![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Подсетих се сега да споделя удивлението си от последния клип на Rage, който си свалих - "No Fear".
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
сигурно е по поносим от новия на Rammstein с преплетените голи мъже
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Винаги са били доста "смели" на концерти и прочие,от това,което са давали по телевизията де,но този клип вече...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 18-February 06 Град: 9-я кръг на Ада Потребител N: 1170 ![]() |
Necrophagia - "Bloodfreak" много ме кефи! Страхотна психария... нямам думи!
А иначе любимия ми е Mother North - Satyricon ![]() -------------------- APO PANTOZ KAKODAIMONOZ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Necrophagia - "Bloodfreak" много ме кефи! Страхотна психария... нямам думи! Определено не е за всеки... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 18-February 06 Град: 9-я кръг на Ада Потребител N: 1170 ![]() |
Аве, мен определено си ме кефи... бях чела за такива извращения, но в клипа ги видях ... е, естествено е монтаж
![]() -------------------- APO PANTOZ KAKODAIMONOZ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тегав клип. Първия път дори се стъписах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Къде може да се види?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако не се лъжа в датата го има...
-------------------- APO PANTOZ KAKODAIMONOZ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И другите им клипове са яки въпреки, че този ми е любимия
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Между другото, Necrophagia имат музика и по филма Cannibal Holocaust, нали?
Иначе по темата: ManOwaR - Warriors Of The World United |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Еми .... попринцип не си падам по клипове а по Live но ... има и много яки изпълнения.Такива за мен са:
HammerFall - Hearts of Fire - мн добро видео PanterA - Revolutions my name , Walk - Напрао се разцепвам на тях ![]() Cradle OF Filth - From The Cradle To Enslave - наистина идеен но ... як =) а също и Nymphetaminе е як=) Soulfly - Prophercy ![]() ![]() Sepultura - Roots bloody roots , Slave new world , Arise , Refuse/Resist , и Mind WaR с много награди Rammstein - Buck dich (Family values 98) ![]() ![]() ![]() а за клиповете на Metallica които толкова много хвалите ....... не стават ![]() П.С. хах btw клипчето на КоРн - Alone I Break е изпълнено с смисал и е напрао психясващо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Мене ме кефят добре направени видеоклипове, по възможност с някаква история в тях и също клипове със смешни истории, като например този на "Buckethead f/ Serj Tankian - We Are One" (http://www.mp3.com/index.phptype=8&letter=&l=b§=browse&pg_videos=9) или на Green Jelley с трите прасенца
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Devildriver - End of the line - представлява част от концерти .. ама ебати моша удрят .. направо се счупват
Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse - май един от най-добрите блек клипове .. Satyricon - Fuel for hatred Manson - Saint и sweet dreams ![]() Khold - Blod og blek ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
а за клиповете на Metallica които толкова много хвалите ....... не стават ![]() Тая простотия ме подсети нещо... Metallica - One Metallica - The Unforgiven Metallica - Enter Sandman Metallica - For Whom The Bell Tolls Metallica - Harvester Of Sorrow Metallica - Fuel Metallica - Hero Of The Day Metallica - No Leaf Clover Metallica - Turn The Page Metallica - Whiskey In The Jar |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Иначе по темата: ManOwaR - Warriors Of The World United Шегуваш се нали? ПО-безидеен и откровено тъп клип метълите не са гледали. Най-якото в него е, че често движенията на музикантите не съвпадат със идващите звуци... А онзи огън? Егати огъня! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Само на мен ли не ми отваря клипа на Necrophagia
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse From the cradle to enslave-къде без него ![]() Behemoth-Slaves Shall Serve Харесват ми лайв изпълненията на: Dimmu Borgir-In death's embrace,The insight and the catharsis Dark Tranquility-Wonders at your feet -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
как успях да забравя .. Finntroll - Trollhammaren
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
PANTERA-"I'm Broken"...... много ме радва!!!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Kлипа на Martin Kesici & Tarja Turunen "Leaving You For Me" също е много качествен,пасва си и с текста перфектно.А местността,където са снимали...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
а за клиповете на Metallica които толкова много хвалите ....... не стават ![]() Тая простотия ме подсети нещо... Metallica - One Metallica - The Unforgiven Metallica - Enter Sandman Metallica - For Whom The Bell Tolls Metallica - Harvester Of Sorrow Metallica - Fuel Metallica - Hero Of The Day Metallica - No Leaf Clover Metallica - Turn The Page Metallica - Whiskey In The Jar tctctc простотия е за тебе тва е твое мнение но на мен клиповете на Metallica никак не ме радват ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само на мен ли не ми отваря клипа на Necrophagia ![]() ![]() и на мен не ще да ми се отвори ![]() Толкова приказки за него и аз накрая да не мога и да го видя даже ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
хех..
Не знам,но предпочитам клипове с нещо като,ъм,сюжет. В тази връзка The 69 Eyes - Brandon Lee.. Клипове на Корн много обичам. Смейте ми се колкото искате. Понякога правят стращно силни клипове. Иначе Spineshank - New Disease Stone Sour - Bother (страшно,хм,истински ми се струва) Nightwish - Nemo (просто красив....) Soulfly - Seek N Strike Sepultura - Refuse/Resist Machine Head - Crashing Around You, Days Turn Blue To Gray Slipknot - Vermillion MNEMIC - Deathbox Limp Bizkit - Behind Blue Eyes HIM - The Funeral of Hearts Абсдолютно кратка бях. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^A къде ли може да се намери Spineshank-New Desease? Не съм го гледал пък харесвам групата.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^Много отдавна си имахме локално ФТП и от там го теглих. Сега не знам къде може да го има,може би в DC. Бих ти го качила някаде,но съм на трафик.
![]() ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^A къде ли може да се намери Spineshank-New Desease? Не съм го гледал пък харесвам групата. Spineshank - New Disease |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Гледаите клиповете на Arch Enemy много са яки
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Иначе по темата: ManOwaR - Warriors Of The World United Шегуваш се нали? ПО-безидеен и откровено тъп клип метълите не са гледали. Най-якото в него е, че често движенията на музикантите не съвпадат със идващите звуци... А онзи огън? Егати огъня! Забравяш най-важното. Отначало се вижда един връх на палка, който адски прилича на пишка. MANOWAAAAAAAAAR!!11111111111 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 10:46 PM |