![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Интересно звучи песента! Може би не е толкова запомняща се, колкото нещата от "Ten Thousand Fists", но пък е по-тежка и поне толкова музикантска. Ще се чака албумът.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Такааа
![]() Тез момци преди доста ги послушвах. Сега са ми поомръзнали но определено си ми харесват. Не бих могла да определя стила им но това май не е важно - имат някои доста добри парчета, които и до ден днешен се кефя да си послушвам като ми дойде настроение за Dosturbed! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Чист молкор са си бе!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Ten Thousand Fists" ли е чист молкор?
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
кекекек :Д
Абе те са по-талантливите Слипнотове, Паркове, не знам си какво-та и етс. Говоря от гледна точка на масовата аудитория. Обаче са дооооста по-добри, наистина гледайки лириките им, и звученето, китарите, енд стъф. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
"Ten Thousand Fists" ли е чист молкор? ![]() Даааа, ако едно нещо ви харесва, то в никакъв случай не е ню метъл. То е... модерен рок или нз си кво, ама В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕО, щото то ню метъл е мръсна дума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не, човек, не става въпрос за харесване. Първите два албума на бандата са си нео метъл и да, пак ми допадат. Третият просто не е, чисто музикално, жанрово, и както още искаш. Капиш?
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Moже пък да е прогресив-пауър хард-рок с харш вокали и фюжън елементи...
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Стилът на бандата отдавна не е този, с който започнаха. Дори още във втория албум се забелязват усилия в посока към нещо по-смислено, ама човек трябва да има уши и поне малко мозък, все пак...
P.S. Все повече ме кефи колко успешно sgoh се прави на умствено недоразвит с всяко свое мнение. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
WTF is "молкор"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Просто едно по-адекватно наименование на явлението "нео метъл".
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Значи мАлкор сте имали предвид. Аз пък, като чуя това наименование се сещам за такива, като Bullet For My Valentine.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тях ги водят емокор/метълкор, поне доколкото аз знам о.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Всъщност ги водят гейкор
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ахах, не знам какъв ко(у?)р ги водят, но от това което чух преди, въобще не ми харесаха, и вокала дразни супер много.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, човек, не става въпрос за харесване. Първите два албума на бандата са си нео метъл и да, пак ми допадат. Третият просто не е, чисто музикално, жанрово, и както още искаш. Капиш? На мене пък и третия си ми звучи по същия начин... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Толкова си слушал и чул, значи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Добра група. Първите два албума са кефещи. После идва деформацията към популярната българска напитка, която много върви с баничка
![]() ![]() Тук има едно много яко амв с песничка на групата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Особено land of confusion - като чуя тази песен ми идва да си направя ритуално самоубийство ![]() Че какво й е на песента? Според мен е един от малкото свестни кавъри на Genesis. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Напомня ми за един друг кавър на една поп банда, който ми е омразен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
На мен пък версията на Disturbed ми харесва повече от оригинала на Genesis.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук е качен видеоклипът на песента "Inside the Fire".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Кефиха едно време. Сега са пълни лайна, но музикалните специалисти са влюбени в тях.
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Кои музикални специалисти?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Новият албум се появи, през последните седмици се слуша здраво.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Не ми харесват насилих се да им чуя цели 5 песни
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Indestructible ми се струва една крачка по-напред в развитието на групата, но не от техническа гледна точка. Ten Thousand Fists направо влиза под кожата, но си има и недостатъците.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Indestructible" е отличен албум - може би не толкова хитов, колкото предшественика си, но все пак пълен с чудесна музика. По-мрачен е, по-твърд, малко по-музикантски и умерено модерен. Определено му трябва повече слушане в сравнение с "Ten Thousand Fists", за да попие.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Последната хава е 6+. Лично мнение си е, че при Disturbed слабо няма.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:31 AM |