![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Напоследък се начетох на малоумни изследвания, проучвания, статистики и допитвания кой, кого, какво и как. Интересно ми е според вас човек в състояние ли е да даде точно и ясно обяснение какво харесва и защо? Всички тези изгъзици кой харесвал дебели, кой слаби, кой си падал по болонки и кой - по персийски котки, според вас реалния човек ли показват или човек, който не знае нищо за себе си и казва първото, което му дойде наум (или последното, което е видял на улицата, преди да го хванат да го проучват)?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Че защо пък да не може? Аз мисля че мога да кажа какво харесвам, и горе-доле да обясня защо.
Примерно: Харесвам Фанта портокал, защото вкусът ми допада. Ъмм... дъ ![]() Или пък... харесвам Bloodbath защото лириките им, музиката им и начина, по който Майкъл изпълнява песните е гениално! Същото се отнася и за всяка една друга група която харесвам. бах... май нищо не казах :/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Всичко, което хората казват дори и да изглежда произволно, не е такова. На това разчитат повечето самооценъчни въпросници, а не на тоталната искреност или дълбоко проникновение в себе си от страна на изследваните лица.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^ Не съм съгласна, но не знам как да те оборя
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
А аз искам да те попитам дали случайно не посещаваш лекциите ми по психология, защото темите, които изкарваш тези дни следват хронологично разглежданият там материал...през погледа на един як мой колега :р
Цитат Интересно ми е според вас човек в състояние ли е да даде точно и ясно обяснение какво харесва и защо? Ами не. Ако има нещо, в което човекът съква, то това е да обяснява своят вътрешен свят и нагласа. Главно защото тези нагласи не са безусловни и могат да се променят абсолютно винаги, колкото и да сме убедени в обратното. Едно нещо, което научих за хората като цяло е, че всичко, което излиза от устата на човека си има срок на годност. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами не. Даже не знам какво учиш
![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Според мен човек харесва това което го кара да се чувства добре, но прекаленото задълбаване над темата защо точно и дали е точно това може да ти съсипе живота и да те докара постепенно до мнението че си робот. Затова просто се доверявайте на усещанията си и не прекалявайте с разсъжденията, защото в края на краищата не ни е нужно да знаем смисъла на всяко нещо а да умеем да му се наслаждаваме.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 05:32 PM |