![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
До там го докараха,че да си казваме "доволен съм" или "задоволително".Това не може да бъдат те,просто...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Чух го. Не е чак толкова лош, но е брутално незапомнящ се и нехващащ. Дискографията им за мен продължава да свършва с втората песен от Reroute to Remain.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Sounds of a Playground Fading" е най-безидейният им и въобще слаб запис до момента (всъщност на кантар със "Soundtrack to Your Escape). Имам чувството, че предъвкват най-посредствените мотиви от "A Sense of Purpose". Нищо грабващо няма, както написа Стефан. Не че съм очаквал особено стойностна творба без Jesper, но това по-добре да не бяха го вадили.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Съгласна съм със SepulTeraHead- не е кой знае какво албумът, но не е и толкова лош.
"Привлякоха" ми вниманието няколко песнички, но и на мен ми липсва нещо. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
След прослушването на тоя албум осъзнавам, че софт-рокът определено не е за мен...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Така ли го наричате вече.Ех,колко съм изостанал...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е, ако го сравнявате с предишните неща, ще искате да се издрайфате, нормално. На мен от достатъчно време обаче ми е ясно, че няма смисъл новите неща да се сравняват с предишните - коренно различие.
Софт-кор, поп метъл, поп рок, каквото и да е, далеч е от мелодичния дет като цяло, но е приятно. Няма да е в топ 5 албуми, но пък е за пускане докато пиша/чета или евентуално от време на време някоя песен да цикля из улиците. Нищо повече. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Софт-кор, поп метъл, поп рок, каквото и да е, далеч е от мелодичния дет като цяло, но е приятно. Проблемът е, че аз се кефя на Linkin Park, рап, кънтри, поп и още един тон неща, които не са мелодет, а този албум все така си остава безличен... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Може, човек, естествено, че всеки си има различни усещания.
Аз си цикля едноименната, слушам мелодиите в The puzzle, All for me, Fear is the weakness, леките Disarmonia mundi елементи в A new dawn и, повтаряйки се - приятно ми е. Единствено The attic ме дразни, доста пълнежко е, както и отделни части от други песни, но кратки. Иначе има доста по-голяма доза от clayman / whoracle моменти от последните 3-4 албума на бандата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Ахахаха, връзщам си думите назад.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Много постен албум, никаква искра не откривам в него. Не знам защо се занимават още. Всъщност май знам, но не си стува...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Според мен пък албумът е доста по-смислен от предишния. Вокалите са слаби, но има много приятни мелодии... Особено ако го послуша човек малко повече, грабва. А че има пълнеж, не споря, но това си е било така винаги от "Reroute to Remain" насам.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Тоя пич прави много сполучливи инструментални кавъри на доста от песните им.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Първата група, свързана по какъвто и да е начин с думичката "death", която успя да ме зариби. И ми стана доста смешно, когато пуснах Deliver Us на една приятелка и коментарът и беше "ама вокала нещо много се дере". Направо останах като гръмнат.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Най-великата група и най-якия концерт!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Видеоклипът на "Where The Dead Ships Dwell" е качен тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя път поне е на по-нормална песен...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 6-December 12 Град: София Потребител N: 4310 ![]() |
Абе, това ми беше една от първите метал касетки тогава, която си купих, не знам на каква база ( не знаех нищо за In Flames ), но в момента тоя албум още го слушам минимум веднъж седмично. Както се и сещате сигурно, става въпрос за Whoracle. Невероятен албум, който май си остана единствен в дискографията им с такъв саунд. Има ли други подобни, които може да съм пропуснал? Подчертавам, става въпрос за звука на този албум конкретно ( имам и други албуми на групата, нещо им се губи в сравнение с този, поне по мое мнение ).
Те ви един поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=llOmqi6gKQo |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 14-December 12 Потребител N: 4312 ![]() |
Има естествено :
Foundation ,Lunar Strain ,The Jester Race ,Whoracle .Colony, Clayman |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 6-December 12 Град: София Потребител N: 4310 ![]() |
Като изключа The Jester Race, другите поне на мен са ми доста различни на звук от Whoracle. А сега наскоро слушах един от последните им албуми, беше някаква лигавщина в стил 18 годишни американци носещи големи очила с черни рамки, дълга брада, пиърсинг и пъпки по челото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Еми родиха им се деца и на тях, трябва да ги изхранват някак.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 02:51 PM |