![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Чи што ? Толкуфа сми готиньи ...
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
traektoriq,колежке ! И аз съм програмист само,че C/C++ & Python занимавам се с AI и game програмиране.Но стига толкова за мене.Надявам се да се срещтнем да ти покажа някои трикове (в програмирането,не за друго) (:
-------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
колега да беше в нещо друго триковете , а ти в програмирането
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Хм ... знам и доста други трикове
![]() ![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Което щеше да е супер, ако беше така. =0
Между другото, искам да попитам нещо във връзка с това програмиране - какво точно се програмира, има ли някакъв краен продукт? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еми крайният продукт например ти е този форум ..и оше хиляди подобни и напълно различни
това е един продукт....чата е друг .... поне това са няколко позначи ти неща който са изцяло програмиране ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^ Операционната система - Windows (3.11, 95,98,200, ME, XP, 2003, Vista) - това са все продукти на софтуера
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Което щеше да е супер, ако беше така. =0 Между другото, искам да попитам нещо във връзка с това програмиране - какво точно се програмира, има ли някакъв краен продукт? "Програмиране" е доста остарял и много побългарен термин, който се отнася не до писането на код, а до използването на определен набор от команди и процедури, въвеждани през някакъв интерфейс/API, които довеждат до изпълнението на съответни действия от някакъв уред, т.е. разработен вече софтуер --> потребител с определена компетенция --> изпълнение на задача от уреда/хардуера. Правилният термин е разработка на софтуер. В съвременната разработка на софтуер (особено в .net asp.net/c#/silverlight дивелъпмънта) има два основни типа - Extreme Programming (XP) и Agile Programming. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еха тва и аз не го разбрах....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Според мене терминът "програмиране" не е остарял, нито пък се ползва неправилно. "Разработка на софтуер" е по-конкретен термин от "програмиране", защото първият се включва в последния. Все пак да не забравяме, че и компютърът е една машина /едно устройство/, която изпълнява определена програма (ОС + настройки & програми), а потребителят с определената компетенция е точно програмиста. Основната разлика тук е, че под "разработка на софтуер" става въпрос за генериране на краен продукт от изпълнението на програмата - пак програма(софтуер).
(Спомням си от Star Wars, Episode 2 как Трипио каза "Роботи правят роботи??!! Колко перверзно!" - е, същото е и със системите за разработка на софтуер - те са разработен вече софтуер, който върви на определена машина, а човекът просто подава командите, които довеждат до генерацията на новия софтуер ...) (Малко рекурсивно се получи, ама нищо ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
колега да беше в нещо друго триковете , а ти в програмирането ![]() Хем не искаш трикове в програмирането хем не искаш и други трикове.Е на вас жените огода няма (: Все пак обаче да ти пробутам пича scion of storm,ако искаш го питай за адрес,че напоследък е във вихъра си.Ще се зарадва на женско. ![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
айде без да сводничиш:)
дам за жените си прав .....ма никъде не съм казвала нищо за не искам. На мене опознаването не ми хареса... за триковете дума не съм казала а хората по горе говорят за сериозни неща , нека вземем пример |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Спомням си от Star Wars, Episode 2 как Трипио каза "Роботи правят роботи??!! Колко перверзно!" ... ми че то и хората (и жените) правят хора (и жени) ама... май при нас е по перверзно да се смята, като чукнеш некой домашен любимец ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жените не сме за в скоби много моля:)
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
добре, седващият път ще ползувам кавички
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е щом си решил да ни ограждаш, твоя воля
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
По-добре:
if { . . . } else { . . . } -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
<form action="" method="post" name="form">
<select name="chois"> <OPTION VALUE="1" >мъж който слага жените в скоби</OPTION> <OPTION VALUE="2" >мъж който слага жените в неправилен цикъл </OPTION> </select> <input type="submit" name="Submit" value="SELECT"></form> <?php if($_POST['Submit']) ; { if($chois=="1") { echo "седи си сам"; } elseif ($chois=="2") { echo "върни се и избери едно"; } ................................ мога да продължа безкрай.. ![]() понеже не познавам админа искам да отбележа, че това е шега от типа гадни ....но ме предизвикаха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Знаем, спокойно.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
знам .... драснах го просто ей така не с цел да е правилно или каквото и да е било, виж даже няма препинателни знаци:)
edit- оправих го нека да сме прецизни ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я напиши 1 алгоритам на С (;
-------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^Ами така де, иначе ще забие форумът.
|
|
![]()
Коментар
|
|
karazhan-ще бъда така добра колкото съм мила и красива и ще предоставя тази възможност за изява исключително и само на теб:)
винаги съм имала особен сантимент към администратори |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Toва може само да ме радва.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Какво предизвиках...
И да не ме е било страх, вече ме е! ![]() Btw, това ми напомня една тема от HWBG на която преди време се бях размазал от смях: Екраниране на монитор !. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахахах:) ммм лошо лесно се плашиш
предизвикването започна преди теб със скобите.... ама ти не се сдържа |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Това е единственият начин да бъде преодолян страхът, в крайна сметка. Сега остава ис траха от жени да преодолея...
![]() Със съвсем добро чувство се шегувам, дано е ясно... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:04 PM |