![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Аз лично нямам думи!
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
И аз нямам думи.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1963 ![]() |
Думи много, и то все в тяхен плюс!
Мислех, че никога няма да успеят да повторят дебютния си албум, но те ме изненадаха приятно! Така, че едно огромно благодарско за мощния саунд! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Наистина албума е много добър...изненадващо и аз не знаех какво да очаквам след първия, но това наистина ме отнесе
а кавъра на Michael Jackson напрово кърти ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Албумът е чудесен. Успях да го чуя три пъти днес и определено ме зарадва. Е, някои песни са малко по-силни от други, но за млада банда това е в реда на нещата. Доволен съм.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Помодернизирали са звученето си. Малко по-агресивни са песните, намалени са прогресив елементите за сметка на мелодета. Като цяло добър албум, но като че ли са поизгубили част от първичната енергия, която се наблюдаваше в дебюта им.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абсолютно същото мнение имам и аз, освен за частта с агресията - на мен ми се струва с пъти по лек. Вече определено не може да ги наречем мелодет банда, а пауър метъл с (от време на време) харш вокали. Никак не е лошо албумчето, някои песни са супер ("Flies & Lies", "Matroska"), но като цяло и аз не се чувствам изобщо впечатлен, даже разочарован.
На мен ли ми се струва или Lars Larsen от Manticora (вокалистът) гостува в "Another Transition"? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
На мен пък новият ми харесва повече от дебюта. По-завладяващ е някак си, не знам... Постарали са се момчетата.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абсолютно същото мнение имам и аз, освен за частта с агресията - на мен ми се струва с пъти по лек. Вече определено не може да ги наречем мелодет банда, а пауър метъл с (от време на време) харш вокали. Хммм, абе има си мелодет структурата, по-скоро първият попадаше под определението пауър-прогресив, не този. Този дори избива на траш на моменти. Първия си беше съвсем пауър насочен. Слушай пак, струва ми се, че си го позабравил. Първият като цяло беше и по-бавен, докато този си е с една степен забързан. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Че първият не беше точно мелодет, съм напълно съгласен, но и този не може да ме подлъже заради малко по-бързите си барабани. Албумът е далеч по-добре продуциран от предшественика си, на което се дължи по-плътното усещане и по-харш звучащите харш вокали. Траш пък съвсем не откривам (ако говорим за първите 8 секунди на "Rolling Chances", по-скоро на пънк ми прилича, макар че сравнението ми е нелепо.
![]() Това е, според мен. И не, не съм забравил първия. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 24-July 04 Град: София Потребител N: 571 ![]() |
Mens, някой да пази дебютния албум да сподели?
![]() -------------------- When the fate of so many
rests in the hands of so few, can the failure to be accountable ever be forgiven? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Чудесен албум. След Novembre, италианци не могат да ме изненадат... явно го могат, да бъдат оригинални. Raintime звучат много солидно, ще чуя и предишния им албум, да придобия по-добра представа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Mens, някой да пази дебютния албум да сподели? ![]() Аз го имам, проблемът е, че нямам къде да го кача ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Наистина албума е много разчупен и идеен. Прекрасно звучене, композиции, вокали, няма грешка.
Ще се позадържи на емпетрито ми. Малката ми забележка е, че е леко небалансиран и нецеленасочен. Звучи като песен за песен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
На мен като че ли дебютният албум повече ми харесва. Новият ми звучи по-опростено и праволинейно, но въпреки това също много ми харесва.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 15-October 06 Потребител N: 1626 ![]() |
Аз преди малко преслушах албума.. и изобщо не бях я слушал тази банда преди това, но съм силно впечетлен! Направо страшен албум! Сега дърпам и първия, за да стана истински фен...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Най-после и аз да чуя новото творение на Raintime. Нямам от какво да се оплача. Много здраво свирят пичовете, имат идеи, развиват ги. Стъпка напред спрямо Tales from Sadness, определено.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 21-January 06 Град: Burgas Потребител N: 1122 ![]() |
Албума е зверски !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Повече ми харесва от дебюта, вкарали са по-тежко звучене, епичните елементи са минали на по-заден план в сравнение с първия. Абе много е добър албума.
-------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Flies & Lies беше любимият ми албум за 2007 г., мисля, че няма какво повече да кажа, освен, че групата е зверски оригинална и пълна с идеи. Време е да ни разбият с трети шедьовър!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 11:00 PM |