Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> БГ издания
Dragontear
коментар Feb 5 2008, 12:03 PM
Коментар #1

Антихрист

Група: Metal World Conclave
Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Град: София
Потребител N: 1211

Сетих се, че одавна не съм отварял тема и мисля, че сега е подходящ момент да го направя..

Сигурно сте попадали на БГ издания на албуми на любимите си групи
Какво мислите за тази процедура с бг изданията и доволни ли сте.... АЗ лично не съм
Попринцип нямам нищо против да се прави така но поне да е като хората

За съжаление попадам вече 4 път на кофти бг издание и се разочаровам от това..
Нашите "оригинали" са бъкани с дефекти .. от сорта на долнопробно качество на печат на обложката
Правописни и какви ли не грешки .. съкратени booklet-и и дори разлика в звука на CD то

Мога да ви дам и примери.. но само при албумите на Maiden защото съм се нагледал на различните издания

Dance Of Death
BG издание 1.. Притъпени цветове на обложката даже леко розовеещи. Объркана номерация на страниците и оъркани имена на членовете от групата.
BG издание 2 .. Невероятно дразнещи червени цветове огнени даже (попрекалили са с червеното този път). Поправена е обърканата номерация на страниците, но обърканите преди това имена на членовете изобщо липсват тук. Мисля че и турнето изписано на последната страница беше объркано
Обаче и 2-те издания са с еднакво гадно качество на звука.. Има една мнооого маклка разлика в нивото ... БГ тата са по глухи и някои детайли на песента Journeyman например изобщо не се чуват
Вносния диск раезби ра се е като пушка даже помня, че получих подарък стикер с него

The early days DVD
Вместо booklet имаше някакви смешни брошури.. и кутииката е като от 20 ст на пазара

Death On The road

Гаврата с качеството на обложката и хартията продължава и тук

A Matter Of Life And Death
Който е притежател но БГ изданието на това CD ще забележи приятния кафяво-лайнян цвят на небето зад танка ... (което на оригинала си е сиво)
Плюс това. Честито липсват ви 2 страници със снимки smile.gif Ако някои иска ще му покажа импорт на CD или дори винил за да се уверите.

Сега на пазара излиза и DVD Live After Death
26 лв BG издание
50 лв вносно
Познайте кое ще си купя?

Докато наще не се научат да правят качествени неща няма да си купувам BG издания. какво е вашто мнение
Go to the top of the page

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Feb 5 2008, 12:10 PM
Коментар #2

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Моите съболезнования. Сигурно е мега гадно да ти се изсерат на диска на любима група така.

--------------------

+Quote Post
Dragontear
коментар Feb 5 2008, 12:35 PM
Коментар #3

Антихрист

Група: Metal World Conclave
Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

Ами някой може да каже че се впускам в някакви ненужни детайли но да гадно е да видя че диска който имам е различен от стандарта ... и на всичкото отгоре по гаден от него. След 3 тия път в който се доверявам на БМК повече няма да го направя .
Да вярно е някой може да каже "за толкова пари какво ти пука" ами пука ми ..

Дадох 30 лв за A Mater Of Life And Death не 14 .. и не съжалявам дори и за стотинка. Но аз не давам пари за копие и да го имам но да ми излезне по-евтино.. а давам пари защото оценявам това което е направно от групата и искам да го получа както си му реда

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Feb 5 2008, 01:39 PM
Коментар #4

Metalhead

Група: Потребители
Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

^Много правилно, Ники! По принцип рядко си купувам оргинални неща, но държа да са ОК! Мога да добавя и Рамщайн към списъка ти, Мутер има проблем (цъкане) на предпоследната песен от албума ...жалка история.

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 11:13 PM