![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Съвсем между другото, кур за сесията.
З изпита, два месеца вече. И пак не знам дали ще я избутам. Важното е, че остават още два дни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Остават ми 2 изпита, единия е след 3 часа
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Пет на шибаната психология!
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Браво, човече. :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Приеха ме Туризъм. Кекекекекеке
Вече съм най-големия. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Ахах. Приятно хотелиерствуване.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Честито и успешна загуба на време
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
В другиден паля към София да се почВам и аз...Хора,според вас много ли е резил да си "заек" на 22 години?
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Категорично не, брат ми стана заек на 27, сега е четвърти курс и е един от най-добрите в потока си.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Някой беше ли на официалното откриване в СУ? Идеше ми да откъртя кош за буклук и да го запратя по хорицата от Алма Алтер за гаврата с Queen и Pink floyd...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Няма снисъл от тия откривания, щото ректорите говорят някви пингвински и само си губиш времето....
Във вторник ми е поправката по компютърни мрежи... пожелайте успех ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Блъда студента му викали АХАХАХАХ
Аз самия не си вярвам :Д -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма снисъл от тия откривания, щото ректорите говорят някви пингвински и само си губиш времето.... Във вторник ми е поправката по компютърни мрежи... пожелайте успех ![]() Успех! -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 16-August 10 Потребител N: 3920 ![]() |
Някой беше ли на официалното откриване в СУ? Идеше ми да откъртя кош за буклук и да го запратя по хорицата от Алма Алтер за гаврата с Queen и Pink floyd... Какво станало? :? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами освен че се изгавриха с We will rock you и The wall...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 16-August 10 Потребител N: 3920 ![]() |
^
И как са се изгаврили? Какво имаш предвид? Аз нищо не съм разбрала за това. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Щото си била заета да ядеш желирани мечета
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първи лекции: пропуснати :Д :Д :Д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^^И аз не съм разбрала, но много странно впечатление ми направи това, че ни цитираха турска поема. От нея разбрах само това за силата на нощта, половинта беше с непреведени турски думи....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Щото си била заета да ядеш желирани мечета ![]() Да,тези от теб за рождения ми ден. ![]() А иначе като сме почнали така ... Разбрахте ли за откриването на учебната година в УНСС ?? БХАХААХ ... простотия ...Имало е див чалга концерт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
1во не беше на отриването и 2ро имаше и хаус, и рок/блус.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имало е в началото, но на мен вниманието ми се спря на коментарите за чалгата.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Е нормално да има при положение, че 80% от хората там това слушат. Няма да викнат Immortal я!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Борисов: Да престанат да плашат хората и да подскачат 25.10.2010 16:39 Протестите на студентите от Софийския университет не плашат министър-председателя Бойко Борисов, каза самият премиер по време на тържественото заседание на академичния съвет на Техническия университет в София по повод 65-годишнината от основаването му. "За университета (Софийския университет) сме осигурили да не се спира парното. "Топлофикация", ако трябва, ще я дотирам специално за университета и няма да им спрат парното. Да престанат да ходят и да плашат хората и да подскачат, защото не знаят за какво. Не ме плашат", каза Борисов. От своя страна образователният министър Сергей Игнатов сподели, че Софийския университет няма основание да излиза в дървена ваканция, защото министерството всеки месец му превежда средства за социално-битови разходи. Ако тези средства отиват по предназначение, не би трябвало да се стига до дървена ваканция, каза той. "Спирането на топлата вода и парното и неизплащането на сметките е сериозно нарушение чисто юридически. Студентите в общежитията си плащат. Ако се стигне до идея за дървена ваканция ние като министерство имаме идея да подпишем споразумение с "Топлофикация"-София и да превеждаме директно там парите", каза Игнатов. Самият Игнатов се надява да не се стигне до там държавата да плаща парното на СУ. На предстоящата кръгла маса в неделя за проблемите на университета от образователното министерство ще представят окончателните резултати от анализа на финансистите на образователното и финансовото министерство, която е изследвала системата на управление на средствата в СУ. Предварителните резултати показват, че по-пестеливо управление би довело до по-добри резултати. Според него студентите, които повече от два месеца живееха в общежитията на СУ без топла вода имат право да заведат дело срещу университета. "В системата на автономия ние можем да сигнализираме до органите по компетентност, но предпочитам с колегите от университетите да се разберем, защото при тази повишена емоционалност ректорските ръководства много често грешат - каза още Игнатов. - Ако ви падне бюджетът с 20 %, това означава ли крах и идване на второ пришествие? Означава, че по-пестеливо трябва да се изразходват средствата и да се намалят някои луксове в живота". Просто не мога да повярвам на това, което се случва! И защо се говори само за СУ? Защо не се каже, че НХА не са взели последната си стипендия от миналата учебна година, а за тази година стипендии НЯМА да има? Защо материалната база е под всякаква критика и трябва да си плащам допълнително за някои неща, които по белия свят са ми безплатни? Това правителство силно ми падна в очите. Не може за Военната Академия да се вдига бюджета, а тези за изкуствата да им се реже от така или иначе недостатъчния бюджет. В каква държава живеем? Ще ме подслушват по телефон и интернет за щяло и нещяло, пак с пари, дето се отбиват от МОЕТО образование. ДА ВИ ЕБА ПИЧКАТА ЛЕНИНА! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано наистина да няма дьрвена ваканция-това е гавра-2 месеца,иди се концентрирай после...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Ваканции няма да има, явно. Съвета мина, нищо не се чу.
А за възмутените протестиращи по едно яко ебане. Софийски си заслужава още по-як касапин да им го навре, Игнатов даже пипа меко. Сега на първи пак излезте да ви раздават от деканатите плакати и да ви казват къде да се наредите пред камерите както миналата пролет. А един професор не се появи на студентските протести през януари. И парите за парно ректората може да си ги потърси в преподавателите. Само във факултета ми, който го разнасят от над две години, има поне 4-5 кандидати за уволнени и следствени по изтекли данни, включително декана. Другите още не са ги подкарали. В този ред, стига вече простотии с тия липси. Няма и месец откакто почнахме, а вече прочетох два учебника и гоня трети. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
И аз имам да се жалвам покрай тия кризи в образованието.
Миналата година се подготви един международен проект, в който имаше място за 4-5 студенти (и около десетина магистри и докторанти) и аз бях поканена. Беше идеалното предложение- покрай него, според преподавателя ми, можеше спокойно да натрупам материал за дипломна работа за бакалавър още през тази учебна година; пък и отрано името ми щяло да фигурира в научни статии. Ама на, няма пари за субсидии!! За тази година няма да има никакво развитие по проекта ![]() Освен това разбрах, че няма да има европейски стипендии и награди, защото имало злоупотреби (изненада ![]() Аман, бе! -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Извинявайте, че отнемам на будната съвест по тия краища задачата да пейства линкове.
http://www.bbc.co.uk/news/education-11726822 Аз няма да коментирам много. Обаче и там хората с паветата вършат повече работа от останалите. Понеже разни приятели ми разправят, че и в момента в Лондон продължават протестите и побоите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тест по историята на музеите....18 страници конспект
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:36 PM |