тя не е насочена единствено към потенциални свалячи. Боже, спрете с тия повърхностни битовизми! Или не ревнуваш любимия от майка му примерно. От най-добрия му приятел, от сестра/брат му, от всички, които той обича? Ревността е прекрасно чувство, то е обич и желание. А това да видиш, че в заведението някой говори разгорещено с твоя човек. Че последният излиза често с много хора, обръща на всички тях прекалено много внимание....това, ако те кара да изпитваш негатвини емоции към него....си е чиста битова шизофрения. При тези индивиди няма място за ревност. Тояга им трябва. На кратко, ревността е усещане за другия и за тези, които обича. То не е нито потискащо, нито грозно, нито пък отвратително. А ако си поредната повърхностна тенекия, може и да те избие на негативни "чувства". Повърхностите хорица винаги намират за какво да се карат и никога не умеят да разбират собствените си емоции. Оттам идва лошата слава на ревността. Darga, макар че съм използвал второ лице, изобщо не водя диалог с теб. От теб взех само идеята, не те визирам. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
На кратко, ревността е усещане за другия и за тези, които обича. То не е нито потискащо, нито грозно, нито пък отвратително. Спокойно ![]() Ревността е полезна в умерени количества, точно тази нежна, малка ревност, чрез която показваш на човека до себе си че мислиш за него и е проява на най-чисти чувства... Но за съжаление се убедих, че много хора не разбират подобен тип израз на чувства и дори го смятат за досадно и ограничаващо. И в такъв момент невинната ревност започва да се изражда. Има смисъл от ревността единствено ако другият човек разбира какво значи.. ^А мнението ми по-горе е лична констатация,следствие от кофти обстоятелства. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Това, за което говори InsArtTure е част от истинската чиста любов, в този ред на мисли аз бих го нарекъл своеобразна обич. Другото се случва главно от липсата на разбиране (и ред други неща) - него бих нарекъл ревност.
-------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^и напълно подкрепям!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Каква липса на разбиране, като се ебете с по трима зад гърба на половинките си? Да ви го туря и на "личната свобода"!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ами аз не го правя,определено не го правя и не получавам липса на разбиране. Прав си.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
пффф ревността е кофти нещо хубаво убийте ме с камъни но според мен в определени умерени количества е яко...
![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Аз съм на същото мнение, и май от части го практикувам. Ревнив съм, но хич не е много.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Харесвам жени, които ме карат да се чувствам свежо, чрез женственост, изтъкана във всеки жест, непринудена и ненатрапчива красота, чаровна капризност, знание, кога да усеща малките неща, кога да говори и кога да замълчи, и разбира се да бъде себе си. Браво, браво. Това защо съм го пропуснала предния път да се отбележи. И все пак при мен химията е на 1-во място. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Ами аз не го правя,определено не го правя и не получавам липса на разбиране. Прав си. Значи си късметлия... аз като не го правя как така не се получава, ох какво да пиша ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
Харесвам жени,който са хард
![]() ![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^Би ли обяснил какво разбираш под една жена да е 'хард'?
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Може би да е със силен характер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Леле к'ви обсъждания ...
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А на него да му се обясни кога се слага 'които' и 'който'. Писнá ми...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
Грозни и дебели метълки.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
А на него да му се обясни кога се слага 'които' и 'който'. Писнб ми... Малко объркване ![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
еми...кефят ме по-ниски момичета...не знам що...високите мацки не ме радват...може би щото не съм особено висок ли що ли...не знам
да не е надута...да има чувство за хумор...ама не елементарно ами някво по-идиотско... бе не мога да обясня много добре ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забелязах, че тук някои често споменават как не харесват надути жени.
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Е надутите жени са яки, плескаш ги по задника и като се върнеш от работа още се тресат в очакване....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
^пфхахахахахахахахахахахаах
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кефя се на жени с кецки. Писна ми от снобски фльорци с високи токчета, които една крачка не могат да направят по неасфалтирана част от планетата. Или пък една по-голяма такава където и да е. Адски тъпо е като ходим заедно с няква такава. Все едно някаква сила ме дърпа адски силно назад... Деа
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Еми те не ходят, или ги карат с някоя скъпа кола навсякъде или ги носят на ръце...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не е баш така...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Харесвам и обичам съпругата си ! А иначе, разбира се че първо се гледа външният вид, не обичам да се плаша рано сутрин. Характер, навици, взаимни интереси всичко това идва после, на първо място е външният вид, дали има химия...другото после. Секса също е много важен, защото секс с дървена талпа в човешки образ, не е от най-приятните неща на този свят (личен горчив опит ).
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
харесвам хубави и приятни момичета... ама като се замисля за мене повечето момичета са хубави и приятни. Май трябва да вдигна критериите малко ^^
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кефя се на жени с кецки. Писна ми от снобски фльорци с високи токчета, които една крачка не могат да направят по неасфалтирана част от планетата. Или пък една по-голяма такава където и да е. Адски тъпо е като ходим заедно с няква такава. Все едно някаква сила ме дърпа адски силно назад... Деа ![]() 100% съгласен! -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 07:52 PM |