![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Интелигентни,интересни,с прилична външност
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Само дето никой не се сеща за една поговрка "Здрав дух в здраво тяло", което по някаква логика довежда до това, че когато един човек е свестен, то неминуемо се отразява и на външния му вид ![]() Аз затуй съм толкова красив, нали ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не те знам колко си красив, но като излезе Д3 ще ти скъсам задника :П
Иначе да добавя, че самостоятелните, успели и самоуверени, независими и зрели жени ме привличат най-много. Особено ако са 4+ години по-възрастни от мен :д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз затуй съм толкова красив, нали ![]() ![]() Ти си червив отвътре ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^^Сериозно? Опитът ми ми казва, че за да харесваш даден тип хора, то в миналото трябва да си имал връзка с човек с дадените качества или поне да си го харесвал ...
Явно преди си излизал с жени над 4 год. по-големи от теб и затова сега те привличат. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не, просто повече ме привличат жени, а не пикли и момиченца, които не знаят къде се намират. Не е нужно да съм имал някаква друга връзка с даден човек или група от хора, за да ги харесвам по този начин. Но пък повечето ми познати и приятели са по-големи от мен, а и от както се помня се разбирам по-добре с възрастни отколкото с връстници. Явно мисленето ни съвпада повече.
Също така не робувам на някакви стандарти за красота и момичета без характер и излъчване подминавам като малки гари. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Цитат С точен характер,за мен външния вид няма значение. Щом няма значение външния вид, би ли харесала такъв човек? ![]() 100% не е с точен характер -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 29-September 08 Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex Потребител N: 3015 ![]() |
Главно ме интересува да е умна. Външният вид няма голямо значение, но не е и съвсем без значение. Предпочитам да е Айнщайнка номер 2 и не първа красавица, отколкото да е куха лейка и да е няк'ва като от корица на списание.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^ "Мамо, изправена съм пред емблема"
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 29-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3125 ![]() |
Ми за мен е по вазна ли4носта по малко зна4ение има ваншния вид.Но се пак си падам по пухкави моми4е не ме кефат разни клиощави по 40 кила с мокри дрехи и по вазмозност обле4ени в кози 4ерни тва мноу ма кефи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
^^Сериозно? Опитът ми ми казва, че за да харесваш даден тип хора, то в миналото трябва да си имал връзка с човек с дадените качества или поне да си го харесвал ... Явно преди си излизал с жени над 4 год. по-големи от теб и затова сега те привличат. ![]() Е по тая логика преди да почнеш да излизаш с каквито и да било, нищо не е могло да харесваш и все почваш отнякъде, да не останеш капо. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Това не може да съм го писала на 28 септември тази година. Трябва да е било 2007 ... Сигурна съм.
Явно съм имала предвид, че вкуса на един човек се променя с течение на времето, с броя връзки, които е имал и т.н. Как се случи да вляза във форума точно тази вечер, за да го видя това. Hапоследък не влизам толкова често. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И отново не си права. Поне в моя случай. Аз просто си харесвам Жени :д.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ok, не споря.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Нали съм метълка - харесвам брадата и косати мъже.
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз пък като съм метъл, не харесвам брадати жени.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Честно казано чак толко не обръщам внимание на външния вид-достатъчно ми е момето да не е грозно и тва е! Пърсъналититу повече ме интересува, честно!Трябва ми весело девойче, да не е куха лейка, да си се разбирам с нея и да има свое мнение (за предпочитане е да се различава поне наполовина от моето мнение!)... и те тва е... нямам претенции дали ше е емо, метълка, фешънка и тем подобни, стига да отговаря на по-горните изисквания
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Прочетох горното мнение и си мисля... на 16 години си... интимна връзка имал ли си? На мен лично тогава ми беше първата целувка и се видяхме точно 2 пъти с младежа... Няма значение. Идеята ми е, че няма как да не гледаш външния вид. Разбира се, че той не е най-важен, всъщност след забиването други неща са важни, а като нещата се задълбочат и прекарате повечко време заедно, става съвсем сложно и макар че все още е възможно да обожаваш този човек, външността му е даденост и дори да има много недостатъци, си е твой.
Няма да пиша романи, просто всеки се заглежда по външността - това е. И търси външността в първия момент, защото няма как все да ходиш с най-добрите си приятели/приятелки, та да им гледаш само характера. Да не говорим, че трябва да има привличане ![]() Ще поживееш, ще видиш ![]() ![]() Иначе браво, че харесваш умни жени с характер! P.S. Защо не ми хрумна да пиша за характера? ![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Ми виж сега нз как е при другите ааама веднъж като разбера че дадена мацка е готина отвътре ми става изключително симпатична отвън и да не ми е правила голямо впечатление в началото (и все пак ми е направила някакво впечатление предварително). Ставало е и обратното де
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има разлика между "симпатична ми е" и "харесва ми". А и говоря за първия момент. По 1/2 година ли общуваш с момичетата, преди да се залюбите?
Иначе аз имам приятели мъже, които са красиви отвътре, но и да бях сама, нямаше да ги харесвам. Просто или става нещо в началото, или сме приятели. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мне няколко месеца преди тва
![]() Инак така де в началото ми е просто симпатична,но с времето започва да ми харесва,докато накрая си й казвам квото си трябва... -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Няма да пиша романи, просто всеки се заглежда по външността - това е. Ебаси най-накрая някой да го каже. И много ми е забавно, като някой каже, че външният вид няма значение. Може би до една степен да, но не изцяло.. -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мне няколко месеца преди тва ![]() Инак така де в началото ми е просто симпатична,но с времето започва да ми харесва,докато накрая си й казвам квото си трябва... Хехеххехехе, т.е. "И предлагаш"????? ![]() ![]() ![]() ![]() всеки се заглежда по външността. Ебаси най-накрая някой да го каже. Най-малкото природата ни е заложила да търсим възможно най-добрия екземпляр, с който да смесим гените си. Което не означава, че ако е тъп като гъз, човек няма право да му бие шута по същия гъз... -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Ти ми ставаш все по симпатична. Права си и аз мисля така.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
добре тогава.
търся "цицки аха-аха да влязат в пубертета" + лунички. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехеххехеххееххехехе, с големи очи и крака до сливиците?
Btw, добре, че имам програма за блокване, че щеше да ме побърка тази в подписа ти. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
ако исках такива крака навярно щях да искам не цицки, а цици два пъти d.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, всеки знае, че това са комплекси на азиатците
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 21-April 09 Град: ГрОбИщЕтО 2 мЕтРа ПоД зЕмЯтА Потребител N: 3369 ![]() |
До преди няколко години просто получавах удар като видех мъж с руса коса и сини очи, но това отшумя след около една година. Сега си падам по мъже с дълги коси, красиво лице и тялото да не е нито дебело нито прекалено слабо - да си има оформени мускули и т.н. А ако е и умен - перфектната комбинация за мен.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 02:42 AM |