![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Здравейте!
Поставям темата , защото ми е много интересно да разбера на кой , било то художник, певец, кинорежисьор и др. се възхищавате и искате да приличате? Може би някой писател, който Ви е направил впечатление ...всъщност Сега сте Вие! И второто, което искам да попитам е , какво точно Ви е впечатлило? Качества , постъпки. . . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз се възхищавам на учителката си по литература! Такова изящество! Таква виртуозност! Велико е...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ми то всички сте...
Кумири немам, нема и да имам! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Възхищавам се от дребни постъпки, от мили хора, от добри хора, от вярващи хора. Предимно от неща, които аз не мога да бъда. Просто ми е приятно да ги наблюдавам. Например ужасно се възхищавам на най-добрия човек, който познавам; който винаги би помислил за теб преди да помисли за себе си. Някъде из форума бяхте писали, че никой не си задава въпроса дали заслужава доброто, което му се случва. Е , той си го задава искрено го цени, защото знае, че нещата идват и отминават.
Не бих казала, че ми е 'идол', но е прекрасен. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
I az se vyzhi6tavam na gospojata mi po Literatura Krasimira Borisova!!!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Добре де..разбрах, че темата Ви се струва тъпа, но наистина ли никога не сте мислили за това и не сте искали поне малко да приличате на някого, защото Ви харесва дадена черта в неговия характер или просто има нещо, което Ви прави силно впечатление. Естествено , първо знаете да се подиграете, какво мислите, че постигате с това не зная, но специално в тази тема могат да се напишат толкова много неща..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 21 2005, 06:09 PM) наистина ли никога не сте мислили за това и не сте искали поне малко да приличате на някого тц! разликата между двете според мен е голяяяяма -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз както обикновено ще се отнеса сериозно:
АЗ съм от хората,които нямат идоли. Просто съм така устроен. Мога много да уважавам таланта на някого, но не мога да издигна в култ личността му. Смятам, че талантът се раздава абсолютно на тото и не мога да направя една личност мой идол, защото ме е възхитила с нещо. Така че нямам кумири и както казва Слаш-няма и да имам... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
^ От зодията е(лъв).
![]() А на Слаш не му вярвай, не знаеш какво ще му хрумне утре . ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ May 21 2005, 09:54 PM) Аз както обикновено ще се отнеса сериозно: АЗ съм от хората,които нямат идоли. Просто съм така устроен. Мога много да уважавам таланта на някого, но не мога да издигна в култ личността му. Смятам, че талантът се раздава абсолютно на тото и не мога да направя една личност мой идол, защото ме е възхитила с нещо. Така че нямам кумири и както казва Слаш-няма и да имам... То и аз така мисля, ама бях зает да се ебавам с Nightschool. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 21 2005, 05:41 PM) Например ужасно се възхищавам на най-добрия човек, който познавам; който винаги би помислил за теб преди да помисли за себе си. Къде го него!? За мене такъв човек е просто част от имагинерното пространство. Аз живея с мисълта, че всеки търси първо своята изгода, после мисли за другите. Ама то това, дето някои мислят първо за теб, после за себе си, то това се нарича тактичност. Иначе по темата - уважавам хора, които дават нови идеи, които правят нещо стойностно и оставят нещо положително след себе си, като например някое лекарство за рак или някоя стабилно и добре подредено ядро на операционна система. Ненавиждам хора, на които им липсва креативно мислене. Иначе идоли нямама, защото както всеки си има положителни страни, така и недостатъци. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
сега, ако някой тука каже, че не подражава на някой, защото той/тя е много уникален/на...
забележка: това се разбира под идоли в темата. .да се правиш на оригинален не е много оригинално. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 21 2005, 09:09 PM) Добре де..разбрах, че темата Ви се струва тъпа, но наистина ли никога не сте мислили за това и не сте искали поне малко да приличате на някого, защото Ви харесва дадена черта в неговия характер или просто има нещо, което Ви прави силно впечатление. Естествено , първо знаете да се подиграете, какво мислите, че постигате с това не зная, но специално в тази тема могат да се напишат толкова много неща.. Drummer кое по - точно ти се вижда простотия? аве обективно погледнато темата не е много смислена. Но иначе не желая да приличам на абсолютно никой, но за сметка на това искам да зная и да мога неща, които знаят и могат някои хора... не някви особено известни междудругото -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Възхищавам се на майка ми, на giggle, на Николета, на SaXoN и май е това
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(wolfheart @ May 21 2005, 10:17 PM) Цитат(Lethe @ May 21 2005, 05:41 PM) Например ужасно се възхищавам на най-добрия човек, който познавам; който винаги би помислил за теб преди да помисли за себе си. Къде го него!? За мене такъв човек е просто част от имагинерното пространство. Аз живея с мисълта, че всеки търси първо своята изгода, после мисли за другите. Въпросния човек, отново мисли за себе си, и разликата с останалите хора е, че за него изгодата е удовлетворението от мисълта, че е помислил за другия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Опитвайте се да правите разлика между да се възхищаваш на някой, и да го идеализираш като твой идол. Колкото са общи, толкова са различни двете неща.
Когато идеализираш някой, ти игнорираш всички отрицателни неща в дадената личност. Гледаш го като някакъв положителен двукрак индивид. Да идеализираш хора е тъпо, колкото и "успели" и "велики" да са те... нима тези две думи не са преходни и относителни?! Хубаво е да се учиш от положителните черти на временно успелите хора, в тях се крие ключа към твоя успех. Никой разумен човек не мисли, че е роден научен. Учението на нещата от живота е процес, които продължава цял живот... дори и учителката по литература не може да ти помогне. Цитат А на Слаш не му вярвай, не знаеш какво ще му хрумне утре Това е комплимент. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
искам да съм като Пецко от Контрол
![]() Цитат Когато идеализираш някой, ти игнорираш всички отрицателни неща в дадената личност и на всичкото отгоре се сдухваш че не можеш да бъдеш перфектен като него...Цитат искам да зная и да мога неща, които знаят и могат някои хора ![]() не мисля че има човек на които искам точно да приличам...по скоро това са малките неща които откривам в хората,във всеки има по нещо малко което ти прави впечатление,не големите,а именно малките неща допринасят повече за общата картинка. -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
аз пък тази седмица успях да се срещна с двама човека, от които много все съм се възхищавал. с единия май беше по-добре да не се бях срещал. имах си някаква идеализирана картина, която се разруши, това е винаги опасността, като се срещнеш с идолите: да ги свариш по чехли, препасали престилка как си готвят някаква гадост на печката в мърлявата кухня, как после я оплюскват, дрънкайки простотии през цялото време (в моя случай това не беше нищо така, но можеше да и се случи).
не бива да се бърка това, което се вижда от идола, с това, какъв е животът му всъщност. и на мен ми се е случвало да срещам хора, които са ми казвали, че съм бил легенда за тях. сигурно съм ги разочаровал. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Винаги съм се възхищавала на хора, които имат някаква цел и я следват, които умеят да бъдат добри приятели и да държат на своите приятели.
Когато човек направи дори нещо малко добро, то се забелязва от тези, които държат на него, което пък му дава сили да продължи напред, да бъде все по - добър и т.н. Мисля си, че всеки един от нас е намерил хора, може и един човек да е , при всеки е различно, на който да иска да прилича по нещо, било то дадена черта в характера или някаква външна черта..нещо, което е останало в ума след срещата му. Но това , че искаш да приличаш на някого, не означава , че трябва да заличиш себе си.. ![]() Малките дечица попринцип като си играят или гледат някой филм постоянно казват : искам да приличам на този актьор, на онзи певец...Понякога дори се виждат в светлината на дадения "идол" и по този начин избират своята професия..Никой ли не е чувал примерно по ТВ да се каже : "Искам да стана певица като "еди коя си". . . " ? Не поставих темата, за да се правят разни заключения, колко е тъпо или как никой не иска да прилича на никой..това не може да бъде, защото всеки малко или много има човек , някаква личност , която харесва, която му прави впечатление и иска да бъде малко или много като нея. Това е нормално, не е срамно да си признаеш, поне аз мисля така. Никой ли не е забелязал, как когато се възхищава на някой , става по - силен, защото това, което харесва в личността му дава сили да бъде някак по - близък с нея и по този начин той се бори да създаде такава черта в себе си..не говоря за пълно копиране ( това е нереално и нередно според мен ) а за нещо хубаво..Пример : виждаш някой човек с цел , който постига своите мечти и планове и искаш да бъдеш като него..И се опитваш да си поставяш цели, да се бориш за тях и т.н. Никой ли не подражава на някоя личност? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
да сЪ цитирам ли сама?няма нужда...ок...искам да приличам на,намммм.наа...Гуен Стефани(щото е пичка)
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Много хубава тема. Човек често се търси в другите, в постъпките и поведението на другите, в жестовете и погледа им.
![]() Възхищението от някой друг дава сили бъдеш по-добър и наистина да намериш себе си и да бъдеш себе си. ![]() Много харесвам Чарли Чаплин - заради усмивката и тъгата, заради свободата и своенравната съдба, заради смелостта и детската наивност. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
и мене темата ме радва ... аз определено не съм се насочила към някой на който се стремя да приличам а просто си се възхищавам на някои които са направили много за хората било то музиканти, учени, писатели а дори и войните които едно време са бранили земите си ... иначе за сега сигурно вървя по стъпките на една приятелка защото когато тя сравнява 15 - годишното си "аз" с мен в момента еднствената разлика е че тя е слушала корн, лимб бискит и т.н. шитове а аз слушам бая по тежички работи
![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Всяко живо същество си е индивидуално ...
...може човек да се възхищава на нещо или някой ,но различно е когато се опитва да се превърне в него! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Лемииии , искам като порасна голям да пия като него
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 17-February 07 Потребител N: 1886 ![]() |
Аз както обикновено ще се отнеса сериозно: АЗ съм от хората,които нямат идоли. Просто съм така устроен. Мога много да уважавам таланта на някого, но не мога да издигна в култ личността му. Смятам, че талантът се раздава абсолютно на тото и не мога да направя една личност мой идол, защото ме е възхитила с нещо. Така че нямам кумири и както казва Слаш-няма и да имам... Абсолютно съм съгласна! Постиженията на някого могат да те амбицират да погледнеш себе си и да се опиташ да развиеш себе си по някакъв начин, но чак да идеализираш дадена личност заради нещо, което е направил... Като бях малка си мислех, че Моника Белучи е най-красивата жена на земята и я бях превърнала в свой идол. И до днес я харесвам (като жена и като актриса), но осъзнах с годините, че всеки човек е прекрасен, защото е уникален! btw: Честит 8ми март на всички дами! Малко със закъснение, но от сърце! ![]() -------------------- I need serenity,
in a place where I can hide... I need serenity, nothing changes,days go by... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Блеки, Ози, Леми, Петерсън, Таря, Дани, Винс... и др разни
![]() Май се вокали като гледам ![]() Вокалите са ми изключителна слабост, въпреки че жиците ме кефят повече и определят любимите ми групи -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Не мога да кажа, че ми е идол, но винаги много съм се възхищавала на Стив Ъруин /лека му пръст
![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Чак пък да се възхищавам...
Това малко прекалено звучи, не мислите ли... Харесвам много хора и много неща, но пък понятието "идол" е отблъскващо пресилено ![]() Това да се възхищаваш... все едно си нямаш идентичност, или пък... бла.. -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
еми няма кумири и не смятам че човек трябва да има
накак си изтъркано ми изглежда(банлно) а пък това,че един чоек е добър в дадена област не означава,че трябва да го богославяме -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Max Cavalera велик ееееееееееееееееееееееееееееееее...........................
С квото и да се захване успява Sepultura,Nailbomb and Soulfly |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 05:14 AM |