![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На официалната myspace страница на SEPULTURA вече може да бъде намерен видеоклипът към парчето "Ostia" от последния засега албум на бандата "Dante XXI" (SPV, 2006).
Бразилските трашъри работят върху материал за нов албум, който се очаква да се появи през настоящата година. Междувременно китаристът на бандата Andreas Kisser е приключил работа по соловия си албум, озаглавен "Hubris". Изданието ще е двоен диск и ще се появи на пазара през април от каталога на холандския лейбъл Mascot Records. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Като ги знам колко са зле с негъра сигурно последния албум ше е е зле.Кво да се прай-надеждата за Сепултура отдавна замря.....
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Супер як си е "Dante XXI", според мен. Особено точно тая песен доста ме пълни...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^^Когато е замряла съответната надежда ти къде си бил, в на баща си пакета?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Як е!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^^Бил съм където си искам.Ти какво, да не мислиш че Дерик Гриин е по-добър вокал от Макс?
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Пич, едно не ми е ясно- защо ДЪРЖИШ да си трю?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ма не, не предпочитам Макс защото няма да е комерсиален, а защото си е по-добър-по добре пее, пише част от музиките и текстовете, изобщо по-добър е.Кой не е съгласен да всигне ръка?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Пич, не казвам, че съм несъгласен. Но повечето ти коментари осъждат комерса и подкрепят някакво всеобщо мнение за нещо. Повтаряш това, което биха повтаряли "трю-тата". Не че има нещо лошо, но все пак слушай музиката, пък после чети кой какво мисли за нея.
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
@ludspamer: По същата твоя логика мога да ти кажа, и че Soulfly са комерсиално ню метъл лайно (или поне бяха - избичиха си на трашец хората). Само че няма да го направя. Защото харесвам старата Sepultura с Макс. Не ме интересува как се развиват Sepultura или Макс. Защото си имам Beneath the Remains, Arise,Chaos A.D., които никога няма да ми омръзнат и оттам нататък - не ми пука какво правят. Ясно ми е, че Sepultura никога повече няма да бъдат SEPULTURA и толкова. Не ги слушам. Не ги плюя. Да си свирят каквото искат. Като не те кефят - не ги слушай. Пускаш си Kreator примерно и оттам нататък не ти пука кой кви лайна издавал и т.н.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Солфлай действително не знам защо направиха един куп дуели с рапъри.Добре че спряха.Колкото до това че плюя Сепултура с Дерик-рядко лазя така по темите да плюя просто се чудя защо някои хора му се кефят толкова.както и да е, всеки слуша каквото иска-здраве да е.
Едит:2рия албум на Солфлай говоря -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Кои са тия рапъри? И дори и да има такива, какво от това, ако музиката е яка? Не е достатъчно трю ли?
|
|
![]()
Коментар
|
|
С рапъри не е яка!Поне за мен!
Чуй песни като Pain, Terrorist, Jump the fuck Up и не може да изпуснеш рапърите.Пак казвам-албума е втория-Primitive.Избивяцията е в Back to the primitive обаче ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sepultura с дерик комерс ли са, че да ги плюят анти-кмерс хората?
И какво лошо има в колаборациите с рапъри? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Метъл + Рап = Блек Метъл
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой не те кара да ги слушаш. Аз лично винаги съм се кефил на тая комбинация. И съм смятал, че текстовете на Макс (например) развалят музиката много повече.
BUMBAAA!!!!!!!!1 I DON't GIVE A FUCK YOU DON'T GIVE A FUCK .......BULLSHIT!!!! Например. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Точно това имах предвид.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 04:04 AM |