![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Наскоро се запознах с творчеството им и съм меко казано шашнат. Групата наистина си я бива, много добри вокали и композиции.
![]() ![]() Преди няколко дена гледах клипът им, на песента Ravenheart. Много добре направен клип, по който също се вманиачих. ![]() Ами вие, какво мислите за тази група? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Изключително приятна група.
![]() ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
I'd hit it.
Групата не съм я слушал... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
:)Една от любимите ми готик метъл групи, миналата година го открих случайно и се влюбих в тях, допада ми гласа на чудесната им вокалистка Lisa най-вече. Като че ли с всеки албум дърпат малко напред, както и стана с последният- India, който ми е и любим. Не знам дали да се хабя да пиша, пристрастна съм...
![]() Еdit: Ravenheart е разкошна песен, но клипа като цяло не е нещо особено, поне на мен ми се вижда малко посредствен, което не ми пречи да харесвам песента много. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Леко ми са преспивни....иначе стават. В някои моменти ми се слушат по-лежерни неща. Признавам си.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Im in love with the darkness of the night \m/
Яка група, въпреки че този стил не ми допада. Талантливи, най-малкото ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Реших, че става дума за потребителката ни.
Бандата ми е лекичка. И леко безинтересничка. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Че са леки - леки са, няма спор. Но определено имат композиторски талант и както отбеляза Кремена, не са спрели да се развиват. Поне аз много ги харесвам.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
И на мен ми харесва доста групата, макар че дори сред готиците имам по-големи любимци. На моменти ми се слушат точно те обаче. Колкото и странно да прозвучи, Xandria имат нещо наистина еротично в звученето си... Както и да е, да не се отдавам на много философстване, че мога да стигна доста далеч
![]() Ravenheart ми е персоналният фаворит сред албумите им. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Бухаха... аз съм поредния заблуден от заглавието на темaта.
![]() Иначе за бандата, само добри неща мога да кажа. Сравнително рядко се случва да си ги пусна, но никога не съм съжалявал. Въпреки това нямам спомен да съм изслушвал изцяло някой техен албум. Това при мен е критерий, не са много щастливците, а толкова еднични песни харесва, откъде ли не. Като любим се замислям дали да посоча последния, India, но май ще мисля още... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ Не само ти
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Много слаба група, изобщо не са тежки, но са слаби дори и в леката музика, която правят.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Отвратително банална и безинтересна група, като повечето в своя стил, за съжаление...
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Въобще не ги харесвам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Ти кой си бе? Нечовекът? Или Поп Цене?
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
По едно време ми бяха мания... Но както човек се мени, така и вкусовете му с него... Сега ги слушам като изпадна в някакво по-меланхолично настроение. Приятни са за ухото, имат добри композиции. Изцяло любим албум нямам, защото във всеки има по някоя и друга слаба песен, но се справят.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Аз съм слушала само India. Много приятно ми звучат. Но май съм дотук с емоционалните отклонения
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Май съм слушала само Ravenheart (албума) и то беше в близкия месец. Симпатични са, приятна обстановка създават, но нищо повече. Бих казала една ужасно приятна за фон група.
![]() Клипа на песента не ми направи голямо впечатление, леко типичен клип на подобна група. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Ти кой си бе? Нечовекът? Или Поп Цене? Ц. Техен съратник, по-известен като Юберхомосолдат/Некроодин/Гомо Гитлеръ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
ами да по-едно време бях почнала да ги слушам...като цяло ми харесват, но ги свързвам с неприятни спомени и ряко посягам към папката с техни песни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Веднага дърпам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
О..дори не знаех, че ще издават...
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
аве стават,определени неща ме радват,но иначе не отричам,че са една от най-баналните групи които съм слушал
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...880&st=1230
А аз не знаех, че веднага след сингъла издават и албума. Викам си да ви зарадвам със сингъл, пък то имало и албум... ![]() "Vampire" ми се стори много свежо! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Целият албум е доста приятен, но съдейки от първото слушане, не надминава "India".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Наскоро се запознах с творчеството им и съм меко казано шашнат. Групата наистина си я бива, много добри вокали и композиции. ![]() ![]() Пич ...сигурен ли си че си момче ,или още не си осъзнал ?? По темата:Не ги слушам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е айде сега, к'во подпитваш завоалирано и ти? Чудиш се как да определиш пола си, или просто чувстваш празнота?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Банално красиви...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 09:56 PM |