![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Стига с т'ва месо бе! В Коледни пости сме все пак....
![]() Преди няколко дни започнах да "постя" и аз... И понеже не е важно да не ядеш месо, а да се откажеш от това, което най-много обичш (да успееш да се пребориш със себе си един вид)... та аз реших тази година да се опитам да спра за 40 дни сладкото и всички хрни, съдържащи въглехидрати. И така... Сега ям само месо и някои видове зеленчуци... Отвратително е! Повръща ми се! Не знам как ще издържа до Коледа.... По-добре май нацяло да спра храната, отколкото да продължавам да се тъпча с тази гадост! Btw, Peter, соята си е чисто растение, при това много яко.... Аз, като любител на всякакви бобови (леща ruuulz! ![]() ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
abe naistina e polezno da si wegetarianec prochistwa ti se organizma.
no az ne bih mogul da izkaram samo na trewa ![]() ako ne qm meso pone 2 puti sedmichno ozwerqwam f*ck you -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Това с мухата ме разби:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
i men me kefi soqta
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Напълно подкрепям Deicide! Без месо просто не мога да живея.
Пилешко > All -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
O da mesce..am am am ..da si pohapnem am am am... i svinsko i but4e bekon4e i pilence.... s kartofki vareni i pe4eni..pyrjeni... laaaaaa:)))) stana kato pesni4ka...ama az isam uriz s zelencuci:)))))
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
я сега прочетете отново началото на темата и вижте колко гузно се оправдават, че как ядат месо много рядко или хич не го ядат или незнам си какво..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 03:03 AM |