![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ Радвам се да го науча
![]() Можеш ли да се инфектираш с ХИВ от ухапване на комар, смукал инфектирана кръв? Да - защо, не - защо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
ЧИВ? Това за сефте го чувам. Иначе знам разликата, да.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
^ Радвам се да го науча ![]() От комар не може. ЧИВ? Това за сефте го чувам. Иначе знам разликата, да. Човешки имунодефицитен вирус -------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
о____O
Темата зави в доста неочаквана посока. ![]() Питайте доктор Тийн ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
От комар доколкото аз знам, не може да се инфектираш, обаче не мога да ти обясня защо.
А според някои лекари презервативът не предпазва от СПИН, защото микропорите му са по-големи от вируса и той спокойно минава през тях. ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Кои са начините за инфектиране с ХИВ?
Тия лекари са луди. Не ги слушай. От комар не може, защото ХИВ вирее само в среда с температура максимално близа до тази на човешкото тяло. Тялото на комара е със значително по-ниска температура. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Е тея лекари трябва да са правили някакви изследвания, за да го твърдя това. Явно ще е, ако не са били заразени нахлузилите дядо латексошапко, че предпазва. Оборили ли са го някак, това е интересно :Р?
Отказахте ме да спя обаче ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изпитваш ни или искаш да попълниш липсваща информация? И за двете - виж ми Skype-a.
![]() ^Не знам, това за кондомите ми го каза един познат. Също така каза, че за да се заразиш с нещо при орален секс, трябва, цитирам 'да усещаш кръв в устата си', демек някаква рана или нещо такова. Общо взето, съм без думи ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
Кои са начините за инфектиране с ХИВ? Тия лекари са луди. Не ги слушай. От комар не може, защото ХИВ вирее само в среда с температура максимално близа до тази на човешкото тяло. Тялото на комара е със значително по-ниска температура. От майка на бебе. По полов път. Чрез използването на едни и същи игли примерно при употреба на наркотични вещества. (ъъъ връщате ме в часовете по биология в 9 клас) -------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, занимавам се с това и да информирам хората ми е един вид задача. Когато ми се отвори възможност, го правя.
Обмислям от едно известно време да отворя тема, но ще изчакам още малко. @LordofLight, ходила ли си на някакви обучения? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз? Не в същност минала година биологията я проспах тук там имам некви просветления
-------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-добре отвори тема. Тази стана твърде сериозна, а не мисля, че това й беше целта
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Що бе, точно напротив
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е лошо да се смесва сериозно и шеговито, бре.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Ми да, идеята беше да бистрим сЪкса, а болестите не са only in your mind
![]() Освен тва имам въпрос - кви презервативи предпочитате? -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде и аз да задам един хубав въпрос - тук битува ли едно вярване, че с девственица не трябва да се ползва презерватив? Не се бъзикам, почти не познавам момче, което да не го мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Предпочитам без, като има с кой.
Иначе вече съм забравил ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Айде и аз да задам един хубав въпрос - тук битува ли едно вярване, че с девственица не трябва да се ползва презерватив? Не се бъзикам, почти не познавам момче, което да не го мисли. Трябва си. Единствено не трябва когато човек е в сериозна връзка и си имат доверие, че не се размотават с други хора. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нека си кажа, каквото знам, хах.
Презерватив се ползва във всяка една ситуация, никога не пречи, може само да помогне. А иначе - Durex са супер добри, ама отскоро минах на LifeStyles, които се оказа, че са също толкова добри, ама са ми по-удобни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Едно момче, което смята кондомите за задължителни. Това си е за
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това също е до култура и е въпрос на навик.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със.
-------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Е че какъв е смисълът да е без кондом?
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не мога да повярвам, че някой задава въпроса по тоя начин.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Защо? Питам съвсем сериозно.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Аз питах какви предпочитате, а не дали ползвате или не
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
добре де, разбрахме вече че калинката си има гадже
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оффффф....
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Презерватив се ползва във всяка една ситуация, никога не пречи, може само да помогне... И това ми го казваш, полегнал богатия си житейски опит и девственото положение? ![]() ![]() ![]() Това също е до култура и е въпрос на навик. За културата (в степен на "да ебеш без да подбираш" един вид (или на море ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това ти го казвам на база достатъчния опит.
Късане и прочие гадости винаги може да има. Само че преди всичко са защита от заболявания, която е за предпочитане пред нищо. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 08:39 PM |