Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
14 страници V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Войната на пътя
Гост Void KD (гост)
коментар Dec 18 2008, 11:36 AM
Коментар #181

Гост

кФа ФоЙнаАа По пАтИщЪтЪ уЕ БрАтОчКи?!?!?! НеМа ТакОаА НеШо Уе! ДоВеЧеРа Ке сЕ НаПиЕм КаТ сФиНйЪъЪ И Ке Се кАчИм У ГоЛфУ(3-ка МноГу ЯсНУ) И кЕ КаРаМе По пАтИшАтА ПиЯн КаТ сФиНя.

Мисля, че написах достатъчно и повечето от вас могат да разберат за какво говоря whistle.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
sgoh
коментар Dec 18 2008, 11:39 PM
Коментар #182

Метъл

Група: Потребители
Коментари: 1257
Регистриран: 25-January 07
Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър
Потребител N: 1800

Предостатъчно беше даже suicide.gif

--------------------
Live forever or die in the attempt

+Quote Post
_TNT_
коментар Jan 5 2009, 03:35 PM
Коментар #183

Knight

Коментари: 1361
Регистриран: 1-April 05
Град: София
Потребител N: 784

Осъдиха ефективно Максим Ставийски.
Happy Now?

--------------------
In his head a thunderous
Cry of desperation
Tearing voices from his past
Scream for his attention

+Quote Post
pa®tci
коментар Jan 5 2009, 03:51 PM
Коментар #184

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Ако се потвърди сме Happy, да happy.gif
Ако не се - (пореден) кур за правораздавателната ни система.
Мега-наглостта на защищаващите адвокати от сутринта ми лази по нервите.

Цитат
... Продължавам да съм много дълбоко убеден, че ефективното изтърпяване на наложеното наказание няма да изиграе онази превантивно възпираща и възпитателна роля върху членовете на обществото, поне в онзи смисъл, в който законодателят е заложил тази генерална превенция в текста на закона...

Ми дай никой да не влиза в затвора бе, бурсук. Ега се скашкаш. Отрепка.

--------------------

+Quote Post
ludspamer
коментар Jan 5 2009, 07:11 PM
Коментар #185

свиня

Коментари: 3379
Регистриран: 10-April 07
Потребител N: 2010

Щял да обжалва, моля ви се. Не се ли вижда как се излага, 2,5 години са му малко а той ше ги обжалва!

--------------------
A moment of remembrance of all the one who died.
These brave and loyal warriors with hearts so full of pride.
They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on.
For them we will keep up the fight until our war is won.

Sleep well our brothers - we will never forget
We promise you to carry on
Sleep well our brothers and rest in peace
Your sacrifies make us marching on......

+Quote Post
Ludnichar
коментар Jan 5 2009, 07:27 PM
Коментар #186

Scream For Me Belgrade

Коментари: 799
Регистриран: 29-August 07
Град: Лудницата
Потребител N: 2308

След като в малоумното ни правосъдие, има хора, дето да се занимават с обжалванията му, ще обжалва и още как...
Дреме му на него на **** че се излага, важното е да отърве пандиза!

+Quote Post
Clayman
коментар Jan 5 2009, 10:09 PM
Коментар #187

Прослушващ метъл
**

Коментари: 242
Регистриран: 18-October 08
Град: Sofia
Потребител N: 3054

бе тоя руски пияница да влиза така му се пада че прекъсна 1 живот и съсипа цяло семейство

--------------------
I never seem to understand.
The time, the place, and who I am.
Define a way to stay alive,
It’s like I’m living a lie.

+Quote Post
Ludnichar
коментар Jan 7 2009, 07:58 PM
Коментар #188

Scream For Me Belgrade

Коментари: 799
Регистриран: 29-August 07
Град: Лудницата
Потребител N: 2308

2 семейства!

+Quote Post
J'eor
коментар Jan 7 2009, 08:11 PM
Коментар #189

Прослушващ метъл
**

Коментари: 69
Регистриран: 25-June 07
Град: on the street of dreams
Потребител N: 2166

Абе не виждам защо от историята със Стависки се прави такъв голям бум (най-вероятно 'щото е известна личност, де), ако беше някой "обикновен" човек или недай си Боже обикновен човек с много пари, отдавна да се е отървал ей така, без нищо.
Ама законодателство, какво да се прави.

--------------------
we'll become silhouettes

+Quote Post
Ta' Zhal
коментар Jan 7 2009, 08:12 PM
Коментар #190

But what I thought I could control took hold of me instead...

Коментари: 957
Регистриран: 20-February 08
Потребител N: 2604

................

Въпрос:
Колко от вас са запознати с това, как се измъкна Живка Илиева? Въобще колко от вас знаят, коя е тя, без да се ровнат в Гугъл? И колко такива престъпления остават безнаказани. Ако Максим не беше публична личност, щяхте да сте забравили за случая отдавна. Не го оправдавам, виновен е и трябва да бъде наказан, обаче това лаене, дето го удряте по него, е тъпо. И дразни. Цял свят уреден, само Максим - проблемът.

--------------------

Цитат(shagrathkz @ Jun 14 2009, 11:21 PM) *
За разлика от теб аз не съм позьор,и както преди казах извън блек метала слушам само 3 групи.

+Quote Post
gadabout
коментар Jan 7 2009, 08:15 PM
Коментар #191

analizator

Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

^Подкрепям с вси крайници. Да го осъждат, всекиму каквото заслужава. Но тоя шум и това тъпо "лаене", както Та'Цзал каза, е наистина страшно грозно.

--------------------

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Jan 7 2009, 08:43 PM
Коментар #192

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

Тази овца не беше ли същата, която уби едно момче в Перник, като прескочи мантинелата и се вряза челно в другата кола? Аз лично не знам колко я осъдиха...

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
Ta' Zhal
коментар Jan 7 2009, 08:48 PM
Коментар #193

Опа, извинявай, грешен източник. Тук друг ми вика, че е осъдена, а бях чел, че е на свобода. axesmiley.png

--------------------

За разлика от теб аз не съм позьор,и както преди казах извън блек метала слушам само 3 групи.

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jan 7 2009, 08:56 PM
Коментар #194

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Как бе, 14 години й дадоха. Съвсем правилно, всъщност.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Ta' Zhal
коментар Jan 7 2009, 08:58 PM
Коментар #195

Ами това го пише на едни места, на други пише това: http://dnes.dir.bg/2007/07/03/news1847441.html

А това за затвора е от 20ти юни, значи това е по-актуалното.

--------------------

+Quote Post
Clayman
коментар Jan 8 2009, 12:18 AM
Коментар #196

Прослушващ метъл
**

Коментари: 242
Регистриран: 18-October 08
Потребител N: 3054

Цитат(J'eor @ Jan 7 2009, 08:11 PM) *
Абе не виждам защо от историята със Стависки се прави такъв голям бум (най-вероятно 'щото е известна личност, де), ако беше някой "обикновен" човек или недай си Боже обикновен човек с много пари, отдавна да се е отървал ей така, без нищо.
Ама законодателство, какво да се прави.

Еми Максим Ставийски беше рекламно лице на кампанията "Не карай пил" друго няма да кажа.

--------------------
I never seem to understand.
The time, the place, and who I am.
Define a way to stay alive,
It’s like I’m living a lie.

+Quote Post
pa®tci
коментар Feb 6 2009, 12:11 PM
Коментар #197

Serpent Moves

Цитат
Висока скорост уби четирима младежи край Пещера
Загинали са 33-годишният шофьорът и трима младежи на 16, 17 и 18 години
06.02.2009

Четирима младежи са загинали при катастрофа с джип на пътя Исперихово-Ново село, община Пещера, съобщиха от Националния медицински координационен център.
Инцидентът е станал около 5 ч. сутринта и най-вероятно е предизвикан от движение с несъобразена скорост, при която шофьорът изгубил управление над превозното средство и се забива челно във водоскок.
В джипа са се возили петима души, оцелял е само 17-годишен младеж който е откаран в пазарджишката болница. По първоначална информация той е с контузия на главата и комоцио, но без опасност за живота. Загиналите са шофьорът - на 33 години, и трима младежи на 16, 17 и 18 години.
Движението в отсечката на тежката катастрофа е ограничено, предупреждават от КАТ.
В края на декември четирима младежи на възраст между 14 и 18 години загинаха, а момче на 15 години беше ранено при зверска катастрофа по пътя между смолянското село Средногорци и Рудозем. Причината отново беше превишена скорост.
От началото на 2009 г. при катастрофи са загинали 56 българи. От 1 януари до днес в страната са станали 550 катастрофи, като в първите дни на февруари техният брой е 68 с 11 загинали и 71 ранени.[/b]
Само за последното денонощие в страната са регистрирани девет пътни произшествия, при които са ранени десет души. В София са станали 97 леки и две тежки катастрофи, двама души са пострадали.

Това са по близо двама души на ден (да не говорим за февруари)! Тия хора не знам какво трябва да стане, за да се осъзнаят, тотална малоумщина...

--------------------

+Quote Post
pa®tci
коментар Mar 8 2009, 08:58 AM
Коментар #198

Serpent Moves

Цитат
Седем загинали в катастрофи през изминалото денонощие
08.03.2009

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 20 тежки пътно-транспортни произшествия със 7 загинали и 26 ранени, съобщиха от пресцентъра на МВР.За района на София са станали 71 леки и 2 тежки катастрофи с двама ранени. /БГНЕС /

ohmy.gif pinch.gif ermm.gif

--------------------

+Quote Post
karelian
коментар Mar 15 2009, 08:30 AM
Коментар #199

Демон

Коментари: 2160
Регистриран: 19-February 09
Потребител N: 3269

Сега чета, че ще раздават книжки на официална церемония, а на шофьорите ще им прожектират кървави гледки от катастрофи. Все тая! В България книжки се дават по един начин, без значение дали е на церемония, под маса, на маса и т.н. От началото на годината са много малко дните, в които не са съобщавали за ПТП. Няма оправия! brickwall.gif

+Quote Post
pa®tci
коментар Apr 24 2009, 07:42 AM
Коментар #200

Serpent Moves

Днеска цяла сутрин по талавизоро дуднене: "Пътувал/а съм един час от Петте кьошета до Попа", четирийс' минути от Орлов мост до Плиска." Да ви го тура - слезте от колите и ползувайте градският транспорт (който откакто се затопли и излязохте със същите тези коли, автобусите са празни (пълнят се защото се бавят заради Вас, дето сте се накачулили на шибаните си джипчета и прочее голфчета или каквото и да е) а като видиш десет коли, я в две от тях да има повече от човек, я не).

Ако пък не искате да се "блъскате" по градския транспорт, карайте колело. Времето е екстра за това! ... или Ви е под достойнството?

Да Ви го тура в лайнарите!

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Apr 24 2009, 08:26 AM
Коментар #201

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

хяхя, чувам аз, че някакви отцепваници настават по центъра.

днес явно ще гледам пируети от страна на шофьоро на маршрутката по път към урока whistle.gif biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
karelian
коментар Apr 24 2009, 08:35 AM
Коментар #202

Демон

Коментари: 2160
Регистриран: 19-February 09
Потребител N: 3269

Цитат(pa®tci @ Apr 24 2009, 08:42 AM) *
Днеска цяла сутрин по талавизоро дуднене: "Пътувал/а съм един час от Петте кьошета до Попа", четирийс' минути от Орлов мост до Плиска." Да ви го тура - слезте от колите и ползувайте градският транспорт (който откакто се затопли и излязохте със същите тези коли, автобусите са празни (пълнят се защото се бавят заради Вас, дето сте се накачулили на шибаните си джипчета и прочее голфчета или каквото и да е) а като видиш десет коли, я в две от тях да има повече от човек, я не).

Ако пък не искате да се "блъскате" по градския транспорт, карайте колело. Времето е екстра за това! ... или Ви е под достойнството?

Да Ви го тура в лайнарите!

Доста злобничко. biggrin.gif

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Apr 24 2009, 01:41 PM
Коментар #203

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Аз смятам, че трябва да се издигнат огради около бус линиите, за да не може ФИЗИЧЕСКИ да се влиза в тях. Ако се създаде инфраструктура за градскя транспорт, така че задръстванията да му влиаят мнинимално, хората ще имат стимул да го ползват.

+Quote Post
pa®tci
коментар May 20 2009, 08:36 AM
Коментар #204

Serpent Moves

Цитат
Лизингът умря, купувачи масово връщат коли

Само за месец 11 отказали се от луксозните си возила Българи масово връщат новите си автомобили, купени на лизинг, защото не могат да изплащат месечните им вноски. Това съобщили за "Новинар" консултанти от компании за продажба на автомобили на лизинг. Заради кризата потребителите са затегнали коланите и гледат да намалят разходите си до минимум, обясниха търговци. Одобряването за лизингова покупка също е по-трудно в сравнение с предходната година, като доходите на клиента сега се гледат под лупа заради икономическата криза. Заради финансови затруднения се е случвало на месец да бъдат върнати до 11 автомобила, посочиха от столична компания. При невъзможност да се плащат месечните вноски клиентът връща колата, като губи всички суми, които е заплатил до момента по сключения договор за лизинг. В тези суми влизат първоначалната вноска, която се покрива от потребителя и е между 15 и 30 процента от цената на новата кола, както и всички внесени до момента месечни вноски по лизинга. Само в София има няколко автокъщи за луксозни коли, където са върнати над 30 автомобила само за последните два месеца. Най-вече хората се отървават от скъпите, луксозни и не много пестеливи автомобили, за да могат да преживеят. Ако до миналата година доста семейства са решили да отделят пари за нова кола, то сега се оказва, че не могат да си я позволят. /БГНЕС /

Айде, у лево!

--------------------

+Quote Post
Rebel
коментар May 21 2009, 07:38 PM
Коментар #205

Просветен

Коментари: 365
Регистриран: 15-March 09
Потребител N: 3317

Миналата година претърпях катастрофа. Аз се отървах без никакво нараняване, но брат ми пострада и му правиха операция. Шофьора казваше, че ще поеме всички разходи, но от тогава не съм го виждал и чувал нито веднъж. Спомням си как преди време всеки ден замалко щях да бъда прегазен от кола, защото минавах на зелено. Иначе спомням една случка как си вървях по тротоара една кола замалко не ме прегази за да паркира. Интересното е, че след няма и пет секунди се случи същото. Ясно е, че повече от половината млади шофьори получават кннижките си чрез подкупи. Аз нямам думи за това което става по пътищата thumbdown.gif Преди време бях в Германия. Там шофьорите си карат внимателно и изчакват пешеходците и на червена светлина на разтояние от повече 10 метра. Да беше само това което става по пътищата щеше да е добре. Не знам дали сте забелязали, но в България стават много и извратени убииства. Всеки ден слушам как в Монтана броя на убийствата расте. Пък и в цяла България. Предих време бях чул как някакъв във Варна убил и разчленил някакво момиче и го сложил в хладилника си. Освен това чух преди време, че сме една от водещите страни по броя на убийства в цяла (!) Европа. И аз се чудя какво става в страната ни :/ Родителите искат да изпратят децата си да учат в чужбина не за да получат добро образование, а само за да ги опазят живи.

--------------------
Fuck you and die!

+Quote Post
winterdawn
коментар May 22 2009, 12:28 PM
Коментар #206

Непросветен
*

Коментари: 20
Регистриран: 16-May 09
Потребител N: 3412

Наистина, престъпността е на много високо ниво. Иначе стависки си получи заслуженото. Напълно съзнателно е седнал зад волана и по този начин съсипа живота на толкова хора. Не стига, че преди беше в кампанията црещу катастрофите причинени от пияни шофьори dry.gif

+Quote Post
sgoh
коментар May 22 2009, 05:44 PM
Коментар #207

Метъл

Цитат(winterdawn @ May 22 2009, 01:28 PM) *
Иначе стависки си получи заслуженото.

Нали знайш, че е с условна blink.gif

--------------------

+Quote Post
Rebel
коментар May 23 2009, 07:49 PM
Коментар #208

Просветен

Коментари: 365
Регистриран: 15-March 09
Потребител N: 3317

Стависки трябваше да влезе в затвора.И кво като представял страната ни перфектно на световни първенства,пред закона би трябвало всички да са равни.Колко хора справедливо осъдиха за престъпленията им,а само на него му направиха компромис thumbdown.gif

--------------------
Fuck you and die!

+Quote Post
sgoh
коментар May 23 2009, 08:06 PM
Коментар #209

Метъл

Цитат(Rebel @ May 23 2009, 08:49 PM) *
Колко хора справедливо осъдиха за престъпленията им, а само на него му направиха компромис

Това сега ирония ли е? rolleyes.gif

Ако беше компромис само за него, с мед да го намажеш.

--------------------

+Quote Post
pa®tci
коментар May 28 2009, 12:05 PM
Коментар #210

Serpent Moves

Цитат
16 души са загинали при катастрофа с автобус край Ямбол

Автобус с техническа неизправност е помел хора край пътя в местността Бакаджик, край Ямбол. По последни данни 16 души са загинали, сред тях няма деца.
Около 20 души са ранени.
Двама от загиналите са пътници от автобуса.

По информация от мястото на трагедията, автобусът не могъл да спре по пътя на слизане от върха и е помел изкачващи се пешеходци, тръгнали за традиционен събор за днешния Спасовден в местността Бакаджик, съобщи пресцентърът на МВР.
още по темата

Автобусът "Чавдар" (!!!) на ямболска транспортна фирма е откарал хора към Бакаджик, в него са пътували 19 души от Дома за стари хора в Ямбол. Един от пътниците е ранен. Останалите тежко ранени са сред хората, изкачвали се към върха край пътя.

Д-р Галина Влахова от болницата в Ямбол съобщи, че 15 ранени са били прегледани. Четирима от тях са в тежко състояние, с опасност за живота. Запитана дали имат нужда от нещо, тя отговори, че има нужда от още лекари.

Екипи от Правителствена болница и от Военна болница в София пътуват към Ямбол.

На телефон 046 66 33 30 вътр. 317 може да се търси информация за имената на загиналите и пострадалите от катастрофата. Засега се знае, че три от загиналите жени са от с. Войника, а четири - от Ямбол.

Пътят, където е станала трагедията, е планински, предполага се, че спирачките на автобуса са били неизправни или са отказали внезапно.

30-годишният автобус
е преминал технически преглед на 12 май в Елхово, показала проверката в КАТ. Директорът на Автомобилна администрация Володя Киров съобщи, че е наредил проверка на ямболската фирма Ен Си Ай - собственик на автобуса, и на сервиза, където той е преминал технически преглед.
Началникът на КАТ комисар Алекси Стратиев каза, че шофьорът на автобуса е 60 годишен, с малки нарушения в професионалната си дейност.

Репортер на БНР разказа, че на събора за Спасовден на Бакаджика се събират хора от цяла Южна България. Тази година съборът е бил юбилеен - за десета поред година.

В момента няма паника, но хората са разтревожени, търсят близките си, които не са виждали през последните часове, разказа още репортерът на БНР.

Абсолютна трагедия, каза кметът на община Тунджа Георги Георгиев.

Автобусът се е спускал по 70-метрово нанадолнище, край пътя имало много сергии и хора край тях.

75-годишната Радка Стоилова от Ямбол разказа за БНР, че е чула страшен шум, хората настръхнали, автобусът помел тези, които са били около сергиите, хората, които ги обслужвали. Страхотна трагедия, не може да се опише, възкликна тя.

Правителството прие постановление, с което обяви 29 май за ден на национален траур в памет на загиналите.
Премиерът Сергей Станишев и здравният министър Евгений Желев пътуват към мястото на трагедията.

Председателят на парламента Георги Пирински уведоми народните представители за катастрофата и призова депутатите от региона да съберат повече информация за хода на спасителната операция и ако е необходимо, да се помисли и за допълнителна помощ.

Как може тридесетгодишен ковчег да върви по пътищата? Тези "Чавдари" си мислех, че вече са изчезнали от лицето на тая крива държава. Еби му майката! И собственици, и тия, къде са му правили технически "преглед" под ножа и това е!
Нямам думи просто!

--------------------

+Quote Post

14 страници V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 10:07 PM