![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Този безумец, този простак.... Как може подобно лайно да вземе 50% , това е една лудост . Освен това се прави и на десен
![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Дечко, вземи се успокой, не мислиш ли, че обиждаш хора, които са гласували за него, което не е хубаво!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Просто бях афектиран... Извинявам се, ако съм обидил някого... Просто съм потресен, и вече изпадам в още по-лошо настроение, просто няма светлина в края на тунела... Ще трябва да изляза от него или да го разбия...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
При нас си спечели пак стария кмет, за когото и аз гласувах.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Айде тея дето не знаят как да си държат пишките да не дават акъл как се пикае!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Човече, признавам те за най-бруталните затапки!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Просто изказах мнение, не давам акъл ... Но разбира се, всички жестоко се обидихте
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Battle Magic, нали си спомняш като казах, че темите се правят не за да се изказва мнение, а за да си чешем езиците?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^^Проблемът е там, че когато ние сме патили от Костов... ти си ял ябълкови пюрета.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Добре и така да е-никой от вас не ми е обяснил какво толкова си изпатихте от Костов? Моето семейство да речр, не си е изпатило от него-напротив даже. Дотук никой не се е обосновал с факти за нещо нередно, което Костов е направил. На мнение съм, че управлението му е било най-доброто. За Бойко знам, че е един най-обикновен пожарникар и телохранител на Бай Тошо... Не искам да ни управлява необразован човек! Освен това той има доста съмнителен бизнес... Но както и да е...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Ха, ами той може и в Оксфорд да е учил и пак да не може да управлява. Това не е гаранция за добро управление.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^Ако дойде Ал Капоне да ти прави площадка, пак ще рипаш от щастие, I assume... Да! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ми искренно съжЕлявам за тия душици, къде гласуваха за бонБойко, макар че от цялата ситуация можем да намажем стадионче (Дълбоко-Съмнително); с три думи: КУР ЗА ГОСТИТЕ
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ![]() +8789232135847532342735213821291782143215281324132153781351215327 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 12-October 07 Град: У нас бе,у нас Потребител N: 2368 ![]() |
Хасана пак е първи...мамка му!Ако не идваха тия автобуси от нашата любима турция
![]() ![]() -------------------- Ако в коментара по-горе откриете нещо смислено,значи,или сте търсели под таковата такова ,или някои ми е откраднал акаунта!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Имало цифра непреброени гласове, щото държали хората от избирателните секции цяла нощ ЗАТВОРЕНИ в Зала 1 на НДК! А некъв ЦЪРВУЛ в момента, ми иде да бръкна из телевизора и да му изтръгна гръцмуля
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
При оставащи около 30 процента непреброени гласове, което означава повече от 200 секции, не бих бил толкова сигурен в окончателния резултат за София.
Иначе, да, за добро или лошо, Бойко Борисов спечели, не че някой се е надявал на друго, но нали трябваше да го подклаждаме от някъде. Според мен много хора, които щяха да направят по-правилен избор, не отидоха до урините вчера. Вече се чудя, дали Софийските избиратели не са загубили надеждата, че могат да променят нещо с гласа си? Или от толкова обещания и кампании на всеки му е все едно? А аз вярвах, че един кандидат може да убеди своите избиратели в нещо реално, не като да получава брошура от 40 страници с предизборни обещания от ГЕРБ и другите партии. Да ги убеди и да го изпълни. Не, няма такова нещо - който е бил убеден, че по-зле не може да стане - отишъл е и е гласувал за Бойко Борисов, а твърде много гласове не бяха въведени. Но да не издребнявам, всъщност и аз подкрепях кандидатурата ГЕРБ и я смятам за не по-малко достойна от останалите листи. Такъв, явно, е изборът на София. Нека мнението ми не става повод за спор, не целя да обидя никого с него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хасана пак е първи...мамка му!Ако не идваха тия автобуси от нашата любима турция ![]() ![]() И при нас ще има балотаж между Георги Иванов и кандидата на ДПС, който е българин, между другото. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Ми искренно съжЕлявам за тия душици, къде гласуваха за бонБойко Да бегаме от тая държава, отнийде надежда се не види...(въздъх) Депресия майна. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ей , това да си Костовист си е направо диагноза... явно малко ви е беше безплатният секс по времето на другарите Костов и Виденов...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Костов и Другар? хахахаха
![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
То се очакваше. Поне смятах, че Заимов ще го добутаме до балотаж, но не... И май-така е по-добре защото още един изборен ден - това са доста пари от бюджета. Сега могат да ги дадат за нещо друго.
А иначе, каквото и да е, Бойко си остава кмет. Надявам се, че сега, когато и общинският съвет ще си е негов, да успее да направи хубави неща за града ни и той да стане по-хубав. Иначе Battle_Magic, пич, успокой се. Животът продължава. Щом има хора на по 15 години като тебе, които имат вече някакви идеи, значи има и бъдеще за тоя народ. Иначе няма да е никак лошо да се научиш да реагираш малко по-зряло. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Винаги ще има хора с идеи, 15- или повече годишни. 18 процента...а целокупнийот народ ще продължи да се прехласва по бойковци. Фейс ит.
А реално и аз очаквах балотаж; както и да е. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Аз само един път се изпуснах... за което вече се извиних. Просто и аз исках до балотаж да го докара Заимов, но реалността е друга, за жалост.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е и какво като отиде на балотаж и загуби? Какво ни става по-добре на нас от това?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо, аз поне се радвам, че Заимов мина Бриго.. Ами, мен ми беше интересно, дали повече хора щяха да подкрепят Заимов, ако беше отишъл на балотаж... Но никога няма да разберем....
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Стига с тоя Заимов, бре ...
По-малко запознат човек с дейността на общината няма ... Аз знам повече от него със сигурност ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
И при нас ще има балотаж между Георги Иванов и кандидата на ДПС който е българин, между другото. ![]() При нас ще е м/у един, чиито предизборни плаката бяха с правописна грешка (За новияТ кмет, добре че после ги оправиха) и.... кандидатът на Атака (омг!) -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат дали повече хора щяха да подкрепят Заимов, ако беше отишъл на балотаж... Не, нямаше. Точно това е. Най-много гласувалите за Тити да дойдат при нас... което е нищо на практика. Червените никога няма да подкрепят човек на ДСБ/СДС, както и обратното. По-добре без балотаж. Десните показаха, че могат да са фактор, ако са заедно. Трябва да се работи в тази посока с мисъл за парламентарните избори. Не да се жалваме... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ +3464334634636346
Последно за Бойко- Нали на всички ви е ясно, че Бойко НЕ Е десен? Това беше другото нещо, което ме ядоса-че всички медии пропищяха колко десен бил Бойко ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:18 PM |