![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 147 Регистриран: 19-December 11 Потребител N: 4197 ![]() |
Вашето мнение за ПОЛЮЦИЯТА
![]() -------------------- Sands are flowing and the lines are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the desperate cry that tears the night |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 19-September 12 Град: София Потребител N: 4295 ![]() |
Моето мнение за КОЕ ??? Полиция ???
![]() ![]() ![]() -------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 147 Регистриран: 19-December 11 Потребител N: 4197 ![]() |
Мнението ми за полицията, малцинствата, хипарията и метросексуализма е крайно положително. Дори в признак на толерантност си бръсна главата като съвсем истински метро и нося блуза на Роберто Кавали.
-------------------- Sands are flowing and the lines are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the desperate cry that tears the night |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
@telia, ще ме прощаваш, че ще вляза малко рязко, ама няма толкова нагло и безочливо племе като "твоето" ушево семейство. Повишаване на заплатите с 25% и опцията да работят частно извън работно време - това малко минава оттатък наглостта, не мислиш ли?
С какво сте повече от учителите, а? Оу, сори, то в тая "държава" да си учител бе принизено на едно ниво с това да си боклукчия. Даже второто е може би по-престижно. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
Задължително трябва да им разрешат да работят частно, освен ако не им направят заплатите по 3-4 хиляди евро. Никой няма право да ти ограничава възможноста да издържаш семейството си ако не ти осигури нормален доход. Няма значение дали си учител, полицай или данъчен. В противен случай е потъпкване на човешките права. След като не могат дори с 25% да им вдигнат заплатите, тогава на какво отгоре ще им забранят да си изкарват сами?! Иначе много се лае за борба с корупцията, а тя се насърчава всеки ден!
-------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ташаци на рояци:
Цитат Уволнението е възможно наказание за говорителката на МВР-Варна, но ние сме правова държава, не бих могъл да се произнеса преди да е приключило дисциплинарното производство. Това каза министърът на вътрешните работи и вицепремиер Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.
Има достатъчно доказателства за да предположим уволнение, но искам да приключи проверката, допълни министърът. Постъпката е недопустима за говорител на МВР, това поведение може да провокира агресия, заяви Цветанов. "В момента има дисциплинарно производство, след като приключи, ще се запозная с всички факти и ще взема своето решение. Искам да спазим всички процедури, които са залегнали в закона за МВР и правилника за приложението на закона", разясни министърът. БГНЕС припомня, че вчера стана ясно, че скандалната говорителката на ОДМВР – Варна Калинка Пенчева ще бъде освободена от длъжност с решение на премиера Бойко Борисов. Това стана, след като в продължение на години Пенчева заплашваше и унижаваше журналистите в морската столица. Уволнението идва само ден след като Боян Максимов, който преди време публикува снимка в социалната мрежа на спящи полицаи в патрулка, заяви пред БГНЕС, че МВР-Варна го е нарекло селски глупак. "Преди няколко месеца направих една снимка, за която, както вече навярно много вече са чели, съм започнал и да съжалявам. Направих снимката, може би наистина от глупост, както вчера казаха от пресцентъра на МВР. След снощи това, което казаха по мой адрес, останах с убеждението, че не живея в тази държава, в която трябва да е", каза с огорчение Боян Максимов. А събитията, които ми се случиха, след като публикувах снимката, на 2 юли, от там насетне не мога да кажа, че всички действия са били в рамките на нормалното. Имало е нотка на реваншизъм, имало е нотка на неадекватност от страна на самите служители на Министерство на вътрешните работи. Потресен съм от всяко едно действие, включително след снощи, посочи младежът. Той разказа, че е гледал запис по националната телевизия, в който Калина Пенчева от МВР Варна го е нарекла селски глупак. "Госпожата Калинка Пенчева, която е официално лица на полицията за Варна каза едни що-годе неприятни думи за мен, за които аз ще се консултирам с адвокат. Тя ме нарече селски глупак. Пред време премиерът дойде тук във Варна и каза, че тук е едно село, сега съм и аз селски глупак", каза Боян. "Аз си плащам осигуровките сам най-малкото, а на нея всичко й се плаща благодарение на глупаци като нас, всички нас. Това, е, което мога да кажа по въпроса. Надявам се нещата да се променят някой ден", каза още Боян Максимов. Според официалната информация Пенчева е освободена по предложение на премиера. /БГНЕС / -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Боян Максимов, който засне тримата спящи в патрулка полицаи, а после бе наречен "селски глупак" от говорителката на варненската полиция Калинка Пенчева, вчера Максимов е получил "покана", с която полицията в морската столица го вика на „беседа". Интересна подробност е, че документът е с дата 26 октомври, само че 2011 г., разказва Би Ти Ви. А името на шефа на Второ РУП във Варна, който е началник на спящите полицаи, развесели потребителите в мрежата. Случайно или не, фамилията му е Нанков, уточнавя медията. Граждани организират във Фейсбук събиране в подкрепа на Максимов в неделя от 15 ч. на езерото "Ариана" в София. До днес следобед присъствието си бяха потвърдили над 50 души. Преди дни премиерът Бойко Борисов нареди Пенчева да бъде уволнена затова че си е позволила "недопустими квалификации като служител на МВР към български гражданин и заради уронване престижа на ведомството". Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обаче заяви в петък, че ще прецени какво наказание да наложи на своята подчинена. Ужас без край... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 21-November 07 Град: със сигурност не е париж Потребител N: 2442 ![]() |
спящите крАСАВици
-------------------- 14 Words: "We must secure the extinction of all people and no future for any children."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 19-September 12 Град: София Потребител N: 4295 ![]() |
Мдаам, Шоко Пловдив много иновативни
![]() -------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 21-November 07 Град: със сигурност не е париж Потребител N: 2442 ![]() |
Да...като съпругите си от София.
-------------------- 14 Words: "We must secure the extinction of all people and no future for any children."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Е те ожениха ли се вече ??? Нали беше просто секс ???
-------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
@telia, ще ме прощаваш, че ще вляза малко рязко, ама няма толкова нагло и безочливо племе като "твоето" ушево семейство. Повишаване на заплатите с 25% и опцията да работят частно извън работно време - това малко минава оттатък наглостта, не мислиш ли? С какво сте повече от учителите, а? Оу, сори, то в тая "държава" да си учител бе принизено на едно ниво с това да си боклукчия. Даже второто е може би по-престижно. Не, Парцо, не "влизаш" никак, общо взето. Не съм чула даже и с 5% да повишават заплатите. Не съм чула даже и за прословути коледни надбавки. /Ако получа такава, ще пиша./ А това, за работа извън упоменатото работно място, е табу. Вероятно са били искания на синдиката. Не знам от къде си го чул или прочел. А аз, Парци, "свое ушево семейство" нямам. ![]() ![]() С какво сме повече от учителите? Аз не слагам такова разделение и за това не мога да ти отговоря на въпроси, които не са резонни за мен. А сарказма в последното ти изречение ще отдам на това, че чрез мен правиш опит да достигнеш индиректно до мнозинството в шапката на това издиханно Министерство. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Теля, не съм целял да те обиждам лично, ако се сещаш.
![]() На фона на орязаните пари за всичко друго, силовото министерство е брутално най-възможно високо финансираното в "рОдината" (с всичките подслушваници и простотии), като за сметка на това е едно от най неефективните (да не казвам най-неефективното. Особено като погледнеш статистиката за бройка полицаи към глава от населението). Да, някои от парите за другите министерства все пак бяха лееко повишени, но това стана все след някакви патаклами и джабали. Мислиш ли, че е честно? Мислиш ли, че е нормално един редови полицай да взима повече от един учител, като за сметка на това се пенсионира не знам колко години по-рано и с колко заплати накуп? Отгоре на това да искате ОЩЕ (колкото и да е), е меко казано нагло. На мнение съ, че ви трябва брутална "перестройка", рязко орязване на щата и най-вече - СТРАТЕГИЯ. За всичко. Щото в момента сте една разпищолена, пищяща за ОЩЕ тумба, която не си е заслужила и това, което получава. В тоя ред на мисли, по терлици оня ден (май) се прие един БРУТАЛЕН "закон" срещу футболното "хулиганство". Запозната ли си с това и ще ми е интересно да чуя мнението ти по въпроса. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
К'ъв закон?
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Псуването и показването на неприлични жестове на стадионите ще бъде забранено с поправките в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, които ще бъдат разгледани от правната комисия на Народното събрание и предложени за гласуване в пленарна зала.
Проектът за промени предвижда и много по-високи наказания за футболно хулиганство, както и въвеждането на общественополезния труд като санкция. В проекта за промени детайлно са разписани провиненията, които се смятат за спортно хулиганство, а според първата алинея това е умишленото "отправяне на ругатни и други неприлични изрази и жестове, които са особено вулгарни". За хулиганство вече се смята и издигането на знамена и транспаранти, "съдържащи обидни или подбуждащи към омраза, насилие или смърт текстове, символи и абревиатури". Нахлуването на терена, хвърлянето на предмети, използването на пиротехнически средства, паленето на факли и изстрелването на ракети също ще попадат под ударите на този закон. За първи път се въвежда възможност осъдените за хулиганство зрители да полагат труд в полза на обществото, когато не могат да си платят глобите. Самите санкции се завишават - досегашните глоби, които бяха до 500 лева, вече стават от 1000 до 2000 лева. Псуването влиза в тази графа. За по-тежки провинения на стадионите, включително паленето на огън, посегателството на полицай, повреждането и унищожаването на имущество се предвижда труд от 80 до 320 часа или арест от 15 до 25 денонощия със забрана за посещаване на спортни мероприятия. За повторна проява на спортно хулиганство трудът в полза на обществото става 160 до 480 часа или глоба от 3000 до 5000 лева. Заради измененията в закона за детето няма да се допускат непълнолетни на спортни състезания, които завършват след 22 часа. Един придружител авече ще има правото да води със себе си най-много три деца, освен ако не става въпрос за организирано от училищата посещение или от лицензирани спортни организации. Остава изискването придружителите да носят декларация за съгласие и за поемане на отговорност за детето. Задължително става присъствието на стадионите само с документ за самоличност. За първи път измененията обхващат въвеждането на стюардите като охранители и разпоредители на спортни събития. "С това допълнение в закона се цели деескалация на напрежението сред посетителите при провеждане на спортни мероприятия", казват вносителите на законопроекта. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Парци, долавям доста вълнение. Аз не съм се обидила. Вярно, бюджета на МВР е голям, въпросът е къде, кога, за какво и от кого се разходват средствата. Не знам персонално кой какви искания има в това МВР. Лично аз в протести и псевдо-минитинг кампании не съм участвала и не смятам да го правя. Не защото нямам какво да желая, а защото това, което желая е обвързано в пъти повече с хората, отколкото с парите. Сещаш се - никой няма да ми се "хване". По отношение на "Законът за футболното хулиганство" - къде, Парци се приемат Закони? Колко власти има в България? Хайде сега, адресирай си въпроса към друг.
![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това за футболното хулиганство ме дразни изключително, защото спрямо това "нарушение", "законодателят" прилага закона в пълната му сила в 90% от случаите (знам това почти от първо лице) и за най-малкото провинение (доскоро дори без право на реален съд и каквото и да е обжалване!), докато истински престъпници, крадци и убийци биват пускани с условни присъди и смешни "глоби" (не малка вина за което има и самата полиция, защото не може да събере и представи едни читави доказателства като хората).
А според теб правилно ли е, ако виждаш къде е проблема да стоиш отстрани и да гледаш (не те знам колко си навътре в системата)? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Парц, проблемът не е един. Не смятам, че е правилно да се седи и да се гледа, но също така и съм разбрала, че сама птичка пролет не прави. Колегите ми искат главно увеличение на заплати и, доколкото е възможно, подобряване на ФРО-то, което включва и базата за работа. Читави доказателства се събират както с читави хора, така и с читаво ресурсно обезпечаване. В една система, в която служителите САМИ си купуват консумативи, смяташ ли, че може да се съберат "читави" доказателства? Не ми се впуска в подробности в момента. Много въпроси остават скрити умишлено от хората. Аз не напразно ти наблегнах на някои неща. Аз не прилагам закона, за който говориш.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Това за футболното хулиганство ме дразни изключително, защото спрямо това "нарушение", "законодателят" прилага закона в пълната му сила в 90% от случаите (знам това почти от първо лице) и за най-малкото провинение (доскоро дори без право на реален съд и каквото и да е обжалване!), докато истински престъпници, крадци и убийци биват пускани с условни присъди и смешни "глоби" (не малка вина за което има и самата полиция, защото не може да събере и представи едни читави доказателства като хората). Това е доста изкривена психология според мен. Това, че законът не може да се справи с по-тежките престъпления, не означава че адекватното му прилагане за футболните хулигани е лошо. С теб мисля, че сме спорили вече веднъж за футболното хулиганство. Ако отиваш на стадиона, не за да гледаш мач, а за да се правиш на тъп клоун и да вредиш на тези, които са отишли за първата цел, трябва да си носиш последствията. Аз проблеми с полицията като съм ходил на мачове съм нямал, за сметка на това съм имал с фенове на Левски, защото се кефех на отиграванията на Барселона като гостуваха в БГ. Един вид, добре че имаше полиция наблизо, че можеше да си отнеса боя. P.S. Евала за новия закон. Лично познавам двама ултраси, които не пропускат случай да се похвалят как са били опонентски фенове на мач, така че и аз имам опит почти от първо лице. Хайде без пасивна агресия за ощетените от полицията фенове! Аз в този закон не виждам нарушаване на права. Ако се държиш като на мач, а не като на война, няма да имаш проблеми. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наблягаш на частта от закона, която има наченки на размисъл в нея (макар и пределно крайна и рестриктивна), аз ти наблягам на частта със забраната на посещение на спортни мероприятия от деца и бруталното потъпкване на своббодата на словото (елементарен пример - решаваме да издигнем транспарант против малоумното и неадекватно "управленине" на БФС, но същият ни се изземва от куките преди мача).
За другото няма да споря с теб, щото явно си куха дървена лейка. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен, стадионите са за пияни, комплексирани изроди да си изкарат агресията. Затова е измислена тая игра...затова в началото мачовете са били по 20 часа и са завършвали с мъртви. Просто масата си иска дозата свинщини през уикендите. Ако не...щеше да ходи с тъща си на опера.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Някой, който е по-наясно с юридическата страна на нещата, може би трябва да се изкаже тук, но според мен транспаранти, на които пише "Мафия, не на корупцията в БФС" и др. такива не влизат в категорията "обидни или подбуждащи към омраза, насилие или смърт". Виж, ако си решил да пишеш "к*р за БФС", "мръсни цигани" и т.н. и смяташ че забраната да издигнеш такова нещо на обществено място нарушава правата ти, искрено се радвам, че такива права са ти ограничени. Относно забраната за деца, тя е доста логична и целта й е безопасността на въпросните непълнолетни, които не се готови да се включат в юмручните "дискусиии" между феновете, чупенето на седалки, хвърлянето на експлозиви и други такива. Освен ако не държиш на идеята, че точно това е подходящата среда за подрастващите. Когато стадионите ни спрат да предлагат такива ситуации, тогава ще се превърнат в подходящо място за непълнолетни. До настъпването на този светъл миг, подобна законова мярка е напълно адекватна. Да не говорим, че ти както го беше написал, доста пристрастно, излезе че на децата им се забранява изцяло да идват на стадионите. Тази забрана важи само за късните часове.
Знам, че това, което говоря, няма вътрешно непротиворечивата и реторично несъкрушимата сила на аргументацията на твоята позиция, За другото няма да споря с теб, щото явно си куха дървена лейка. ![]() ![]() ![]() но тъй като съм лишен от такъв дар-слово, смятам да продължавам по моя си начин. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стана ми интересно ти колко пъти в живота си си ходил на стадион, че толкова добре знаеш какво се случва там, че и правиш генерални заключения кой защо ходи на мач?
Виждал ли си как три куки обграждат баща с две деца в пет следобед, дърпат го да пише декларации и го карат да духа дрегер? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предполагам, че можем да си даваме да утре примери и контрапримери за това как полицията малтретира фенове и как фенове вършат зулуми. Нямам идеята да оправдавам безсъвестите полицаи. Духът на закона е стъпка в правилна посока според мен, а за изпълнението му - ще видим. Аз лично, както вече казах, съм имал повече проблеми с феновете, отколкото с полицията. По българските стадиони ходя предимно като гостуват чуждестранни отбори, за да гледам качествен футбол (знам защо аз отивам на мач поне). Но като бях във Виена преди две години и ходих да гледам мач там, мога да ти кажа, че не съм изпитвал нито за миг страх за живота или за здравето си. Реал Мадрид бяха осъдени за расистки скандирания на феновете, както и агитката на Шалке, когато хвърляха бананчета на Асамоа при вкаран гол. Не знам какви са законите там, но ми харесва как работят. Предполагам е и до манталитет, колкото и стереотипно да звучи тази дума и да не я обичам.
Относно примерите, мисля че няма да намериш фен, който е пребит да смърт от полицаи, но пък добре знаеш случая, в който хвърлена от агитка бомбичка отнема живота на човек, който просто си стои и пие кафе в центъра на София. Според теб, това съизмеримо ли е със ситуацията с полицаите, които искат алкохолна проба от човек, водещ със себе си непълнолетни или която и да е друга възможна ситуация, която можеш да ми посочиш от очевидно богатия си почти личен опит с полицейско малтретиране на нещастни и невинни фенове? -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
... като бях във Виена преди две години и ходих да гледам мач там, мога да ти кажа, че не съм изпитвал нито за миг страх за живота или за здравето си... Хахахаха, грам нищичко не знаеш, нали? ![]() Аз лично като отида на мач не искам да попадам в стерилна обстановка, в която всички люпят семки и пляскат примерно на всяка правилно отиграна ситуация. Искам като отида на стадиона да попадна в една уникална атмосфера и да съм част от тази атмосфера, нещо, което този закон дефакто забранява (не, не говоря за побоища и кървища). Може би ако беше видял как точно искат да му вземат алкохолна проба, джобят го (точно това е глагола) и го гаврят пред децата му, щеше да пееш друга песен. В България (за късмет) пребити до смърт фенове от "полицията" (засега) няма, но е имало достатъчно случаи в които заради "полицията" хора да стигат до болница. Да не говорим на колко случаи на милицейско насилие и чиста гавра съм ставал свидетел. "Щото могат" (точен цитат). Живей си там, в мехурчето, айде със здраве. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, че хора които са в "мехурчето" правят законите. И май нямаш желание да коментираш случката с убийството на човека, който няма нищо общо с мача. Ако цената на това да се спаси един човешки живот, следващия който ще го уцели такава бомба, е малко по-недемократично отношение на полицията, което да предизвика страх сред потенциалните убийци (защото тези хора са точно такива), определено си струва. Убеден съм, че в страните, където са в сила строги закони, изобщо няма атмосфера, ама никак. Например в Италия със закона за идентификация на хулиганите. Сто процента атмосферата в агитките ще изчезне завинаги и безвъзратно.
Айде и ти със здраве! -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди 2 г. и аз бях на мач във Виена - стадион Ернст Хапел. Пред гостуващия сектор ни атакуваха около 150 човека от Рапид и беше една от най-големите кочини, които съм виждал. Така...откакто има футбол тук имаме една жертва от бомбичка, обаче е лицемерно да го натяквате в държава, в която имаме по 1100+ жертви годишно от катастрофи. Вероятността да умреш докато отиваш на работа е в стотоци пъти по-голяма от това да умреш около/на дерби. Но, важното е да се оправдае един щат в СДВР, начело с едно комплексирано джудже, получило тази длъжност с измама и чуждо есе.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 06:24 PM |