![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Софийските банди C4 и EMPTY FACE ще са специални гости на откриването на "Atomic Wave Cool Shop" на 18-ти юли в столицата. Двете банди ще забият от 19:00 на сцена на паркинга пред МОЛ "Sky City", намиращ се на ул. "Коста Лулчев" 52 в столичния кватрал "Гео Милев". Концертът е напълно безплатен, така че се домъкнете на забавата повече хора!
На откриването, преди да излязат двете банди, ще има и SK8, BMX демонстрации, както и DJ. Ский плаката - дзън! "Atomic Wave Cool Shop" ще се намира вътре в търговски комплекс. В магазина ще се продават дрехи и кецове от марките Vans, Reef, Atticus... (пише ги на плаката) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Винаги съм знаел, че Емпти Гейс ще станат гадни комерсиалисти, които рекламират цвички!
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Falio продава тялото си за пари.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
там сме, поне ми е и близо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ебати - и на мен ми е близко, само дето свървшвам бачкане в 8. Ще видим какво съм изпуснал докато отида.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
няма да пропуснеш кой знае какво, само някоя друга демонстрация на sk8 или bmx
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th August 2025 - 08:23 AM |