![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
RIDE THE SKY, новата банда на барабаниста Uli Kusch (ex-HELLOWEEN, MASTERPLAN), ще издаде дебютния си албум - "New Protection", на 17-ти август чрез Nuclear Blast. Записите и смесването са проведени в Zinkens Studio с продуцент Benny Jansson, а мастерирането е извършено от Christofer Stannow в Cosmos Mastering. Обложката можете да видите тук, а ето и заглавията на песните:
01. New Protection 02. A Smile From Heaven's Eye 03. Silent War 04. The Prince Of Darkness 05. Break The Chain 06. Corroded Dreams 07. The End Of Days 08. Far Beyond The Stars 09. Black Cloud 10. Endless 11. Heaven Only Knows 12. A Crack In The Wall 13. Make The Spirit Burn (limited edition bonus track) 14. Trail Of Flame (bonus track for Japan) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Клипчето на New Protection. Много ме радва тази банда.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^И мен, противно на това какво казват всички.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Мене пък не ме кефи ... Сносно е, но не ми харесва особено. И песента също ...
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Рулират!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
А ако някой ми намери лириките ще го обичам. Както той/тя иска де, със широки разбирания съм...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 05:24 AM |