Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
9 страници V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> IRON MAIDEN на живо в София през юни!
conguestadors
коментар Jun 5 2007, 08:25 PM
Коментар #211

PAIN

Група: Потребители
Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Град: Пловдив
Потребител N: 1302

Според мен концерта беше невероятен. Звука беше на ниво, а и организацията също бе сравнително добра. Не мога да разбера какво са очаквали някои от вас, все пак между Дистракшън и Мейдън разликата е голяма.

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
alpha prime
коментар Jun 5 2007, 09:33 PM
Коментар #212

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

Цитат(parcaleste @ Jun 5 2007, 04:41 PM) *
не сравнявам групи, а сценично поведение, различно е wink.gif което искам да кажа е, че без никаква сценична помпозност, Другата група ме отвява всеки път като я гледам и после една-две седмици не мога да спра да ги слушам. мамка му, даже ВЕЙДЪР и БЕХЕМОТ имаха В ПЪТИ по -стойностно сценично поведение, близък контакт с публиката и т.н. МЕЙДЪН просто си свириха и Брус си повтаряше фразите, дето си ги повтаря сигурно и на сън... сорка, че мнението не ми се покрива с масовката, щеше ми се, ама няма как просто.

ПС Единствената легендарна банда, която потроши тъпомера на сценичното поведение в БГ бяха WASP в София, пред тях МЕЙДЪН бледнеят просто brickwall.gif

А ти какво си очаквал от Мейдън. Подкрепям едно към едно предпоследния пост на Dragontear . Умряла история - всичко живо дето го сърби почва да хули за щяло и нещяло . Да не би да очаквахте втори концерт в Рио или Лобг Бийч, по дяволите.

На бас, че съм единственият човек , който успя да си изгуби билета biggrin.gif( и все пак се докопах до мястото, за което си бях платил)

+Quote Post
Svetyl
коментар Jun 5 2007, 09:36 PM
Коментар #213

Поетично бездушен

Група: Приятели
Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Сигурно искат някакво двд Rock In Sofia...

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
alpha prime
коментар Jun 5 2007, 09:43 PM
Коментар #214

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

А според мен плачат да не идват групи, известни извън метъл обществото... Аз поне си мисля, че НИКОЙ, нойто е стоял на 4363246478321649 метра от сцената няма право да недовоства , просто няма
sp_ike.gif

+Quote Post
Battle Magic
коментар Jun 5 2007, 09:45 PM
Коментар #215

Warrior of Knut

Коментари: 1483
Регистриран: 11-December 06
Потребител N: 1726

Цитат(magodeoz @ Jun 5 2007, 08:38 PM) *
Добре де, неможе на всеки да се е харесал концерта, всеки го е почуствал различно, но.....голямо , шибано НО - публиката беше як шит!!! За пръв път да видя толкова хора, които не знаеха къде и за какво са отишли! На другите концерти, всеки около мен пее, куфее, вика, крещи, а вчера някакви смешници около мен седяха с ръце на кръста и снимаха Еди в различните му превъплащения зад сцената с телефончета си ! Тотално съм отвратен от толкова лайна, отишли само за да могат после да кажат, че са били на концерт на Мейдън, а да не знаят и на една песен текста! То бива снобарщина и селения българска, ама това вчера мина всякакви граници! Up The Irons !!!

Напълно съм съгласен! Такава НАСРАНА публика не бях виждал-чалгари, позьори, повечето дошли, за да разправят после ,, Копеле, аз бях на Мейдън И съм ебаси метъла!!''... Досега спорихте как групата била студена... А как няма да е като публиката беше МАЛОУМНА! Не може на концерт от такава величина да си седиш с ръце в джобовете и да се прозяваш, все едно чакаш на опашката да си купиш хляб и ракия. Факт е, че имаше хора, което наистина се изкефи много на този концерт, който беше един от най-добрите, на които съм бил. Според мен нямаше никаква студенина и тн групости, какво, искате Брус да слезе и да раздаде безплатен хляб ли ?! Може би някои хора повече на това щяха да се изкефят.. Просто не знам какво повече може да искате, звукът беше на ниво, групата също- пък ебаси, тук е важна музиката, а не дали бандата опикава предните редове. Лично аз се изкефих на МАКС, и не съжелявам, че отидох на този меко казано ВЕЛИК концерт... Да не ви пука за оплаквачите-те само знаят да циврят.

--------------------
Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near,
Where was God when you were dying
Reek of war is master here.
Left behind are slaughtered strangers
Enemies become your friend
This is how the fear takes over
When its time to meet the end.
Fields of flesh from graves ripped open
Only the dead can see an end to war,
Sleeting snow where bones lay broken.
Tell me what all this was for

Die for God, Die for what?
Was it worth dying for?

+Quote Post
sepulturatr
коментар Jun 5 2007, 09:58 PM
Коментар #216

Think I'm Just Happy...

Коментари: 1368
Регистриран: 19-January 06
Потребител N: 1121

^За публиката не се и съмнявам просто laugh.gif suicide.gif но и групата не се е представила добре ,не че повечето фенове са щели да направят разлика laugh.gif

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Jun 5 2007, 10:27 PM
Коментар #217

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Абе кви са тия оценки на публиката, дето давате? Кой какъв бил и как не му било мястото там... Болни ли сте бе!?!?!

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jun 5 2007, 10:29 PM
Коментар #218

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28395
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Цитат(sepulturatr @ Jun 5 2007, 10:58 PM) *
но и групата не се е представила добре

Защо въобще пишеш тук?!

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Arq
коментар Jun 5 2007, 10:56 PM
Коментар #219

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

мдам макар че гледах концерта леко зад сцената(гледах мониторите и това е нещо) звука ми хареса, и изобщо страшно се нарадвах! Макарче от групата всички са на по 100 години не издъхнаха и за момемнт! или поне аз не съм видяла! Много ми хареса, макар че до сега не бях голям фен на групата smile.gif изобщо не съжалявам че отидох wub.gif

--------------------

+Quote Post
InsArtTure
коментар Jun 5 2007, 10:56 PM
Коментар #220

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Вие сте луди бе. Публиката беше 25000+ човека! Ясно е, че няма всички да са луди фенове.
А иначе-всички около мен си пееха-драхме се заедно и макар и бая далеч от сцената останах НАПЪЛНО ЗАДОВОЛЕН.

Как не ви е срам да правите каквито и да било забележки на Мейдън?! Излезте и го кажете в очите на Брус. hmm.gif

Концертът беше страхотен. Отидох, видях и попих Мейдън както го исках. guitar.gif

one man came...across the sea!

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
gad
коментар Jun 5 2007, 11:02 PM
Коментар #221

Crack The Skye

Коментари: 722
Регистриран: 11-March 04
Потребител N: 424

А кво очаквахме от групата ли? Ми елементарно, обичайни работи като да ходят по вода, да карат танка по вода, после Еди да го разкъса със зъби, брус да изстрелва лазерни лъчи от устата си и да убива сърби, след което да ги възкресява със сменен пол и да им дава 5 лева за такси, освен това ми се искаше да има толкова яко озвучение че земята под стадиона да се разцепи и да паднем всички на - изненада - нова сцена, със свястно озвучение и сцена, от която да не се вижда само арматурата, а на входа освен за оръжия и капачки от бутилки да изнасилват хора с тениски на мейдън носени по-малко от 30 минути от момента на закупуване и накрая като за финал брус за разкъса брус-костюма и отдолу да се покаже азис, който също да си разкъса костюма и отдолу да се покаже борат, а охраната да се превърне в 300 спартанци които да играят на шах на смени.

--------------------

+Quote Post
Arq
коментар Jun 5 2007, 11:09 PM
Коментар #222

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

^разби ме laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Crafter
коментар Jun 5 2007, 11:14 PM
Коментар #223

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Потребител N: 188

Цитат(gad @ Jun 6 2007, 12:02 AM) *
...свястно озвучение...

Тук вече не си прав.

Саунда този път беше абсолютно на ниво.

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Jun 5 2007, 11:29 PM
Коментар #224

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

Цитат(SepulTeraHead @ Jun 5 2007, 11:27 PM) *
Абе кви са тия оценки на публиката, дето давате? Кой какъв бил и как не му било мястото там... Болни ли сте бе!?!?!

Айде сега си кажи, ако на концерт на Сепултура, 1/3 от публиката седи и си бърга в носа, ти как би се чуствал? И не защото Сепултура се представят зле, а защотот не знаят за какво са отишли ! И не ми казвай, че няма поне малко да ти е обидно?! Аз лично съм бесен, на всякакави мухлювци отишли на Мейдън, просто ей така!!! Това е , все едно половина форум да се вдигнем и да отидем на концерт на някое чалга-лайно...ще седим, ще си чоплим семки...а околните малоумници(щото на такъв концерт само малоумни ходят) ще се чудят какво правим ние там ! Сега разбра ли, какво искам да кажа ?

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
Rodd1ck
коментар Jun 5 2007, 11:59 PM
Коментар #225

Метъл

Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931

Ми на мен ми хареса концертът. Не съм бил никога кой знае какъв фен на Мейдън, но все пак ми хареса и куфях. Дори много се кефех на песните от последния албум, докато "големите фенове" с тру тениските на групата седяха и гледаха тъпо, тук-там показваха признаци на живот на припев.

Пък и те са хора във възраст, какво да очакваме от тях. happy.gif Не може на всеки концерт да свирят като за последно, при положение, че това е поредната държава, където изнасят концерт. Публиката макар че беше задоволителна като брой, като държане не беше нищо особено. А и англичани..

И наистина по-висока сцена щеше да дойде много по-добре!

+Quote Post
gad
коментар Jun 6 2007, 12:00 AM
Коментар #226

Crack The Skye

Коментари: 722
Регистриран: 11-March 04
Потребител N: 424

Мда, тва е тъпо, баси, от хората с тениски на мейдън 99% бяха с некви новички дето сигурно за пръв път ги обличат, даже мярнах и 3-4 още с ръбчетата както са били изгладени и сгънати за продажба в магазина

@Sturmfuhrer, ок при тебе може да е било добре. До сега с 15-те човека с които говорихме след концерта бяхме на едно мнение - зле, като в случая визирам озвучението - слабо. Не бяхме на едно място, имаше такива дето са били на 3 метра от сцената, имаше от трибуните и по терена навсякъде, никой не каза че му е харесало озвучението. От друга страна един друг приятел каза че слушал концерта от вкъщи на терасата, а той живее поне на 1-2 километра от стадиона. Ок кой по дяволите ги насочва тия тонколони бе brickwall.gif

--------------------

+Quote Post
Svetyl
коментар Jun 6 2007, 12:02 AM
Коментар #227

Поетично бездушен

Относно песните от AMoLaD държа да отбележа, че на For the Greater Good of God буквално полудях...

--------------------
Historia vitae magistra

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Rodd1ck
коментар Jun 6 2007, 12:03 AM
Коментар #228

Метъл

Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931

Поне за мен най-добрите инструментали на концерта бяха от последния албум.

+Quote Post
Dragontear
коментар Jun 6 2007, 12:07 AM
Коментар #229

Антихрист

Група: Metal World Conclave
Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

зОмфгЮ gad ти трябва да живееш в някакъв перфектен свят! happy.gif

какво значение имат шибаните тениски така и не разбрах ...аз също си купих тениската преди 2 дни .... и това какво означава ще ми обясниш ли ...да не би да слушам Maiden от 2 дни ....или 2 месеца...или 2 години ... в къщи имам осем фанелки на Maiden някои от които са на по 10 години...и какво трябваше да си ги взема и да ги закача на прът за да ги нося като медали ли ? ... huh.gif не разбирам.... истината е че някои от тях не ми стават вече laugh.gif
или трябваше да си изровя ластичните дънки bye.gif

наистина ми е странно

ПС: леле няма да забравя гледката на едни 2 ма младежи с кожени панталони и рокерии в това време

+Quote Post
Svetyl
коментар Jun 6 2007, 12:24 AM
Коментар #230

Поетично бездушен

А вие откога бяхте на стадиона... Към 14:00 часа имаше доста хора вече smile.gif

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
Duh5
коментар Jun 6 2007, 03:40 AM
Коментар #231

Странник в странна страна

Коментари: 1114
Регистриран: 5-May 07
Потребител N: 2056

Иска ми се пак да коментирам, след като изчетох всичко писано до момента и не мога да си подредя мислите:)
Затова пак искам да кажа МОЕТО мнение.
Публиката я чух само на Fear Of The Dark (бях назад и да речем, че имам поглед върху нещата..)
Това е разбираемо - все пак това най-много минава за радио хит..
Целия сектор седящи, в който бяхме НЕ СЕДНА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, макар да бяхме по-назад от всички останали на стадиона!!!
Пред мене имаше 4 годишно момченце, което не спря да пее!!! Мамичката му, знаеше текстовете по добре от Брус... (питахме ги, на 4 е..)
На 3 песни направо настръхнах, мамка му..
Бил съм на поне 30 концерта, звукът беше един от най-перфектните. Където бях аз.
Не ме е яд, че не съм бил пред сцената, все пак бях на концерт на мейдън, бях с приятели и ми идеше да плача от щастие. Е, ако Вивател не бяха педерази и бях успял да звънна на Венци и на другите 3 песни, на които се опитах щеше да е по-весело:)
Майната им на всички, които дори не знаят, че има песен, наречена For the Greater Good of God и коментират, че даже и натрапват мнение..
На мен гласа ми падна още на Brighter Than A Thousаnd Suns (о, изненада, и такава песен имат, ае стига бе!)
Аз за каквото отидох - го видях. Наречете ме късметлия. Толкоз:)

EDIT: За да видите колко малка може да е сцената отдалеко (аз съм тоя с дъждобрана...): http://info2003.com/oggie/Maiden/

--------------------
Никога не се съмнявай, просто бъди. Рей Бредбъри

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Jun 6 2007, 07:15 AM
Коментар #232

Facepalmer

Цитат(magodeoz @ Jun 6 2007, 12:29 AM) *
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 5 2007, 11:27 PM) *

Айде сега си кажи, ако на концерт на Сепултура, 1/3 от публиката седи и си бърга в носа, ти как би се чуствал? И не защото Сепултура се представят зле, а защотот не знаят за какво са отишли ! И не ми казвай, че няма поне малко да ти е обидно?! Аз лично съм бесен, на всякакави мухлювци отишли на Мейдън, просто ей така!!! Това е , все едно половина форум да се вдигнем и да отидем на концерт на някое чалга-лайно...ще седим, ще си чоплим семки...а околните малоумници(щото на такъв концерт само малоумни ходят) ще се чудят какво правим ние там ! Сега разбра ли, какво искам да кажа ?

Да ве. Разбирам те напълно. Ама пак е мега детинско. Щом са отишли, значи са прежалили 30-50 кинта заради въпросната банда, което си е и уважение и така нататък. Освен това трябва да знаеш, че има много хора, които се кефят просто да си гледат. Това го научих покрай мойта банда между другото - който си е платил, за да дойде - евала! Не всички са длъжни да се мелят пред сцената и не само това е проява на уважение и фенщина. Сега разбра ли, какво искам да кажа ?

--------------------

+Quote Post
Svetyl
коментар Jun 6 2007, 09:28 AM
Коментар #233

Поетично бездушен

Duh5, доста точно казано. А колкото до For the Greater Good of God... баси, като си спомня как я изсвириха и настръхвам все още...

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
Airin Of Ancelot
коментар Jun 6 2007, 10:56 AM
Коментар #234

warrior princess

Коментари: 3813
Регистриран: 1-May 06
Потребител N: 1323

Концертът си беше ВЕЛИК! Имаше и контакт с публиката, и страхотно свирене, и много атмосфера... Не мога да упрекна бандата за нищо.

А по другия въпрос - нормално е сред 30 и повече хиляди посетители, не всички да са фанатици като Dragontear. Така е на всеки концерт на всяка по-голяма банда и няма нищо толкова ужасно в това. Важното е, че много хора, които са чакали цял живот, успяха да видят на живо една легенда.

--------------------
Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes
Rage of the winter - magical wonder,
enchanted fury, majestic force...

+Quote Post
MasterOfDisaster
коментар Jun 6 2007, 11:37 AM
Коментар #235

Непросветен
*

Коментари: 23
Регистриран: 2-December 06
Град: Out of the Silent Planet
Потребител N: 1706

ами какво може да се каже! Iron Maiden.

--------------------
Най-КУРавия от КУРавите момчета а.к.а Mladost Heavy Crew
IPB Image

+Quote Post
dambov
коментар Jun 6 2007, 11:46 AM
Коментар #236

Прогресиращ

Коментари: 651
Регистриран: 6-March 06
Потребител N: 1200

кнцерта беше страхотен,като излезнаха мейдън щях да умра от густо,мале разбих саааааааа icon_headbang[1].gif bowdown.gif bowdown.gif suicide.gif

--------------------
I sold my soul for Heavy Metal

+Quote Post
wqwrrr
коментар Jun 6 2007, 12:41 PM
Коментар #237

Eáránë Táralóm...

Коментари: 1892
Регистриран: 2-November 06
Град: The Spectral Realm
Потребител N: 1655

Значи концерта определено беше голямо изживяване, но според мен можеше повече. Наистина това е най-голямото метъл събитие за тази година, няма спор, че беше епохално, но имам някои забележки за неща, които Мейдън спокойно можеха да избегнат. Например звука - ние бяхме в зоната за 30 лева, от страни на говорителите и се чуваше доста слабо, особено в началото. Иначе за сетлиста - добри песни изпяха, но очаквах и песни от Brave New World, любимият ми техен албум. И от подгряването имаше какво още да се желае - Ахат трябваше да изсвирят поне още 2-3 песни, а дъщерята на Харис няма да я коментирам.
Iron Maiden по принцип ги наричат НАЙ-НАЙ и наистина има защо, но това беше концерт на Iron Maiden, не на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ. Иначе имаше атмосфера концерта, беше си тръпка и си струваше парите.

Между другото - стори ми се, че видях Гери и Ники на видеостените. smile.gif

--------------------

+Quote Post
Wrath_Child
коментар Jun 6 2007, 12:56 PM
Коментар #238

THRASH Is Not Dead!

Коментари: 1163
Регистриран: 16-February 06
Потребител N: 1168

Цитат(SepulTeraHead @ Jun 6 2007, 08:15 AM) *
Да ве. Разбирам те напълно. Ама пак е мега детинско. Щом са отишли, значи са прежалили 30-50 кинта заради въпросната банда, което си е и уважение и така нататък. Освен това трябва да знаеш, че има много хора, които се кефят просто да си гледат. Това го научих покрай мойта банда между другото - който си е платил, за да дойде - евала! Не всички са длъжни да се мелят пред сцената и не само това е проява на уважение и фенщина. Сега разбра ли, какво искам да кажа ?

Съвсем вярно.
Аз лично винаги изпадам в голямо двоумение как да действам на концерт-дали да куфея здравата и съответно да не вивдам нищо, или да седя,гледайки и да се наслаждавам на любимата си група, щото и в къщи мога да си пусна музика и да беснея, нали...

То бива желание да недоволстваш, ама чак пък за публиката да се хванеш huh.gif

--------------------

。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经”

+Quote Post
RazorJack
коментар Jun 7 2007, 11:01 AM
Коментар #239

The Conqueror I Be

Коментари: 1797
Регистриран: 17-January 03
Град: 127.0.0.1
Потребител N: 10

icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

--------------------
The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Jun 7 2007, 11:13 AM
Коментар #240

Facepalmer

I'd hit it.

Е не!

--------------------

+Quote Post

9 страници V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 28th July 2025 - 08:48 PM