![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тъй е.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А, между другото за да сме изчерпателни в отговорите си - първата ти картинка е от Батълстар Галактика (играта).
И така, мой ред е да задавам въпросите в тази игра, която винаги ми се е струвала странна... За това пък с удоволствие ще ви пратя в Германия и фентъзи света... пък да видим дали някой ще се сети! ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Първата картинка не ми говори нищо. А ми е странно позната.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сметнах, че ще е интересно поизпитам по-скоро общата ви култура, отколкото асоциативното мислене. Тъй че първата картинка е изключително лесна асоциация... стига да знаете какво всъщност представлява.
Разбира се, има и изцяло асоциативен метод, по който да стигнете до смисъла й, но предполагам, че би бил сравнително труден. едит: Насо, в немската учите ли икономика на немски език? На практика би решило загадката ми. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
celtic frost ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Щурм казва, че ни праща в Германия и във фентъзи света - няма как да са Келтик Фрост.
В реда, в който са картинките ли са и думите в името на групата? Т.е. първо онова с кръгчетата (на каквото е символ) и после "дракон"? DragonForce (изстрел в тъмното) - ама те са англичани... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би не съм се изразил правилно. Ще поясня и ще дам няколко силни жокера, но пак ми се ще загадката да бъде разгадана с познания, а не асоциации.
Като казах Германия и фентъзи имах предвид двете картинки. Първата от тях идва от Германия и представлява стилизирана думата, която търсим. Тук обаче номерът е някой да се сети чие лого е. Втората е фентъзи и логично е втората дума, която трябва да се намери. Що се отнася до самата група - интересното е че не може да се каже от коя страна е с точност. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Човече, може да звучи доста тъпо, ама...
Olympos Mons? Тея кръгчета на това ми мязат, макар и окастрени с две, а драконът е monster - mons. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напълно адекватно, но за съжаление и точно толкова грешно предположение.
Продължавам с подсказките - първата картинка е семеен знак, а по-късно и фирмено лого на една изключително известна немска фамилия, която може да се похвали с десетки интересни истории... една от тях е че единственият човек, който е бил търсен като военопрестъпник и в двете световни войни е неин член. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Щурмето, я кажи нещо за групата
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Групата има меко казано уникален статут и в този смисъл не мога да кажа почти нищо за нея без директно разкрия коя е. Казано по-просто - необикновена е.
Единстновото, което ще си позволя да издам са няколко други банди, с които тя е свързана. Dokken, Malmsteen, Ozzy и Led Zeppelin. Меко казано респектиращи имена, които би трябвало да говорят, че и търсената група е известна. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Човече, загадката рулираше..
![]() Steel dragon ;p Някой друг да мята, че няма да съм много он утре. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсолютно правилно.
Необикновеното на групата е че всъщност не съществува, а е измислена за направата на филма Rock Star. Първото изображение е логото на ТисенКруп (и семеен герб на Круп) и изобразява стоманата в различни елемтни. Тайно се надявах поне някой да познае логото на най-големият световен конгломерат за производство на "тежкият метал" ![]() аз загадка няма да пускам. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз се включвам да наспамя
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Малоумие. Ти въобще чел ли си правилата на тази игра? Несъществуващи групи, wtf... За идиотското обяснение да не говорим.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ Всъщност загадката на Щурма беше супер! И хайде по-кротко с окачествяванията мм? Точно той е човек, когото в никакъв случай не можеш да обиждаш така
![]() Благодаря на Щурма, че ми предостави правото аз да пусна загадка... и на Сциона също, който липсваше и не беше попитан но... ![]() Ето нещо лесно от мен... Издирваме едни луди шведи - 2 думи е името : ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На Sturmfuhrer му се отнема правото да участва в играта занапред.
![]() А това трябва да е Freak Kitchen. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбира се, позна
![]() Лесно си беше! Ами хайде давай Ицо -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахах, ироничното в случая е, че загадката на Щурма за мен беше една от най-интересните, появявали се в играта.
![]() Как и да е, явно само аз го оценявам. Ицо, първата картинка дупката или ръката да гледаме о.О? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Първата ясна тя ама аз искам разяснение за втората
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ицо, първата картинка дупката или ръката да гледаме о.О? Ръката, Сашо, жеста. Втората е съвсем буквална, нарочно съм избрал произволна част от тяло. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
Thy Flesh Consumed???
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсолютно.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
ето нещо лесно
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Birthday Massacre? Ако така се пишеше, спомням си, че имаше такава група.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мда, същата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
А, не, искам си хода.
![]() ![]() Комбинирана загадка. Една дума. И е написана с една буква повече... Групата е толкова известна напоследък. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Sun O))) Или както се пише?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 04:52 PM |