![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Вечерта продължи в Латинка с траш, разбира се. Опасявам се, че почвам да навлизам в траш-сектата (вредно, вредно ![]() Ще се сетиш ти къде е олдскуулът, хаха. Като се съберете физически и психически, кажете какво са свирили, да видим точно колко ще ме е яд. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Ами... леееееко ме беше яд, че не свириха 20 парчета както в началото на турнето, а 19 и не изпълниха "Demon Prince", ама....какво да се прави.
KREATOR са невероятни - безмилостна сеч беше!!!!! -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Велик концерт направиха. И четирите групи бяха страхотни, много добро свирене и сценично поведение. Kreator са зверска сила! It's time to raise the fucking flag of hate!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Беше доста яко, но първото "Thank you very much, goodbye" ме разби
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
имаше стена на смъртта...
ако не ми беше забранено да влизам в такова нещо от едни прекрасни същественца ( ![]() мноого добро, и на Kreator се накефих, макар че както бях болен след швейцарците бях отрязана раота. На Violent revolution обаче няяше как, впрегнах се к'вото беше останало след Warcurse етц. етц. Дано има неостанали през цялото време по седалките, защото доста инертно ми се струваше там отдолу, не знам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Егати концерта... Emergency Gate поначало ги харесвам доста, представиха се много качествено и свириха отлично, хареса ми, че наблегнаха повече на нещата от "Nightly Ray", а и от новия имаше. Eluveitie като за първа група от този стил на гости у нас направо ме смазаха, звукът учудващо беше пипнат точно и всичко беше изсвирено с едва ли не студийно качество, относно което първоначално имах разни притеснения. Изсвириха и най-любимите ми песни от двата албума, така че въобще и не мисля да се оплаквам. Kreator пък още повече, заслужиха си реакцията на феновете на 100% и отгоре, не е истина какво присъствие имат тези на сцената. А и така звучат в пъти по-силно, мамка им.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Мдааа. Невероятен концерт. Бяха ме казали, че EG са heavy xD. Това, което чух ,трудно бих нарекъл heavy, добре се представиха момчетата. И след тях Eluveitie... нз какво да кажа просто след тях трябваше да отида да седна... размазах се. Звучаха изключително добре дори при липсата на Päde. Caliban... защоооо ми оставиха телефон, mp3 и други глупости... изпуснах Смъртта >,< Caluban мачкаха въпреки, че ми се струваше доста еднообразна мелодията в някои песни, но момчетата се раздадоха на макс. И накрая Kreator ни помляха... Enemy of God
![]() Единствения гаф беше спирането на тока, но това беше за кратко и не направи впечатление. Звука беше много добър. Радвам се, че отидох. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
The wall of death, която Caliban спретнаха, наистина си беше нещо зрелищно.
![]() ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мен пък многото плямпане и стоики ми дойдоха повече. Пък и след Сепултура и Содом просто не можах да им се изкефя като хората
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Лично мнение, но според мен пред Kreator всякакви други траш банди просто бледнеят. Особено пък Sepultura.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абсолютно си прав, че си е до лични предпочитания. Мен другите 2 групи са ми доста по-любими и за това така се получи.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 10-February 09 Потребител N: 3255 ![]() |
Концерта беше резачка \m/-_-\m/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Най-здравият концерт, на който съм била досега! Няма такова разбиване!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
link към мега Конанското видео на Hordes of Chaos
![]() -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 10:01 PM |