![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
"Octavarium" на Dream Theater е албум, който много харесвам, но "I Walk Beside You" винаги успява да ми развали удоволствието.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Присъединявам се към Rolf. Това е най-неадекватната и глупава песен на тази иначе велика група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^^Не си ли чувал, че имало някви слухове, че Содом били фашисти?В никакъв случай не съм го разпространявал аз, просто разбрах от едно интервю с тях че имало такива слухове, та риших, че може би ти заради тези слухове не ти харесва песента. Както и да е, де.(интервюто е от сайта между другото) 3:30 - 4:00 - заслушай се и ще разбереш защо ги има тея слухове... но не са фашисти... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Ако един албум е наистина добър, една песен не може да го скапе по никакъв начин!
Ако пък не е, просто въпросната песен, няма какво чак толкова много да скапва... ![]() Иначе аз се сещам за Rosenrot (R+) , където песента с овцата Шарлийн Спитери винаги като си го пусна супер много ме нерви и даже ми стои в плейлиста от чисто фенско уважение! Песента разбира се е Stirb nicht vor mir и до ден днешен се чудя с какъв акъл са я измисляли! За друг пример пак се сещам за песен, където е намесена пача! Песента е Light The Universe, която наистина много ме дразни, на фона на иначе страхотния Трети Кипър на Helloween! И последен пример - албума на Taznwut от 2006 - Schattenreiter! В този албум се намира най-добрата песен за 2006 според личната ми класация - Vulkan! Точно след нея обчае идва направо гадната Kaltes Grauen, която наистина е близо до скапване на настроението, но само като се сетя колко е гениален албума иначе, и някак ми минава! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
Biotech Is Godzilla скапва отвсякъде Chaos A.D.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Slayer - Skeleton Christ
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th September 2025 - 04:11 PM |