![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
^ Страхувах се, че някой ще каже това! ![]() ![]() Напълно се присъединявам, изключвайки Crematory, те са се справили блестящо, според мен. Като стана въпрос за Pain, Peter е направил нещо невероятно и с Play Dead на Björk. От кавърите на Hypocrisy аз предпочитам Black Metal. Страшно ме кефят I Got Erection и Orgasmatron на Satyricon, a Sympathy for the Devil на Tiamat си е направо нова, страхотна песен. Да спомена и съвсем пресничките версии на Dead Skin Mask (оригиналът е метъл, разбира се, но във всякакво изпълнение е върхът) и The Weeping Song (на Nick Cave & The Bad Seeds) от Flowing Tears. Освен това - всички кавъри, записвани от Type O Negative. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
"Lucretia My Reflection" в изпълнение на Warrel Dane е доста добро попадение. Никак не е зле, наистина, но звученето на Sisters Of Mercy си е недостижимо. Както и да е, и творението на Warrel Dane не е за пренебрегване. Иначе албумите "Werk 80" и "Werk 80 II" на Atrocity за мен са си направо учебник за това как се правят кавъри. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Иначе албумите "Werk 80" и "Werk 80 II" на Atrocity за мен са си направо учебник за това как се правят кавъри. Подкрепям напълно! Atrocity по принцип не са сред най-големите ми любимци, но тези кавър албуми се доближават до съвършенството. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
-------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Супер е, макар че на мен малко повече ми харесва интерпретацията на Warmen.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
не знам за вас ама аз много уважавам кавърите на Boney neM
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Carpathian Forest - A Forest[The Cure] - мен лично по ме радва от оригинала!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
-------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Като вземем предвид ефирната ми и лека същност:
HIM - Wicked Game Nightwish - High Hopes Marilyn Manson- Sweet Dreams, Personal Jesus -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Nightwish - High Hopes На тази песен нито един кавър не може да бъде сполучлив! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Владо, изпревари ме!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Подписвам с две ръце! ^^
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОЩЕ ЕДИН хубав кавър
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
На мен ми харесва пък Lacuna Coil - Enjoy the silence
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Cannibal Corpse - Zero The Hero
Ка' така не съм писал още тук... :О |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Threshold - "Supermassive Black Hole". Не мога да понасям тия лигльовци Muse, но кавърът е просто разкошен.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ETO още един, който супер много ме радва
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"World In My Eyes" кърти мивки в изпълнение на Sonata Arctica. Оригиналът (на Depeche Mode) е ебахти умрелия. :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^ това, което казваш е тотална глупост, но както и да е.
![]() иначе сполучливи кавъри.. Death - Painkiller Metallica - Die, die, my darling пък защо не и Tarja Turunen - Poison.. -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Visceral Bleeding - Dreaming in Red (Dismember cover)...
феновете знаят за какво става дума... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ това, което казваш е тотална глупост, но както и да е. ![]() Оригинал. Изпълнението на Sonata Arctica. Къде е глупостта? Кавърът откъдето и да го гледаш (слушаш) е по-добър, по мое мнение. ПП: и "Black Sabbath" на Vader прегазва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
Някои явно не искат да приемат че Depeche Mode са една тъпа и умряла банда.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Я по-запознатите да кажат чие е (не оригинала, разбира се) това творение http://www.youtube.com/watch?v=R7kYstqbNcE ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
На Graveworm.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Graveworm го изпълняват.
Едит: Хаха, _TNT_ ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Хихи, lodborg
![]() Btw, сега погледнах по-нагоре че се споменава Tarja - Poison. Колкото и да харесвам Таря, кавърът е ужасен... ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Nightwish - High Hopes На тази песен нито един кавър не може да бъде сполучлив! особено пък когато е на Найтуиш ![]() In The Woods...-Epitaph е много въздействащ кавър ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
особено пък когато е на Найтуиш ![]() Бре! Да не би да намекваш, че Nightwish въобще са неспособни да направят хубав кавър? Може би "Over the Hills and Far Away" и "Phantom of the Opera" са някакви трагични интерпретации... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Nazi Punks Fuck Off" изкормва гладуващи африканци в изпълнение на Napalm Death, но оригинала е ЕБАТИ (!) менструалния съсирек. :О
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:36 PM |