![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Ивелина, не бих казала, че е най-силна. Зависи от много неща. И не винаги се помни завинаги. Първата представа не винаги е онова, което запомняш по-силно от следващата представа. Зависи кое преживяване те е трогнало повече, така да се каже.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ама сте ми веселба....типично по женски, веднага вкарахте чуствата при секса.....абе хора, любов, брак и секс са три различни неща
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Колега, някои са свързани. Други- не. Зависи. Малко по- назад за чувства се спомена, та затуй. А чувствата при някои вървят ръка за ръка и със секса. Според много " зависи".
![]() Ъъъ, ти що не си на Sonata? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Не, бе не се заяждам, ама винаги ми е било весело женското мнение по въпроса....просто весело, нищо повече
![]() Доста често има секс без да има други чуства, освен сексуално превличане, както доста често няма никакъв секс, колкото и да си влюбен, което като се замисли човек е супер як и весел парадокс...освен за влюбения де...хахахахахахахахаха -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Когато има чувства дори лошия секс не е чак толкова лош.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Понякога, когато има чувства, и лошия секс не може да се цени като лош... им някакво вътрешно удоволетворение, наслада... такива неща. Темата е прекалено обширна.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лошият секс е като топлата бира, консумира се само поради липса на алтернатива.
Аз лично съм късал с жена заради лош секс и пак бих го направил, все пак ако искам дъска ще отида то магазина за дървен материал, а няма да се разхождам с нея . -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох,...
![]() ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 22-April 08 Град: София Потребител N: 2720 ![]() |
Чувствата и секса наистина нямат нищо общо...просто когато си влюбен имаш нужда да задоволиш човека отсреща...именно това прави секса между двама влюбени по-специален според мен.
Но като усещаш,че не става...тогава настава голямата депресия,докато някоя мацка не те измъкне от нея... -------------------- We're the problem,
but we're also the solution. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Йох, само аз ли живея с тъпата представа, че при секса душите е напълно възможно да се сливат и донякъде е по-горно ниво в дадена връзка от...другите неща? Като налице е въпросното сливане, де
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^ УАУ! Интересно мнение...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Йох, само аз ли живея с тъпата представа, че при секса душите е напълно възможно да се сливат и донякъде е по-горно ниво в дадена връзка от...другите неща? Като налице е въпросното сливане, де ![]() Не, не си. Но не е нужно да става така. Когато има чувства обаче всяко докосване, целувка и поглед са специални. Сексът си е секс и няма нищо лошо, но истинското удоволствие идва когато го правиш със сродна душа. Просто умножава многократно цялото изживяване. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сционе, не си сам. По принцип.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Яко
![]() ^^ Доста точно мнение. Обаче допълнителната ми теория е, че това може да се "изтърка" донякъде, ако така мога да се изразя, при прекомерното правене на секс. Става едва ли не...всекидневие, де да знам? Не мога точно да го формулирам ;р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сционе, това е хубаво. Дано някой ден това все-още остане у теб. И споделям в някаква степен мислите ти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
telia,дори и да не е най - силното изживяване се помни за винаги,според мен де.
Сашо,подкрепям мнението ти,но в крайна сметка май секса можем да го разглеждаме и просто като неубходимост.Както и да е,страхотно е когато и двете неща ги има. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Проблем с ерекцията няма. Със свършването има.
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Trve
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Когато има чуства не може да се опише колко вълшебни са тези мигове
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Вярно си е това, че когато има чувства секса става някак по-сладък и вълшебен. Аз лично не мога да правя секс без да имам чувства, а и понеже често съдя за другите по себе си, ми е трудно да се поставя на мястото на тези които просто искат едно изебване, без чувства без нищо..... Дори и просто нуждата не е могла да ме накара да си легна с някой просто ей така.... Не се получава, поне аз така си мисля.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Наистина ли? А кога няма чувства? Като чукаш овца?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Не, просто не чукам!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Наистина ли? А кога няма чувства? Като чукаш овца? култово ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ Култова глупост
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
О - и ти ли си в ролята на дестингуишър? Разбираш ги нещата и умееш да делиш секса на чувствен и безчувствен?
![]() Колко е забавно в този форум! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Без тебе беше по-забавно.
Шегувка ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Мазняр
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти като не си мазняр, внимавай да не те споходи всевалидния ми гняв!
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Направо съм втрещен от ужасТ
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, па не си ли?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:28 PM |