![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Браво, хлапе, разбрал си го! Киро, малкият е много прав този път, точно това разминаване на инструментална с вокалната части в песните на Невърмор е част от красотата им... само си пусни The River dragon Has Come...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хубаво, де, не споря, аз също обичам Невърмор. Просто неведнъж ми се случва над някой ултра мелодичен техен риф да чуя нещо наистина в унисон с него. Понякога просто прекалява. Хубавото е, че балансира в солото си.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Разбира се, че прекаляват...то кой не го прави
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
БДУ, Sunn O))) се връзват много яко с новините по тАлАвизорО
![]() Една банда, кояято винаги ми е прилага много противоречиви емоции, е SAMAEL - специално в "Eternal" позитивните лирики с тежката музика и вокал, направо ме разкатават. Много яко се е получило, титани са просто! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Rammstein в клипа на "Keine Lust"!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^хахахахах, много точно !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
За най-тежка група не знам, но най-тежкият юзър във форума определено е gad.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абе, пич, ти какъв си бе? Един смислен пост не ти прочтох досега. А с глупостите, дето говориш, вървиш на лошо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
Аз съм кошмарът на форумните свине.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Пхахаха, ти си чифутче. ;р
По темата: тежки могат да бъдат както Black Sabbath, така и Death, така и Anaal Nathrakh. Според зависи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз съм кошмарът на форумните свине. ![]() Ти си просто един палячо ![]() А проблема ти със свинете идва от майка ти, хората даже хайку са написали за нея Your mother fell in love and broke it. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, поне не са я пълнили загорели негърски нерези, какъвто очевидно е случаят с твоята.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Спрете се навреме - излизате извън всякакви граници, вече дори не е интересно.
@ gad, ти поне спри, щото тоя Valle явно верно не му стига акъла за друго освен за простотии. Под нивото ти е. Спрете да флуудите гадости. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Много ясно че не са, поради 2 причини:
1. Твърде грозна е, и циганин с крак не би я пипнал. 2. От толкоз гънки се объркват. @gadabout, така е, обаче нямам работа в момента и си запълвам времето ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Зависи какво се има в предвид под "тежка".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
Според мен Black Sabbath не са тежки въобще. Не знам кой ги е набедил за такива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат What is this that stands before me? Figure in black which points at me Turn 'round quick, and start to run Find out I'm the chosen one Oh no! Big black shape with eyes of fire Telling people their desire Satan's sitting there, he's smiling Watch those flames get higher and higher Oh no, no, please God help me! Is it the end, my friend? Satan's coming 'round the bend people running 'cause they're scared Yes people better go and beware! No, no, please, no! Ако това не е "ТЕЖЪК" метъл, аз съм чалгар. Самото понятие сигурно идва от тази песен. Цитат ... По това време басистът Бътлър, повлиян от новелите на писателя Денис Уетли, които са с главно окултна и магьосническа тематика, написва песента „Блек Сабат”, чието заглавие е единодушно избрано за ново име на групата. Тази песен води до поредица други парчета с мрачна и окултна тематика, до идеята за която се стига малко случайно, след като, гледайки италианския филм на ужасите „Black Sabbath” (оригинално озаглавен „I Tre volti della paura”) вокалистът Ози Озбърн се обръща към басиста Бътлър с думите: „Щом хората си плащат да гледат страшни филми, защо да не си плащат да слушат и страшна музика”.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Интересна тема. Неща като екстремна и тежка група се припокриват, но като говорим за истинска тежест може би бих посочил някоя funeral doom група
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
хммм...Nile са бая тежички...както и Behemoth...ама деанам за мене няма най-каквато и да е група....
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
Цитат Понякога всичко черно е, спри се, погледни тези постове! Те показват това, което убягва на света, а именно мъдростта! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
ВДЪХНОВИТЕЛЯТ
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Дуумът е за путьовци без личен живот. ![]() ![]() ![]() Ако не беше ВДЪХНОВИТЕЛЯТ бих ти казала две-три думи. Но сега просто ще замълча и сведа глава пред великата мъдрост! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Бе не знам какви сте ги писали пет страници, за мен очевидно дуумът е най-тежък, но за юзъри които не искат да се депресират, а просто да си смачкат главите - препоръчвам Cephalotripsy, които имат по-груув звучене, направо ти се разхождат по мозъчните гънки с ботуши...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
като говорим за истинска тежест може би бих посочил някоя funeral doom група Дуумът е за путьовци без личен живот. Жалък тип ![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Аз по-тежки от добрите стари Cannibal Corpse не знам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
По-принцип няма по-тежка музика от детграйнда, горграйнда и гор метъла...
-------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:21 AM |