![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Някой слуша ли я? Вчера чух един нейн албум и ме изкефи страшно много
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Ти Billie Holiday слушаш, Garth Brooks също, браво, браво
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Kви са тия индивиди
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Billie Holiday е джаз, а Garth Brooks - кънтри
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Ооо не е за мойто тежко метално сърце.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз искам да чуя тоя Brooks. Да не е пък жена това?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е, мъж е. Ако си намериш, свали си Wild Horses, The Thunder Rolls и любимата ми - The Beaches of Chеyenne
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Харесва ми. Много приятно и неангажиращо джазче. Напомня ми на Louis Armstrong.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Billie Holiday е известна попринцип. Не си ли я чувал?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз искам да чуя тоя Brooks. Да не е пък жена това? Чуй го, аз съм му голям фен! ![]() @Iron Maiden: Е, не може само метъл, май френд. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Вярно е , но аз слушам и хард рок и някои пънк парчета ми харесват и така
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:32 PM |