![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Здраво народе, не съм много-много чел по разни форуми, от тук ми е "опита" с форумните игри, и преди малко ми хрумна идея за една такава, предполагам, че не е имало досега, иначе верочтно щеше да е популярна:)
И така, правилата подлежат на редакция, но нека засега са следните: 1. Който познае предишното произведение - разказва накратко следващо (без да разкрива финала по възможност) 2. Само неща, издавани на български! 3. Всички жанрове. 4. викам да е без поезия.. 5. Всякакви хинтове са позволени ако играта зацикли:) В крайна сметка ако кажете името на главния герой - все някой ще познае:) Успех! Ето нещо от мен: Роман, който разказва за подобна на земята планета, където обществото е затънало в ужасно средновековие, войни и безпросветност. Лошите подтискат всякакво развитие на милъл, открояваща се от масите. Добрите земляни се опитват да подтикват хората към по-светло бъдеще. Повествованието е великолепно разгърнато - по малко филосовия, екшън и любов. Има и филм по книгата, не кой-знае колко съответстващ й. 1 главен герой, доста второстепенни:) Любим момент: нашето момче пие здраво с местен благородник, помага си с земни препарати да не изостане, но толкова се напиват, че правят страшен погром. На сутринта се буди в калта, разбира какви ги е свършил през нощта, и намира смелост да се извини на жената до себе си. Абе страхотна книга, като стане ясно коя е - четете! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 01:31 AM |