![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ +1
Има и още мнооооооого такива случаи , де да бяха само тия..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
е то много ясно... трудно ще намериш област, в която хората да не проявяват безотговорност и безхаберие... при куките си е драстично де, нали уж на тях трябва да се разчита и т.н.
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Днеска за първи път в живота ми ме претърсваха куки. Пред НДК. Щото не ги накефило как изглеждам. Деба! Хуу - разбирам, че търсите някой, който е с подобно описание. Само дето не се кефя да ми говорят на "ти" и да се държат с мене като утрепка. И правиха половин час справака, след като нищо не намериха. Докато бързам за работа естествено! И няма после "сори за безпокойството, времето, бла бла".
Стегни ги малко колегите ти бе, магданозе! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Мен пък ме бяха спряли за проверка веднъж, защото снимах една сграда в която имало посолство
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е мене не ме питаха. А бързах!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Явно имаш по-подозрителен вид.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Стефане, мен така са ми правили поне 3 пъти. Да ги ебах, какво толкова ги надървям тея куки. Отивам да джитя футбол и минавам през едва ли не най-задънената пряка на квартала - куки, патрулка, "Момченце, лична карта имаш ли...?". Ок, Втф?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Корпумпирани лайна до едно... и никога не се притеснявам да им го казвам в очите. Затова юли месец съм на съд, но ми дреме!
Винаги им казвам: 'Добре не можем ли да се разберем по друг начин' , Те 'Еми как...' , Аз 'Еми да почерпя...' , Те 'Хубаво де, кажи какво предлагаш...' , Аз 'Аааа, ами нищо, просто питам'. И все без книжка си стоя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те не ти ли казват: Ти ли предлагаш или ние си искаме?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Стегни ги малко колегите ти бе, магданозе! що не ми ядеш лайната, а? били го проверили, ми щом не са те набили, трябваше да ги почерпиш -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А що пък да ме набиват? Що трябва да се държат грубо? А ти пък защо се правиш на тотален гъз?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Забележи какво е отношението на човек, чиято работа е да защитава правата ни/ти. Всъщност не знам дали няма начин, ако началниците му го видят какви ни ги пише тука, да му наложат някакви наказания, защото дискредитира полицията...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^&^ Вие двамцата уважаате ли Мейдън? М?
... Е начи нема защита за вас. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе на времето не беше такъв човек...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
А що пък да ме набиват? Що трябва да се държат грубо? А ти пък защо се правиш на тотален гъз? написал съм ти защо. щом обиждаш, очакваш да ти се радвам ли ? -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Стегни ги малко колегите ти бе, магданозе! що не ми ядеш лайната, а? били го проверили, ми щом не са те набили, трябваше да ги почерпиш Магодеоз, и аз ще те помоля да се обосновеш се за това "щом не са те набили, трябваше да ги почерпиш?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е що го обиждаш сега?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^това си чисто заяждане, ама ме ядоса....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кат те гледам как се държиш, верно излиза, че колегите ти, дето ме пребъркваха днеска следобед, са ебати пичовете. Да зема да ги почерпя верно...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
^ Забележи какво е отношението на човек, чиято работа е да защитава правата ни/ти. Всъщност не знам дали няма начин, ако началнициоте му го видят какви ни ги пише тука, да му наложат някакви наказания, защото дискредитира полицията... Хъхъ, какви началници, момче... Бил съм свидетел в едно РПУ как на горния етаж "началниците" цъкат CS на de_dust. Няма ташак. И им викам "Загрявате, а?" и тия ме гледат тъпо. Какво да им кажеш повече? Даже свинете не искаха да ме закарат до нас с Астрата, а си беше мое право... Да не говориме, че тука с един униформен в квартала си пушиме коз. Какви хора, какви защити на закона, тия са по-зле и от разните криминалисти. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^помисли първо как ти се държиш, щом искаш добро отношение към теб
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мен любимото ми е като ме спрат куки и питат къде живея и нали еди къде си след което следва логичния въпрос "е като живееш там кво прайш тука?"
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
докато бат бойко ги ръководеше бяха добре, сега са си същите момиченца в сини униформи както преди бат бойко.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Еми така е, като се провокирате един-друг, кво искате
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Първо по темата: Определено не съм доволен от полицията в България като цяло, но винаги се намират хора, които държат на работата си и изпълняват дълга си, но за съжеление са много малко. Но няма как да бъде различно - хората, които трябва да се зад решетките ни управляват, става дума БСП, ДПс, НДСВ, Атака - едно и също е! Сирения фен не си прав - Бат бойко е един от главните престъпници и той няма никакви заслуги - всъщност даже заслужава дълъг престой на топло... Не се карайте - навсякъде има и корумпирани, и нормални полицаи - просто в България вторите са по-малко, но не мога да кажа, че ги няма!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
пхахаха в кво се превърнал форума напоследък
наиш ко имам предложение за вас - организирайте си един fight club да мирясате пък за полицията ... ми треа да има няква полиция все пак, даже кат са необходими. да ви кажа май най скорошните ми срещи с полицията са когато в каварна полицаите ги ползваха за охрана на концерти. И мнението ми е че се държат много по културно от про охранителите дето са педали в повечето случаи и мноо старателно ме опипват та ми иде да им шибна един та добре си е полицията там. То че има гъзове навсякаде има и не само в полицията. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Съгласен съм с почти всичко, което каза. И все пак сред полицаите НЕ ТРЯБВА да има"гъзове" ...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди около месец в Оряхово до Дунава, спрях и попитах един полицай, как да намеря пътя до Плевен. Човека съвсем културно ми каза да го следвам, качи се на патрулката и ме изкара извън града, точно на пътя за Плевен като ми пожела и лек път.
Културата на един човек не зависи от това нали е полицай или библиотекар, а от възпитанието му още от дете. Не бива да забравяме, че полицайте все още носят комунистическото наследство, когато извършваха своеволия без никой да им държи сметка, но според мен и това ще отмине. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Човека съвсем културно ми каза да го следвам, качи се на патрулката и ме изкара извън града, точно на пътя за Плевен като ми пожела и лек път. Каквооо ?!?!?! Срам за полицията !!Требвало е да те набият разбира се !!!!!! ... ако не поне да те пребъркат ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:32 PM |