![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 27-June 07 Потребител N: 2172 ![]() |
Открих една много яка " online " игра, цъкнете ТУК за да я видите. Надявам се да ви хареса
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ЕДИТ: сега видях за какво става въпрос...яко е... присъединих се
Бтв Коварно е да си тързи6 жертви така ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Тази игричка действително е зарибителна
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 27-June 07 Потребител N: 2172 ![]() |
Дам, за жалост върколаците са твърде грозни : D
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
пффффффффффффф старооо
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Играл съм доста други подобни игри, може би ще пробвам и тази. =)
А като идея това доста напомня на Monstersgame. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
мн е яко има ли някви съюзи да си направим и да ма4каме всички
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Чиста загуба на време.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
пффффффффффффф старооо +1.Дори заспалец като мен го намерих преди годинааа.... ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-January 06 Град: София Потребител N: 1114 ![]() |
Ауу
-------------------- I wish I was a bear...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Забележка: Можете да поставите този линк на страницата си, в подписа си в даден форум или да го дадете на приятелите си. Той не е предвиден да бъде пускан като спам във форуми, книги за гости или чатове. Играчите, които бъдат хванати, че нарушават това правило, ще бъдат изтривани без предупреждение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе от каде мога да продавам предмети
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има ли някой, който играе още от форума?
^ Там от където ги кушуваш може да ги продаваш... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аре бе хора ...искам да си напрая съюз с някой
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Aз си направих върколаче бре, Ники, бачкам по цял ден на гробищата като тру окулт ;>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз съм върколак Цашу ..искаш ли да си направим съюз.... кой левел си
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-June 07 Град: Удома е там, където има пудинг !(!!) Потребител N: 2164 ![]() |
Dragontear, и аз съм върколак, кой сървър си ?
-------------------- ![]() You steal my only hope and make me stay awake another night, I wish you bear with me, stay near me When the Autumn leaves have fallen.... Solitude, my pain, the last thing left of me.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Server 3
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-June 07 Град: Удома е там, където има пудинг !(!!) Потребител N: 2164 ![]() |
Жалко =/ Аз съм само в първи.
-------------------- ![]() You steal my only hope and make me stay awake another night, I wish you bear with me, stay near me When the Autumn leaves have fallen.... Solitude, my pain, the last thing left of me.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как ти е ника?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hil` съм =///////
Вече съм слаба, след това 8-дневно отсъствие, никога няма пак да вляза в първите 100 =//// -------------------- ![]() You steal my only hope and make me stay awake another night, I wish you bear with me, stay near me When the Autumn leaves have fallen.... Solitude, my pain, the last thing left of me.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре а аз не мога ли да правя съюз с хора от други сървари?? ако е така е тъпо щото аз до вчера бях в 2-ри.. а сега ...що съм в 3-ти
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лол, нямам идея. Не ми се е случвало
![]() -------------------- ![]() You steal my only hope and make me stay awake another night, I wish you bear with me, stay near me When the Autumn leaves have fallen.... Solitude, my pain, the last thing left of me.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Интересна игричка I beg to differ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Защо не играете в истинската версия на играта? Там без проблеми се правеха съюзите, доколкото помня. А има и доста повече играчи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо не играете в истинската версия на играта? Там без проблеми се правеха съюзите, доколкото помня. А има и доста повече играчи. Ако говориш за MonstersGame... играх я преди време и имах доста стойностен герой но от нета ми нещо преебаха и тоя сайт почна да ми зарежда с зверски мъки ...затова го заебах и аз съм в 3-ти ако нямаш съюз кажи си ника и какво си и мога да те вкарам в моя ние сме на 17 място в класацията Ти каква твар си? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вампилце
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:04 AM |