![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 07 Потребител N: 2230 ![]() |
а здравейте от един фен на истинския, корав, и първичен блек метъл. Името ми е Георги Атанасов, и съм на 19 години. принципно живея в софия, бил съм роден тук, и тук си живея, но в бъдеще искам да захвърча към някоа по-интересна и екзотична страна, може би любимата ми Норвегия.
както казах, любим стил ми е истински, първичен блек, не разни мелодични лайна като Dimmu Borgir, CoF и тем подобните просоттии, които развалиха любимият ми стил в метъла. групи, които харесвам са Mayhem, Darkthrone, Emperor, Old Wainds, Watain, Zyklon-B, Ragnarok, Burzum, Nargaroth, и други групи, които сигурно не знаете, поне повечето от вас...все пак се иска да сте навътре в нещата, ако ме разбирате какво имам предвид, хехе ![]() ако имате въпроси, feel free to ask, не хапя, освен ако не искате, и не пия кръв, защото не съм като шибаните разлигавени педали-готици. а, и мразя пауър флауър хепи гей метъл шитни, това не е метъл, а някаква съпроводна музика за излет на педали...шибани дракони. ае, вървете под знака на Сатаната, приятели! ![]() п.с. розовите понита на клада и ритуали... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
![]() ![]() Инфърнъл хейл. Я кажи кои банди не знаем, защото не сме навътре. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
не е много умно да обиждаш половината форум, за това какво харесва....тук това не се толерира! Слушай си каквото искаш, но не обиждай вкусовете на останалите хора тук !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 07 Потребител N: 2230 ![]() |
не ми пробутвай ирония, момченце, който и да си. врял съм и кипял в тази музика още преди ти сигурно да си помислиш за метъл
![]() Zyklon-B са със сигурност неизвестни примерно за по-голямата част от вас, имайки предвид, че блекарите тук сигурно са фенове на оная пауър метъл педерастия х.и.м. и такива подобни... извинявай за грубия тон, но ме засегна, ебаси. недей прави така. ^ не обиждам, просто казвам истини, които ще разберете...някой ден. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Адски хейл! Приятно писане из форумчъ !
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
хахахахахаха
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Избягваи етикети към съфорумците или стиловете музика които слушат.
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абе май аз плаках, че сме нямали достатъчно трю блекари из форума. Обаче все идват някакви индивиди весели. Приятно писане из форума иначе.
П.П. Reign of Intolerance ми липсва обаче. Той май беше единственият интелигентен блекар, откакто съм се регнал във форума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
те да не са етикети на бира нещо тея хора, няма да се обидят мисля. плюс това, това си е мое мнение.
а защо стана такъв спор... айде наздраве, да не се караме ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти
![]() Чакаме да ни образоваш ! -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
всеки има право на мнение, затова е форум, но ти обиди почти всички стилове, без "любим стил ми е истински, първичен блек". Слушай си го, лошо няма, но не забравяй, че не всеки споделя твоят вкус. И да казваш на хора, който са много навътре с метъла като цяло, че ти на 19 години си слушал толкова музика, колкото другите не са и сънували, е меко казано несериозно!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Рейни и на мен ми липсва, мамка му... :(Брато, я се стегни малко, да не ти навра тези розови носорози...понита, се в гъз, у задникО :PНе бе, добре дошъл, ама намали малко конфидънса ;)Хейл! :whistle
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ а ти като слушаш Уиндир се чувстваш някакъв як, а...
![]() изказах си моето шибано мнение, ебаси, какво да го направя, че е такова. прейърчето (ебаси и ника, честно), казвай кога и почвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ в този форум , обикновенно аз се чуствам "някакъв як," , без да слушам Уиндир, ама виж по "педалски групички за дракони" яко си падам
|
|
![]()
Коментар
|
|
добре, извинявам се, просто не съм толерантен човек, това е положението. харесвай ги, просто не са мой тип, надявам се да ме разбереш някакси...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то и аз не съм, ама си запазвам мнението си за себе си, за групите които слушаш....тренирай и свикавай, има полза от това
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Аз ще пропусна да те поздравя за добре дощъл
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
ЕБА ТИ ТЪПАТА МУЗИКА СЛУШАШ ЧЕСТНО!
Иначе здравей и нищо лично хехех -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Morrigan - Come on bitch, be my victim
![]() поздрав, нищо лично ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Леле, тука яко шоу се вихри.
Привет,забавни младежо. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
забавен е, спор няма
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз се опитвам да помиря нещата, ама нещо от другия полюс ъ-ъ...
еми, какво да кажа. това съм, сори, че мисля така. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
споко ве, това беше ведра закачка, не се заяждам с теб....то като го правя си личи
|
|
![]()
Коментар
|
|
окс, извинявам се тогава. както сигурно сте забелязали, засягам се лесно, още повече на тема блек метъ, защото това е животът ми...айде, мракът да е с вас, мир
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Дреме ми на кура,дет го нямам, че се засягаш лесно, след като със същата лекота засягаш другите.
Е, всъщност се опитваш да ги засегнеш.Тук повечето сме имунизирани от такива явления като теб. Ай наздраве! ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Абе мани, за какво да го обсъждаме. Поддържа тезата ми, че тру блекарите са изключително тесногръди и комплексирани същества. Наздраве, пийни си абсент
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сци, аз всъщност се забавлявам бая.Таз вечер направо се треса от смях.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хахахаа. Това да не е поредната шега на Стефан?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 18-July 07 Град: софията Потребител N: 2229 ![]() |
а добре дошъл от мене че и аз съм нов тука. Мани ги тиа. блек метала е единствената музика освен дета която си струва да се слуша. Аз не си падам много по нея но от време на време слушам по някои Лорд Белиал
![]() -------------------- Lying there cold after a torturous death Your life ended fast you took your last breath Dead in a grave, your final place The maggots infest your disfigured face Pus through your veins takes the place of blood |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:44 PM |