![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Обичам да спя до 3 следобед xD мразя да ставам рано и да си лягам рано >,<
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Със здрава жица си е най-добре.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Обикновенно си навивам телефона за 10 часа ставам за малко и пак лягам после
![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Ето нещо по темата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Обикновенно си навивам телефона за 10 часа ставам за малко и пак лягам после ![]() Живот си живеете някои. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Всеки който ме буди си рискува живота.Съвсем сериозно
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 18-March 10 Потребител N: 3775 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 9-January 11 Потребител N: 4012 ![]() |
Буденето въобще си е кофти тръпка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Будя се със Seek and Destroy, защото на телефона ми има достатъчно памет само за 1 песен. Иначе бих се будила с някоя балада.
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
По това време на годината се будя от истерични чик-чирикания на лястовици в 5h всяка сутрин и/или врясъци на гларусоподобни.
Ако заспя след това, в 8h звънят камбаните на близката църква и параклис- състезават се кои ще са първи, очевидно- а камбаните на църквата специално няма как да не ме събудят, главата ми резонира и ечи няколко минути след това. И ако след това отново заспя, се събуждам в около 11h с "приятно" главоболие. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:09 AM |