![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Навсякъде хора всякакакви, но се замисли къде хората живеят по-добре - в България или в САЩ? Тъп ли си или просто трупаш постове? -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^понякога възрастта наистина има значение.....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всъщност хлапето излиза с диста съществен аргумент, а вие, умните просто му обяснявате колко е тъп. И как комунизмът е хипер як, щото Китай нали има мега голям прираст...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Траектория го каза ясно и просто. На когото не му изнася да пали самолета за US, та да живее по-добре.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^това беше коментар на неговият въпрос "Какво е откраднал Костов ?"...и никога не съм казал, че е тъп...така че, недей да се правиш на Робин Худ.....
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Добре бе, оставете другото. Кажете ми колко долара е средната заплата в България и колко в САЩ??? Щото на мене не ми пука че ще ми "промиват мозъка", че "нямало да съм така щастлив, както в България", а ми пука къде ще взимам повече пари.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Всъщност хлапето излиза с диста съществен аргумент, а вие, умните просто му обяснявате колко е тъп. И как комунизмът е хипер як, щото Китай нали има мега голям прираст... ![]() Всъщост това го твърди той, само че за америка. Кат земат голяма заплата, значи са богове. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Говорех за стандарта на живот, теб, ако тук повече ти харесва и смяташ, че живееш добре и се чувстваш добре-това е наистина много хубаво и се радвам за теб. От друга страна, това, че взимат големи заплати, не значи, че са богове. Не съм и казвал подобно нещо. Иначе, мерси за комплимента, да много съм тъп, ти си най-умния и така... Просто всичко е на 6
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ето за това сме на това положение защото вечно гледаме в чуждата паничка., а не се стремим да променим нещата в своята!!! За мен всичко е много по важно от парите, така че Агресив викни ме да ти помахам на самолета и ходи да блъскаш на американците. Мога да взимам много по- малко от тях но живея и по- добре , по щастлива на място като това с много приятели.
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Как разбра, че живееш по-добре и че си по-щастлива от тях? Защо реши, че и те нямат приятели. Пък Агресив- учи се момче, и заминавай, подкрепям те напълно- и аз искам да се махна от тук. Поздрав за всички с Rotting Christ - He The Aethyr
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^^Не съм про-американски настроен и не искам да живея в САЩ. Дразня се обаче, като говорите глупости от сорта на "В България живеем по-добре от глупавите американци". Да "блъскам на американците"?! Ето къде бил проблемът. Проблемът е в "патриотизмът". "Кви са тия дето били по-богати и по-силни от нас? Да живее България, въпреки че на България не и дреме за нас! Българинът е нааааай-великото творение евър и тва че сме по-бедни нищо не значи!!!". Не ме разбирайте погрешно - уважавам хората, които обичат родината си. Само че при вас нещата стоят по друг начин. Вие умеете да си затваряте очите само и само да не разберете, че България има големи проблеми, че българинът все пак не е нещо повече от останалите хора и че бихте могли да живеете по-добре другаде. Права си за чуждата паничка: незнайно защо ние постоянно плюем в коя държава колко гадно било без да се опитаме да направим нашата държава по-добра. Или в България всичко е перфектно?
И я ми обясни едно нещо. Аз съм на 15, може би всичкото тва дето го пиша са пълни глупости. И да искам не мога да ида другаде в момента, така че заеби ме мене. Кажи ми според теб какво толкова ще стане ако емигрираш в друга страна, където ще си по-добре материално, където улиците ти ще са по-чисти и без дупки и където животът ти (ако си интелигентен човек) ще е поне малко по-лесен?!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
^ ^Успех!!! Те ви чакат с отворени обятия и още 100тици хиляди хора като вас всеки месец. Щом се чувтсвам добре значи съм щастлива, не живея в полицейска държава. Не желая!
^ Ние си я направихме България такава, а не управляващите, ние хвърляме боклук постоянно навсякъде където ни скимне. Между другото мога да кажа, че в по малките градове далеч не е нито мръсно нито гадно. Колкото и да си интелигентен ако не се докопаш до нещо с връзки, няма да стане. Т.е за тях винаги си чужденец! Ще кажа само едно , младежи изкарайте си парите тук опитайте. Вярвайте ми и тук със същият успех ще се справите, щом сте интелигентни! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Хихих, стига спорове! Да ходят, прав им път!! Но съм сигурна, че за много кратко време ще ревнат, че България им липсва...Винаги така става
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ България хич не е полицейска държава ...
![]() ![]() ![]() Edit: Аз нямам бъдеще тук.... Отдавна вече отхвърлих възможността да остана да живея тук... -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат А за ДПС - Първо, че не са ставали първа политическа сила и второ, че и там проучванията бяха приемливо точни предвид обстоятелствата. Очакваше се ГЕРБ и БСП да имат приблизително равен резултат, а ДПС да са на не много след тях. Причината поради, която разликата беше по-малка от очакваната беше най-вече дъждът. Напротив. Даваха им почти двойна преднина на БСП и ГЕРБ, а накрая трита свършиха почти наравно. 1-2% сттистическа грешка е едно, 10-15 % вече си е осиране, заради което сумати социолози е трябвало да си подадат оставките. Сега същите хора обясняват как Бойко ще вземе още на първия тур изборите. Надявам се послед да не ги боли гърлото от набутания там чеп борисов... Доган винаги печели повече отколкото се очаква. Това е нормално, предвид хората гласуващи за него и тези, от които се правят проучванията. Също така и обстоятелствата в самият ден на изборите бяха доста положителни за него и тн. Аз лично не се изненадах изобщо, когато разбрах, че трите партии са с близки резултати. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
България полицейска държава хахахахахахах, това е за темата с вицовете !!!!
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Досега бях на среща с Ваньо Танов - русенският кандидат-кмет на ГЕРБ. Хубави неща каза, добре прозвучаха, но сякаш няма да повлияят на избора ми. Просто не искам на кметския пост в Русе отново да застава закръглен застаряващ мъж, когото годините вече са завъртяли в своята вихрушка и са го белязали.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^ако искаш среща с Милен Боев може да измисля нещо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Пилифе, сега вече ще те застрелям!
![]() http://www.standartnews.com/archive/2003/1...ent/s3939_4.htm колко тряя си зле, за да встъпиш в брак по интернет. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Изопачени глупости, при това безумно неверни! Стандарт са големи смешници!
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Болно му става на човек да чете, какви сте чуждопоклоници още от деца...а после защо България няма да тръгнем напред ....жалко за Родината, жалко и за вас....
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Каквото и да стане, България винаги ще си е моята родина, и ще си обичам, но просто казано- родината ти е там, където ти е сърцето и където се чувстваш желан. Животът е пред мен- предпочитам да отида в друга страна, докато съм млад.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Когато станеш педераст и зоофил, тогава ще стана комуняга.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
ако искаш среща с Милен Боев може да измисля нещо ![]() Вчера имах възможността да се срещна с някои от неговите симпатизанти (не мога с конкретност да кажа дали са членове на партията), сигурно познаваш единия - Антон Рачев. Не останах особено впечатлена от тях, от Антон никога не съм била (той мен не ме познава или поне няма да се сети - nevermind). Ако Милен Боев е същият,... ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле снощи беше КУЛТЪТ, оня боклук Слави беше поканил Бойко
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Това не е сериозна твърдени нали?
Според мен той е в позиция да се защитава , защото повечето кампании се въртят около това не "за софия" а "против бойко". Така че и аз да застана и да ме погнат, какво не съм направила и аз ще говоря какво съм направила "АЗ"! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има за какво хвали се...нормално е...и искренно се забавлявам, да чета как някакви хлапета се изказват по въпроси, от които разбират толкова, колкото аз от астро-физика
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Прост не прост пак ще е кмет тва е ясно.Реално конкуренция може да му прави Заимов само(които е отвратително дразнещ).Тия избори са само няква формалност в която се набиват толкова много пари че може да построят 3 болници
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:23 AM |