![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Е как , какво смислено има в алкохола... и то в големи количества. Алкохола е нещо пагубно когато говорим за количества и постоянство. Няма в чаша ракия или вино след сериозен и труден работен ден. Ма постоянни безсмислени и безпаметни напивания меко казано не са желателни още повече на вашите години, мили девойки. Когато всичко което хвърчи се яде... Забавлявайте се ...но не без мярка.
Сори че звуча като пенсионер, но съм права ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
а защо реши че говоря за количество и постоянство ?
![]() ![]() мисълта ми беше че в премерени количества (според случая ) няма нищо лошо и безмислено в алкохола ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ми от това което прочет останах с впечатлението, че алкохола за теб е детска игра. Друг е въпроса че на 15- 16 няма понятие премерено количество . Спомняма си как се пие на тия години и колко бързо хваща, спомням си и от колко хваща. Както и да е ... не се обиждай решенията са си твои... просто иам време ще осъзнаеш колко си била неопитна и какви глупости сиправила.. Айде няма повече морал,че звуча като учителка
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
^ може и да звучиш като учителка но определено имаш право
![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
ludspamer, Любэ къртят мивки и лепят плочки. :Р Страшни са... (:
Nothing to No One, traektoriq, трудно ще е да се промени мнението ми за алкохола (бел. пр. - Не възнамерявам да пия, безсмислено ми е.), дори от някаква компания, в която много искам да бъда... (: (А споменахте за бирата през лятото - сладолед + кола = много по-добра комбинация ^^ ) -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
J'eor- надявам се да мислиш така и след 2 3 години:)
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
^ И аз
![]() -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ + ^ ще стискам палци
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Хах, мерси ^^
-------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 30-July 07 Град: Турция Потребител N: 2262 ![]() |
Здравей Теди! Силвърбърг и Ремарк - и аз ги харесвам много! Добре дошла! Пиши, питай и си казвай истината - поне аз така правя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Чела ли си "Време на промени" на Силвърбърг? (:
-------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Аз пък те поздравявам за Лукяненко, защото на доста малко хора им харесва.
А Любе - ех, хубав концерт беше ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Здрасти и от мене.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
eternal_eyes, здрасти (:
Aglarana, аз пък поознавам поне още няколко човека, които го харесват... Не са чак толкова малко. ![]() -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Причисляваш ме към феновете на Лукяненко, нали
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама естествено!
![]() -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:15 PM |