![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^& ^^ шо се държите сякаш нямате пишки с които да си играете ![]() Ей, Драгоне, да си имаме уважението! Защо трябва да съм манаф, защото се опитвам да направя дискусия на тема Айсд Ърт ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
много внимавай кво ще кажеш за Айсд Ърт! Ама много!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Бе, спокойно сега, казах само, че любимият ми албум на Айсд Ърт е Хорър Шоу.Това, че споменах "манаф", не означава, че го свързвам с групата.И аз ги уважавам се пак
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ИМА ОТДЕЛНА ТЕМА ЗА "АЙСД ЪРТ"
или както нормалните хора им викаме Iced Earth |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ха здравей и от мене. Дано форума да те накефи, дано се накефиш на хилядите необмислени малоумни постове, които пиша на ден... Дано откриеш още групички и... САМО МЕТЪЛ
![]() Бтв, аре бе, дай снимки, кво се срамуваш... Има и по-големи юруде от тебе тука... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Mangalfe, aз че съм идиот съм, ама защо така ме натъжаваш като ме обиждаш тъй
*хлип* ![]() Стига сте го врънкали момето за снимки, ще го откажете от форума ;> -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:37 PM |