![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
![]() Най. Великият. Траш. Албум. ЕВЪР!!! "This city is guilty The crime is life The sentence is death DARKNESS DESCENDS" ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
DARKNESS FUCKING DESCENDS!!!
Много здрава група с приличен вокал и много РИ-ФО-ВЕ ;о Time does not Heal нек'си обаче ми е по-присърце абе и 4те албума са им на ниво ама са леко подценена група като цяло |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 24-January 08 Потребител N: 2557 ![]() |
И една от най-бързите песни, май. Точно тая, дето си цитирал.
-------------------- нема супер марио, има само смърт
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Фаворит ми е Time Does Not Heal, многоуважавана от мен траш банда, с Gene Hoglan зад барабаните. Иначе ако може да съществува такава категоризация като the best thrash албум, на първо място бих посочил By Inheritance на датчаните Artillery.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тва и на фанелчица го имам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Не най-добрият, но със сигурност е в топ 5!!! Това е истината - бърз, режещ и безкомпромисен траш!!! Падането на глави е задължително!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Най-добрата траш банда за мен. В творчеството им има абсолютно всичко, което е нужно на една (траш) метъл групировка. Поздрав с Death is Certain (Life is Not)
![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Merciless Death.
Много големи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 10:32 PM |