![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Знам, че емо стилът не се радва на особена популярност тук. Дори напротив - много хора го ненавиждат. Вчера обаче чух една група, City of Caterpillar, която ужасно много харесах. Ако и вие харесвате емо музиката, и по специално стила screamo, препоръчайте ми някои по-хубави групи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Идиотски въпрос: какво по точно е скриймо?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
Подстил на Емокора.... Лично на мене не ми харесва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Пуснете си Anal Cunt, и тогава ми говорете какво е СКРИЙМо.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Цитат Ако и вие харесвате емо музиката, и по специално стила screamo, препоръчайте ми някои по-хубави групи. Aхаха. Съчетанието с аватара на Обичуъри е култово. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
И какво от това? Харесва ми обложката.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Мразя секви такива лиготии пък ако не си забелязал макар и с 1000 мнения това е МЕТЪЛ форум
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Всъщност, форумът е Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial и може да си обсъждаме и Chuck Berry и Beatles, ако искаме.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^право е детето...спор няма ...и явно много съм остарял, щом не знам какво е ЕМО....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Добре... някой няма ли да даде едно СВЯСТНО определение за скриймо?
Мисля, че Only Inhuman на Sonic Syndicate е такова, но може и да греша, хайде моля ви! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Всъщност тук съм склонен напълно да се съглася с теб.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... което не пречи албума да ми е един от любимите за миналата година
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Screamo
Казали са го по-добре отколкото аз мога да го кажа, предвид че не слушам такива неща. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ей, не обиждайте Sonic Syndicate!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^E, Ицо, бива ли така... таман се зарадвах, че си имам любима Screamo група... не те е срам!
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Радвам се за темата, макар и да не слушам такава музика.
Хубаво е да има и такъв топик, казвам го без ирония. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^право е детето...спор няма ...и явно много съм остарял, щом не знам какво е ЕМО.... Емо са ония слаботелесните с бритончетата дето постоянно реват (слаботелесните, не бритончетата). Музикално такъв стил няма - единственото, характерно за него е, че е доста мелодичен и че има лигави вокали (ама ЛИГАВИ)... иначе варира от поп до метълкор. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ясно, не е за мен, мерси !
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
http://youtube.com/watch?v=iIyDS6iqYQA
http://youtube.com/watch?v=tQBqWXkgnOo http://youtube.com/watch?v=-VrLmTYggw8 ![]() ![]() Best "Screamo " vocals ever ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Screamо-то не му се кефя много то бива бива да се дереш ама тея прекаляват, поне от време на време да пееха!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Хъ ,явно заради това му викат Screаm-o
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Това чудо ми е крайно непонятно
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Има и по-различни и експериментаторски неща, които също попадат под графата скриймо като например i would set myself on fire for you.
http://www.myspace.com/iwouldetc |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
toru okada is a great screamo band.
яко е в този стил групите свирещи по долнопробни места с минимална публика. също успяват да вкарат доста чувство в крясъците си някои. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Потърсих клипчета и попаднах на това: http://youtube.com/watch?v=i_xodwtM144
За такива ли долнопробни места става дума? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Музикално такъв стил няма Музикално може друго да няма, но това го има ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
аха, може и в по-голяма степен, Rodd1ck. това все пак прилича на нечий добре поддържан гараж или нещо такова.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Музикално такъв стил няма Музикално може друго да няма, но това го има ![]() Panic! at the Disco - поп Bullet for My Valentine - метълкор Funeral For a Friend - модерен рок AFI - поп/рок Fall Out Boy - поп пънк Цитат The difficulty in defining "emo" as a genre may have started at the very beginning. In a 2003 interview by Mark Prindle, Guy Picciotto of Fugazi and Rites of Spring was asked how he felt about "being the creator of the emo genre". He responded: "I don't recognize that attribution. I've never recognized 'emo' as a genre of music. I always thought it was the most retarded term ever. I know there is this generic commonplace that every band that gets labeled with that term hates it. They feel scandalized by it. But honestly, I just thought that all the bands I played in were punk rock bands. The reason I think it's so stupid is that - what, like the Bad Brains weren't emotional? What - they were robots or something? It just doesn't make any sense to me." Заключение: емо е просто мода, НЕ МУЗИКАЛЕН СТИЛ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Така наречените "емо" групи, са нарачени така заради имиджа,а не заради музиката, както каза Перфектора
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Ами емото идва от музикалния стил Indy който си е доста тъжен ->
http://youtube.com/watch?v=zwFS69nA-1 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:59 PM |