![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Беше ли някой от форума на концерта снощи? На мен ми хареса доста повече от първия.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Тария е невероятен талант, но без Nightwish просто не същото някак си, поне за мен. Откакто се разделиха, съм бойкотирал както Тария, така и новия (пфу!) Nightwish.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Концерта беше готин... перфектен звук и атмосфера....
Най много ми харесаха разочарованите физономии на 14 годишните мърли с тениски на Nightwish... които очакваха Tarja да направи 10-15 песни на Nightwish... Нъцки Определено ми хареса повече от миналия път Но беше някак си тъпо концерта да е обявен от 20 00..... аз в 20:07 да съм там .... залата да се пръска по шевовете и да няма как да изпуснеш кърфица.. и вече втората подгряваща група да свири последната песен Промоутърите не се научиха .. Казваш час и в него почва всичко не с 1-2 часа закъснение или пък в случая по рано.... То вярно че 14 годишните мърли трябва да се приберат ама все пак |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Много хубав се получи концерта
![]() Другото готино беше, че поради естеството на публиката долу около сцената, нямаше опашка за бира :Р И само едно единстветно нещо не ми хареса...това беше кавъра на Алис Купър! (като излезе така и не го чух, сега ме се наложи) Просто дирекно зае първа позиция в личната ми класация за най-противен кавър .... -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Тая/тоя кой е?.............
-------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^
Ами, там неква си певица... Пее разни песни. Това е бившата вокалистка на Найтуиш. Сега я замества една поп-звезда. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Новия сингъл "Falling Awake" можете да слушате тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Парчето кефи много!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
И мен ме израдва, приятно симфонично и с доста готин припев. Само дано не е в рамките на сингълчето, че ще се караме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
...и един кавър на "Still Of The Night".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Много се надявам да няма наглостта да изпълнява занапред този кавър.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
По-зле от гавъра на Alice Cooper няма как да е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Не, не, и това е безпощадно...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Според мен пък кавърът на Whitesnake никак не е лош.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Falling Awake много ми хареса, кавъра - средна работа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Леле... Tarja се надценява. Много.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ето го и видеото на "I Feel Immortal".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Хубаво е.
Да си прави нейни песни, които й пасват на гласа, а не кавъри-гавъри. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мен ми хареса клипът, добре го е замислила, а и песничката също става. Всъщност, вчера доста време слушах саундтраковия инструментал, който си звучи по default на официалния сайт, страшен е. Дано да присъства в същия вариант и в рамките на албума, ще е екстра.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Клипчето е добро, но доколкото си спомням имаше някакъв тийзър, който показваше кадри от някакъв съвсем различен клип. Вероятно е друг, дано се появи, защото изглеждаха много злостни нещата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На http://www.tarja-whatliesbeneath.com/ в секцията "Album" можете да чуете 90-секундни откъси от всичките парчета в албума. Таря явно ще удържи обещанието си този албум да е доста по-"метълски" от предния.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много добре звучат песните, по-стегнато и обединени идейно от предишния албум.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Клипчето е добро, а онова русото леко брадясало нещо в него още по-добро.
![]() Иначе много ми харесва "стайлинга" на клипа, за разлика от Каварна, където мога да покритикувам дрешките доста, тук са супер. Тази жена е родена да носи тежки рокли. Иначе рок вълната, която я гони напоследък, с всичките й кавъри и тей нататък просто дразни. Не й е в природата, да спре. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Появи се видеото на "Until My Last Breath".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубава песен, а клипът е нещо като продължение на I Feel Immortal под водата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"This video contains content from UMG. It is no longer available in your country."
Fuck youtube. Напоследък това съобщение, само че с различни лейбъли, ми излиза едва ли не на всеки втори клип. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Е не, онзи ден сънувах един ужасяващ плаж с такава пропаст.. сега ме побиват тръпки.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Да, мерси, така успях да го изгледам.
Новият албум изтече, наистина е по-"китарен и метален" от предния, но имам чувството, че ми е с една идея по-скучен. Знам, че предният не се нрави на много от вас, но лично аз имам доста настроения, в които ми се слуша точно нещо такова и нищо друго. Новия не знам в какви настроения ще поискам да го въртя. При все това, някои песни са наистина страшно яки. Общо взето заради такива включвания си заслужава Tarja да вади албуми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен новия албум много ми хареса, с изключения на кавъра на Снейк, който седи накрая ни в клин, ни в ръкав. Като цяло има 2-3 песни пълнеж, но другото е много добро и добре изпълнено.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:32 PM |