![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Вече е 100% сигурно, че Anamnasia и Zaplaxa ще свирят на 2ри ноември в О!Шипка.
В сайта на Zaplaxa има качени нови снимки на групата.Това ще е първият концерт на Zaplaxa в О!Шипка и се надявам да им отдадем необходимия съпорт. В http://mm.gen.wazzzup.net могат да се свалят първите два албума на Anamnasia. Ето и линкове към сайтовете на двете групи: Zaplaxa: http://free.techno-link.com/zaplaxa/ Anamnasia: http://www.anamnasia.hit.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
А Zaplaxa ще говорят ли с Manson-а за да може и тези под 18г. да влизат?
2-ри се пада в Неделя (другата), така че само да може да влезна.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Jicata @ Oct 23 2003, 11:31 AM) А Zaplaxa ще говорят ли с Manson-а за да може и тези под 18г. да влизат? 2-ри се пада в Неделя (другата), така че само да може да влезна.... ![]() да бе, вчера не ни пуснаха със sepultera head и siegfrid..още една година ли да чакам за да ме пуснат ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Този път ще юрна баща ми. Заплаха заслужават задължително да отида!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Естествено че ще говорят самоче зависи дали той ще дойде и кога ще дойте,щот представиси
те трябва да почват,а него го няма,тогава нищо неможе да се направи.Ама като се замисля той трябва да дойде да ги гледа,нали дебютират. Аз преди като нямах 18 използвах няколко пъти фалшива ученическа карта,един друг използваше фалшива транспортна карта.Защо и вие не си направите. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ама те не искат ли само лични карти?Фалшива ученическа карта лесно ама сигурно гледат дали има печат от директора на училището.А как ще се сдобия с такъв на ученическа лична карта с ЕГН започващо с 85?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами ако баща ми не може да дойде - купувам една карта и...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми значи _SiegfrieD_ не ти знам набора,ама тия които са близо до 85,трябваше да се сетят
още в началото на учебната годината да си сложат 85 за година,да не мислиш, че като ти ги подпечатват много гледат.Като го подпечатат после като си вадиш транспортна карта и там ще ти е 85 и като влизаш би трябвало да нямаш проблем. Аз например към края на миналата учебна година взех на един съученик картата и сложих мойта снимка,после ламинирах и готово.Ако някой е навит да си жертва ученическата карта за теб и тва е вариант. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз съм тъп - писах си 86.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:55 AM |