![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
1. Голям сънливец съм
2. Обичам котките 3. Искам да си гледам тарантула 4. Мразя да ме будят по ниое време само и само да си лафят с мен 5. Отмъстителна съм 6. Обичам да се чувствам свободна 7. хресва ми да ходя на училище, колкото и странно да звучи 8. Обожавам плюшените играчки и пухкавите същества ![]() 9. Обичам спорта и да спортувам 10. обожавам да рисувам сега е ваш ред ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
1....
2.... 3.... 4.... 5.... 6.... 7.... 8.... 9.... 10 ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
1.Ами....Мразя котки
2.Обичам метъл ![]() 3.Обичам въздоха ![]() 4.Слушам музика ![]() 5.Мразят ме... ![]() 6.Имам скайп ![]() 7.Днеска изпих 1 литър бира... ![]() 8.Форума мачка ![]() 9.Харесвам едно момиче.... 10.Незнам какво да напиша тука...сори ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Тренирала съм тенис в 1 клас;
В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; ![]() Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; ![]() Имам по-малък брат; (на 10 год.) ![]() Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; ![]() Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
1 - Мразя Цигани
2- Мразя чалга и чалгари щото са кухи като пръцкащи тензухчета 3 - Мразя паяци 4 - Мразя сякъкъв вид спорт без електронните спортове 5 - Мразя даскало и целия шибан град 6 - Обичам да пуша 7 - Обичам да пия по много 8 - Обичам моторите от рода на Harley , Chopper и Titan 9 - Мразя да ставам рано сутрин 10 - Обичам нощта и по цяла нощ будувам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
1.Пуша много
![]() 2.Пия умерено ![]() 3.Обожавам руска музика (което не ме прави комунист) ![]() 4.Винаги съм оптимистично настроен ![]() 5.Обожавам да шофирам ![]() 6.Мразя зъболекари ![]() 7.Не вярвам на хороскопи ![]() 8.Мога ежедневно да ям риба ![]() 9.Пия точно 3 кафета дневно ![]() 10.Любимите ми отбои са Валенсия и Ботев Пловдив ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
1. Много исках да се науча да рисувам, но в крайна сметка стигнах до извода, че просто нямам талант.
2. Любимият ми инструмент е цимбала. 3. Имам брат близнак, с който въобще не си приличаме... 4. Мечтая да си имам къща сред полето и да си отглеждам котки ![]() 5. Голям съм сънливко - не можеш да ме дигнеш от леглото, когато ми се спи. 6. Много съм ревнив! 7. Когато съм на вълна пиене - пия и пуша...доста. 8. Мразя си дома, искам да живея другаде! 9. Аз съм смятан за хейтърчето на класа (да подчертая - не съм ограничен ![]() 10. Винаги скланям нещата до "зависещи от гледната точка" и смятам, че хората излишно си правят илюзии, че живота е сложен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^3. Имам брат близнак, с който въобще не си приличаме...
Пича дето играеше танго на метъл ? Това ме побърка от смях ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Яка тема превърната в смешна...
![]() П.п.Най ми хареса поста на Светъл... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Тренирала съм тенис в 1 клас; В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; ![]() Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; ![]() Имам по-малък брат; (на 10 год.) ![]() Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; ![]() Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; Мери ми! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
1.Харесвам руският метъл.
2.Харесва ми да ходя на училище. 3.Много хора ме мразят... 4.Мразя черньовци и анархисти. 5.Харесва ми националистическата музика(Landser, Skrewdriver, Absurd, Bound for Glory, Бранник...) 6.Интересувам се от военна техника. 7.Интерсувам се и от хладни оръжия(ножове, мечове...) 8.А също и военни награди, знаци, значки и униформи... 9.Не обичам да действам в екип с някого, единак съм... 10.Мразя християнската религия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
1. всъщнос обичам брат си
2. мразя късите полички 3. мразя всичките си съученички 4. много обичам плюшени играчки 5. обичам змиите 6. живяла съм на остров Кипър 2 години 7. много оничам да спортувам, да карам колело най-вече и да играя хандбал (тренирам го от 2 години) 8. искам да отида в Антананариво (столицата на Мадагаскар) 9. не веднъж съм се напивала ![]() 10. през лятото се събирах с едни мазни чалгари ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Темата е яка, но пишете нещо, което хората не знаят за вас и което е интересно. Интрига да има....
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Ти обичаш брат си !!!
1.Харесвам руският метъл. 2.Харесва ми да ходя на училище. 3.Много хора ме мразят... 4.Мразя черньовци и анархисти. 5.Харесва ми националистическата музика(Landser, Skrewdriver, Absurd, Bound for Glory, Бранник...) 6.Интересувам се от военна техника. 7.Интерсувам се и от хладни оръжия(ножове, мечове...) 8.А също и военни награди, знаци, значки и униформи... 9.Не обичам да действам в екип с някого, единак съм... 10.Мразя християнската религия. Че какъв националист си щом си антихрист...То и Хитлер се е молил на Бог да успе в войната... -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венка...Незнам разбираш ли каква ГОЛЯМА грешка направи,че спориш с Миро за Хитлер и всичко покрай него !?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХАХА че аз 5 години бях нацист как няма да знам толкоз съм прочел че глава ме боли...та Хитлер е имал даже така нареченото острие на "съдбата" което е в германския музей и представлява ръждиво острие от 1 век с кото според проучвания е бил прободен Христос...Та книгите му е майката
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Християнството е мекушава религия.
А. Х. Мисля че е достатъчно?А може би трябва да прочетеш библията и да внимаваш за да разбереш че богоизбраният народ в нея е евреиският...Книгите, книгите...Истината е някъде там... П.П.По-добре не спори с мен за нацизма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Аве човек няма да споря мразя да споря с Националисти...няма смисъл...а и не искам враждебни мнения...
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не е "острие", а копието на съдбата което е било притежание на Карл Велики, Наполеон, Константин I и други знатни европейски владетели.Хитлер е бил запален по мистицизма...Както и други знатни владетели...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ПРАВИЛНО ЕВАЛА ТИ КАЗВАМ НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ КОЙТО ДА ГО ЗНАЕ ДО СЕГА ВСИЧКИ МИ ВИКАХА ЧЕ БИЛО ЛЪЖЯ ЙЕС...браво явно и ти си фен на Дискавъри...
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не съм фен на Дискавъри, но съм чел много за нацизма.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да много ама мисля че малко сменихме темата
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
1. НЕ ПИЯ КОНЦЕНТРАТИ
2. АЛЕРГИЧЕН СЪМ КЪМ ГОРЧИЦА 3. ОБИЧАМ МАЛКИ КУЧЕНЦА И СЕ ЛЕПВАМ КАТО ЛЕПЕНКА НА ВИТРИНИ НА ЗОО МАГАЗИНИ 4. ИМАМ ФОБИЯ ОТ АНИМЕ И МАНГА 5. МАРАЗЯ АБСОЛЮТНАТА ТИШИНАТА 6. МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВ 7. ПИША КНИГА ![]() 8. ЛЕСНО СЕ ВЛЮБВАМ 9. ИМАМ ФОБИЯ ОТ КЛОУНИ 10. ПОЛУ-ГРЪК СЪМ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ По-интересното е какво точно си мислиш за малките кученца
![]() Tell me why all the clowns have gone...Tell me where did they run.... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Помислих, че темата е пуснал някой, щотто става на 10 години...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
1. Слушам Heavy Metal от 1982г.
![]() 2.Купих си първата плоча[Judas Preist UITE] от Лазаров за 45 кинта. ![]() 3.Имам ел. китара ![]() 4.Най голямото ми алкохолно постижение е каса бира! 5.Пре 1991 емигрирах в Южна Африка 6.Имах си гажде негърка ![]() 7.от 1993 съм си пак в България 8.Женен съм от 12 г. 9.Най хубавото събитие в живота ми е раждането на сина ми ![]() 10.този форум RULE ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Помислих, че темата е пуснал някой, щотто става на 10 години... HAHAH nali avtorkata stawa na 10 ![]() P.P. Admin sorry chovek na daskalo sym i nqma Flekstype ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
1. НЕ ПИЯ КОНЦЕНТРАТИ 2. АЛЕРГИЧЕН СЪМ КЪМ ГОРЧИЦА 3. ОБИЧАМ МАЛКИ КУЧЕНЦА И СЕ ЛЕПВАМ КАТО ЛЕПЕНКА НА ВИТРИНИ НА ЗОО МАГАЗИНИ 4. ИМАМ ФОБИЯ ОТ АНИМЕ И МАНГА 5. МАРАЗЯ АБСОЛЮТНАТА ТИШИНАТА 6. МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВ 7. ПИША КНИГА ![]() 8. ЛЕСНО СЕ ВЛЮБВАМ 9. ИМАМ ФОБИЯ ОТ КЛОУНИ 10. ПОЛУ-ГРЪК СЪМ От 4 до 9 важат и за мен ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:36 AM |