![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
На хора който са на 13г звучът някак си,нямам думи. И то от същия който нарече Machine Head-мижав шум,надявам се да не доживея момента да прочета мненито му за Sepultura. A иначе по-темата има добри неща. Харесвам Sepultura ![]() Просто изказвам мнение, приятел, не го взимай присърце. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
колкото и да е жалко и аз гласувах с Да...
Не > Да Факт -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
ами и аз не знам вече...слушам всякакъв метал(не съм като кон с капаци), защото от време на време ми писват Metallica, Borgir и др. Затова мога да кажа, че ако съм в дебилно настроение и т'ва да ми пуснат ще слушам...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
НЕ!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Да.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 03:37 AM |