![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 9-September 07 Потребител N: 2323 ![]() |
Здравейте на всички.Тази тема е специално за хора със някакви умения по китара.Дайте ваши клипчета да се позабавляваме
![]() ![]() Ето първо мойто - нали съм MALMSTEEN ![]() http://vid.data.bg/ner6onp1?ct= |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Кой как може да свири метал Секви люде могат... -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ето ме и мен, записите са отпреди 2 години:
Funky Blues Tender Surrender by Steve Vai (Improvisation) For the Love of God by Steve Vai (Improvisation) Tocata and Fugue in D by J.S. Bach и китарите ми... yeeeeee Сега остана само да се науча да свиря на тях... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ А мене пък никой не иска да ме запише ...
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Мен също, затова се снимам сам (:
@malmsteen, дай още клипчета! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 9-September 07 Потребител N: 2323 ![]() |
Mи ще трябва да запиша - нека и други да блеснат,сега свалям твойте да им хвърля едно очо
![]() Ааааа...браво ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Аз пък нямам акустична китара... ):
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А..не е лошо - няма тоци,кабели,настройки,ефект-дефект
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Но пък изисква по-голямо количество концентрация и точност на лявата ръка
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама после летиш със електричката.
![]() Y.J.Malmsteen Narnia Symphony X Jason Backer Paul Gilbert - най-техничен Браво и за Лове ъф Год - СУПЕР ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Радвам се, че ти харесва. Ти определено звучиш като Malmsteen! Иначе, можеш да качваш всякаква медия в http://www.esnips.com/. Май и аз ще кача малко мои mp3, добре, че ме подсети. Колкото до @prayer4eto - бързо да се запише, защото той определено има какво да ни каже!
Ето и едно парче (Rainbow - Can't Let you go), което съм записвал с русенката си група преди 3 години: http://www.esnips.com/doc/eafe7eb7-1a20-48...cant_let_you_go |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако е за MP3-ки - мойто пространство е http://myspace.com/rosenzah. Сега ще кача една импровизация от преди година като клипче там - таман се сетих, че приятел от квартала снима с фотоапарата си тогава
![]() ![]() ^ Ти сериозно ли ? ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ На мен ми харесва как свириш!
BTW, качих някои мои неща в eSnips.com: 1. Клипчета: http://www.esnips.com/web/acidmartinvideos 2. MP3 - http://www.esnips.com/web/acidmartinmp3/ |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ А мене пък никой не иска да ме запише ... ![]() ![]() Аре бе http://rapidshare.com/files/54492739/prayer4eto.zip ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Алооо
![]() ![]() Трябва аз да си взема една камерка, та да си правя видеофилмчета ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eй,най-сетне се оправих те слушайте тука със група,аз сега ще чуя вашите
![]() http://www.esnips.com/webfolder/8c4ef003-9...4-e4ea0f07f9cf/ Браво момчета с годините - към 70-80 ще стане от нас нещо ![]() TerminalFrost - Браво,Супер - най-добрият след мен разбира се.Бъзикам се. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Malmsteen, не успях да видя нещата ти. Мисля, че трябва да share-неш папката си в eSnips, линкът се казва "Share with the entire world".
shreeeeeeeed... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изумително ама и на мен не ми се отваря
![]() ![]() Хе,хе как добре звучи... - Malmsteen ![]() ![]() Tи що не се кръстиш SteveVai докато е свободно а?Kакво толкоз - майтап да става ![]() ![]() P.P.Ми да ,сорри - трябвало е да си направя публичен фолдер и във нея - е малко съм нов,простено да ми е ![]() http://www.esnips.com/web/Malmsteen Пробвайте - трябва да съм го нагласил ![]() В тази тема ще трябва да разделим китаристите на добри като музиканти и технични, и просто технични но с нищо не блестящи като музиканти. Като музиканти Y.J.Malmsteen - The Besta Jason Bеcker - Уникален Steve Vai - Интересен стил МichaelRomeo (Symphony X) Super progressiv rock Narnia - много изчистен и приятен стил ала Мalmsteen Satriani - интересен блус-рок стил Nuno Bеttencourt (Extreme) много чисто свирене Просто технични Paul Gilbert - Уникален,просто N1 Greg Hove - Супер... Тоni MacAlpine - Перфектен Joe Taffola - копие на MacAlpine Kris Impelliteri - много добър Marty Fridman - тежка магия |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ами според мен - всичките на Malmsteen,SymponyX,Narnia,Jason Backer За мен най-добрите са 4. Jason Backer Aко ви е ясно за какво говоря ![]() Любими изпълнители:Jason Backer Като музиканти Е, стига де! Името на човека е Jason Becker. Реших да направя забележката, защото явно ти е любим китарист, а не върви да му бъркаш името навсякъде.
Jason Backer - Уникален -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сорри,дай линк към ония грозен шведски китарист да го чуя - Аlexi L. моля
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Китарист на Children of Bodom e. Препоръчвам ти солата в албумите "Hatebreeder" и "Follow the Reaper", защото ако не харесваш харш вокали надали ще имаш желание да им слушаш целите албуми. Но поне превърти за солата на песните "Downfall" и "Kissing the Shadows".
Ето линк към четири албума в data.bg. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Струва ми се, че стана мазало с темата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ааа ..няма страшно ще се оправим виж тук
http://www.esnips.com/web/Malmsteen П.П.lodborq Благодаря за линка,свири момчето ама не е мой стил - в графа сравнително технични ![]() Ring of Fire някой да има линк? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да добавя - записите са правени в реално време - демек на живо без наслагване и корекции
http://www.esnips.com/web/Malmsteen |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Добре, защо имам чувството, че това 836592835692 тема по въпроса с китаристи и тн.
![]() Malmsteen, ти за нещо друго можеш ли да говориш (пишеш)?!?! ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами кажи, слушам те
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз мисля, че ViolentBeauty искаше да каже, че това по принцип не е форум за музиканти, а за хора със сходни интереси в музиката.
Истината е, че свиренето и програмирането са две от нещата, за които не обичам да говоря особено. Не разбирам от китарна техника, не чета за китари, купувам и имам тези китари и апаратура, които ми харесват в момента, или за които съм мечтал като малък (защото семейството ми не е било кой знае колко богато, за да си позволи да ми купува всяка китара, която искам) но не мога да ги коментирам. Колкото до програмирането - това е нещо, което правя всеки ден... и затова не мога да говоря за него кой знае колко много когато почивам, а и зная, че много хора намират това за досадно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Ти луд ли си, един приятел си свали гаджето преди една година като на първата им среща й обясняваше за колациите на таблиците в базата данни
![]() Не искам да си представям какво й е говорил на първия им път... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де давайте клипчета и Мп3,моля
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Аз мисля, че ViolentBeauty искаше да каже, че това по принцип не е форум за музиканти, а за хора със сходни интереси в музиката. Всъщонст да, това ми беше идеята! Мисля, че е безумно да се повтаря през пет теми кой колко велик музикант е (при това да се повтаря все едно и също)! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:10 AM |