![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Финландците CHILDREN OF BODOM от известно време се намират в Petrax Studio, където с продуцент Mikko Karmila записват шестия си дългосвирещ албум. Той ще бъде издаден на 7-ми април от Spinefarm Records, като в него ще гостува Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN). Сред заглавията на песни са "Pray for the Devil", "Good Morning Roadkill" и "Tie My Rope", а самата тава ще се нарича "Blooddrunk".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Ще се чака
![]() Цитат "Blooddrunk" Пак са се натряскали в "работно време" ![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
С присъствието на Peter Tagtgren звучи много обещаващо. Сам по себе си, той е способен да придаде невероятно звучене на всяко нещо, не си и представям каква ще бъде комбинацията му с Bodom! Нямам търпение да чуя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
"Tie My Rope" беше някакво умопомрачително недоразумение! Надявам се искрено останалата част от албума да е МНОГО, ама много по-добра, че иначе ще има бой.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Блъддръъъъънк
![]() 'ги вийм момчурляци бодомарите ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 11-November 07 Град: София Потребител N: 2420 ![]() |
Чакааам с нетърпение
![]() -------------------- ...I'm a wild child, come and love me
I want you My heart's in exile I need you to touch me 'Cause I want what you do... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Според финландското списание Soundi, бандата е записала и кавъри на следните песни:
"War Inside My Head" (SUICIDAL TENDENCIES) "Lookin' Out My Back Door" (CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL) "Just Dropped In" (KENNY ROGERS) "Ghost Riders In The Sky" (STAN JONES) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Най-накрая!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Ето и песните включени в предстоящата творба:
01. Hellhounds On My Trail 02. Blooddrunk 03. LoBodomy 04. One Day You Will Cry 05. Smile Pretty For The Devil 06. Tie My Rope 07. Done With Everything, Die For Nothing 08. Banned From Heaven 09. Roadkill Morning -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Чакаме го с нетърпение...дано в текстово отношение песните им да не звучат все едно са писани от 13 годишен тийн,ама тва са подробности
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Имам някакво страшно неприятно чувство за този албум, дано да ме опровергаят обаче.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето я и обложката.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отвратителна е.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Това си е чист евфемизъм, Ицо. Но и аз ще се въздържа от коментар - ще си запазя слюнка за като излезе албумът.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мене пък ме кефи обложката.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бре, не е нещо кой знае колко гениално, ама и за мен не е лоша.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат CHILDREN OF BODOM озаглавиха предстоящата си творба Уааааау. Цитат "Blooddrunk" Пфхахахахахахахахаха! Цитат Ето я и обложката. Пфхахахахахахахахаха! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Как ми се играе Mortal Kombat, след като видях обложката
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
на рипъра са му направили фаталити
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
бе нещо са се мъчили да разнообразят стила на досегашните обложки ама ... не се е получило
няма ли да има още някой кавър на бритни? -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Гледах я 1 минута, за да разбера кво се случва.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Брееееей
![]() Ще видим тази работа, аз си се радвам на "опс напраих гу отнову" - дано албума е готин /може пък да има още някой гавър на Бритни/. Иначе обложката никак не ме кефи - айде един мортал комбат верно може да спретнем ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ще минем и без излишни, плоски гавъри...
Иначе албумчето се чака!! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Ммм, от обложката определено има какво повече де се иска...но алкохолът не прощава
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Отвратителна е. аахахахах ![]() Иначе на мен обложката ми харесва. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А това тук е обложката на сингъла "Blooddrunk", който ще се появи на 27-ми февруари. Също невероятно дизайнерска и красива.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все пак е доста по-свят от тази на албума...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
В MySpace може да чуете новата им песен Banned From Heaven. Мое мнение-страхотна е!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Силно напомня звученето на "Hate Crew Deathroll". Хубаво парче, като цяло.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е лошо парчето, за съжаление нищо повече.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 05:16 PM |