![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Ицо се изгаври с трупа на любимата ти преди броени минути, както предположих по-рано днес.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Некрофилия ет итс пийк.
Нищо, ще преглътна тази съкрушителна за сърцето и душата ми загуба, и със сълзи в очи ще продължа напред, макар и олицетворяващ тъгата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Любов, още не са намерени думи да се опише
![]() ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Какво е това мнение за момичетата като цяло? Еми, просто е адски тъпо да се съобразяваш с капризите на неква там... Верно, не може и без тях, но кат земат да ти говорят, "ти обичаш ли ме", ала-бала... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Ми ти цял живот ще трябва да се съобразяваш с капризите на някого, да речем началници, правителство, хазяи, деца(ако стигнеш до там де
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Хех, че нали съм True Black Metal, ве!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Еми, просто е адски тъпо да се съобразяваш с капризите на неква там... Вярно, съвсем друго е да се съобразяваш с капризите на някакъв нафукан глезльо. не може и без тях, но кат земат да ти говорят, "ти обичаш ли ме", ала-бала... И тук съвсем друго е да почнат да ти говорят как всички момичета са "нек'ви курви". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ventsi teh pwnzorder.
Но е прав. Ще ти се промени мнението, ще видиш ... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Защото има и свестни момичета... ![]() ^С тях пък е най-добре хич да не се захващаш... ![]() Aggressive Perfector - Ти да не си женомразец що да не с захващат със свестните мамичета /които и без това сме рядкост/. Ти по твойта логика върви си хвани некоя шматка за една вечер дето да си я въртиш на малкия пръст и и бий шута.Щом си доволен само на толкова. Пък и не всички момичета са "НЕКВИ КУРВИ" scion_of_storm - браво за хубавите думи -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Абе мнението му няма да се промени толкова лесно... все пак е блекар, трашър, детаджия-хора с принципи. А колкото до свестните момичета-всеки разбира нещо различно под това определение- за някой може да значи едно-за друг друго. Хора всякакви...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти по твойта логика върви си хвани некоя шматка за една вечер дето да си я въртиш на малкия пръст и и бий шута. Ти си единствената, която ме разбира... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слушай Мао какво ти казва и думичката преди него, не се шашкай ;p
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Страница и половина, пълни с глупости...
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Общо-взето единственото смислено нещо в темата е първото мнение, дело на Киро.
Оттам нататъка започнаха простотиите, но се очакваше.. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Стори ми се най-уместно да го пусна тук
![]() Цитат Какво се казва на някого, когото обичаш?
- Еми...обичам те - каза той. - Ами ако се уплаши? - Тогава значи не е готов да го обичаш - каза той. - И какво се прави тогава? - Изчакваш го - каза той. - Как така? - Изчакваш го да стане готов- каза той. - Ами ако не стане? - "Ако" са три буквички, които поставени пред едно изречение променят всичко - каза той. - А какво му казваш тогава? Лъжеш ли го? - Не, продължаваш да го обичаш - каза той. - А какво се прави когато обичаш някого? Жените ли се? - Не - каза той. - А защо всички се женят? - Защото не знаят какво е да обичаш - каза той. - Кой знае? - Ти знаеш - каза той. - Защо? - Защото обичаш някого - каза той. - Защо така мислиш? - Иначе нямаше да ме питаш - каза той. - А какво правиш когато някой ти каже "обичам те"? - Вярваш му - каза той. - Защо? - Ще разбереш когато някой ти каже "обичам те" - каза той. - Защо мислиш, че не са ми казвали? - Той не ти го е казвал - каза той. - Аз кога съм го срещнала? - Когато залеза и изгрева се сляха в едно - каза той. - Как така? - Ще разбереш когато някой ти каже "обичам те" - каза той. - А какво правиш когато някой те попита "обичаш ли ме"? - Нищо - каза той. - Защо? - Защото ако го обичаш той ще знае...и няма да има нужда да те пита - каза той. - А защо всички все повтарят на другия "обичам те"? - Защото не са сигурни - каза той. - В какво? - В любовта си - каза той. - А какво става когато любовта свърши? - Нищо - каза той. - Защо? - Защото тя не свършва - каза той. - А защо всички се развеждат? - Любовта и бракът нямат нищо общо - каза той. - Ти всички отговори ли знаеш? - Не - каза той. - А как ми отговаряш? - С голямото си желание - каза той. - Знаеш ли какво? - Да - каза той. - Обичам те. - Знам - свърши той -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
вОв, тфа е мн добро!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Докосване до децата
Намалете темпото само за три минути, за да се докоснете до мъдростта на децата. Струва си да се вслушате в думите им. Група от професионалисти задали на деца от 4 до 8 години въпроса: „Какво според теб значи ЛЮБОВ?” Отговорите, които получили, били по-смислени и по-дълбоки, отколкото някой е можел да очаква. Вижте и кажете какво мислите: Когато баба получи артрит, тя не можеше повече да се навежда и да си лакира ноктите на краката. Оттогава дядо прави това вместо нея винаги дори след като и той получи артрит на ръцете. Това е любов. Ребека – 8 години. Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него. Били – 4 години Любов е, когато едно момиче си слага парфюм и едно момче си слага афтършейв и те излизат заедно и се миришат. Карл – 5 години Любов е, когато ти отиваш да си купиш нещо за ядене и даваш на някого повече от твоя чипс, без да искаш той да ти дава изобщо от своя. Криси – 6 години Любов е това, което те кара да се усмихваш, когато си тъжен. Тери – 4 години Любов е, когато мама прави кафе на татко и сръбва от чашата му, преди да муя даде, за да е сигурна, че е хубаво и не пари. Дани – 7 години Любов е, когато се целуваш с някого през цялото време и когато се уморите да се целувате, ти искаш още да бъдеш с него и да си говорите още. Мама и татко са такива. Те изглеждат неприлично, когато се целуват. Емили – 8 години Любов е това, което е в стаята с теб на Коледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш. Боби – 7 години (О-о-о-о) Ако искаш да се научиш да обичаш по-добре, трябва да започнеш с приятелите, които мразиш. Ника – 6 години (ние имаме нужда от няколко милиона повече Ники на тази планета) Любов е, когато казваш на едно момче, че харесваш ризата му, когато го виждаш с нея всеки ден. Ноил – 7 години Любов е, когато една стара жена и един стар мъж са още приятели, макар че се познават много добре. Томи – 6 години По време на моя рецитал по пиано, когато излязох на сцената, много се страхувах. Видях колко много хора има в залата! Всички ме гледаха. И видях татко, който ми махна с ръка и ми се усмихна. Той беше единственият, който направи това. Повече не се страхувах. Това е любов. Синди – 8 години Мама ме обича повече от всеки друг. Никой друг не ме целува, преди да си легна. Клер – 6 години Любов е, когато мама дава на татко най-хубавото парче от пилето. Илейн – 5 години Любов е, когато мама вижда татко мръсен и потен, и въпреки това му казва, че е по-хубав от Робърт Редфорд. Крис - 7 години Любов е, когато кученцето те близва по лицето дори тогава, когато си го оставил цял ден само. Мери-Ан – 4 години Зная, че по-голямата ми сестра ме обича, защото ми дава всичките си стари дрехи, а после трябва да излезе и да си купи нови. Лорен – 4 години Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички. Карен – 7 години (каква представа!) Любов е, когато мама вижда татко седнал на тоалетната, и не мисли, че това е срамно. Марк – 6 години Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти. Защото хората забравят. Джесика – 8 години И финалното. Писателят и преподавателят Лео Баскалия разказва за един конкурс, в който трябвало да журира. Задачата на конкурса била да се определи най-грижовното дете. Победителят било едно 4-годишно момченце, чийто възрастен съсед наскоро изгубил съпругата си. Когато видяло, че мъжът плаче, малкото дете отишло в двора на господина, покатерило се в скута му и останало седнало там. Когато се върнало при майка си, тя го попитала какво е казало на съседа, а малчуганът казал: „Нищо, само му помогнах да си поплаче.” (Подобното лекува подобно – колко хомеопатично.) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Сладури
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
ах
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Браво на prayer4eto и conguestadors!!!Хубави неща сте постнали
![]() Любов е, когато мама дава на татко най-хубавото парче от пилето. Илейн – 5 години ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Любов е, когато мама дава на татко най-хубавото парче от мусаката. Илейн – 5 години ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Цитат Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него. Били – 4 години Каква превелика мъдрост ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Любов е когато мъжа ми ме слуша.
Зиг - 3 години ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
Цитат Любов е, когато мама вижда татко мръсен и потен, и въпреки това му казва, че е по-хубав от Робърт Редфорд. Крис - 7 години ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ADDICTED TO VAGINAL SKIN
A relapse of my body Sends my mind into multiple seizures Psychologically a new human being One that has never been Cursed by the shamen his voodoo spell has my soul My limbs go numb I can't control my own thought Are his now his evil consuming me ever telling me begin the clit carving Slowly turning me, into a flesh eating zombie Knowing this spell can only be broken by the vaginal skins of young women I proceed to find the meat their bleeding cunts will set me free Swollen genitals pulse Warmth seeping from this Body Rotted After I sucked the blood from her ass I feel more alive more alive than I've ever been Even though now I'm dead within My mouth drools As I slice your perineum My body smeared With the guts I've extracted through her hole, came swollen organs cunnilingus with the mutilated My spirit returned from the dead Released by the priest but I felt more real When I was dead The curse is broken I have a dependence on vaginal skin It's become my sexual addiction I must slit, the twitching clit Rotted cavity hold the juice Between the legs, I love to carve My cock is dripping with her blood ![]() Love... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
За децата всичко е много чисто
![]() prayer4eto, много истиско ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видях го случайно в един подпис ... и ми хареса. Но не знам кой му е автора, за съжаление ...
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:49 PM |