![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
Страхотна група с уникален звук. Ще ми се да имаше повече такива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Явно на мен се пада да надграждам върху мненията на Сашо и Венци - така и не можах да харесам нищо кой знае колко значимо в музиката им след "11 Dreams", но след няколко слушания на "Metamorphosis", "Architect of Lies" ми се издигна с една идея в ушите. Колкото и да си кривя душата, чистите вокали са на път да ме накарат да затрия албума нанякъде; опитите за модерничене и кор елементите да не споменавам. Жалко - съвсем не е като да ми е безразлична групата, старите неща си струват, но този път съм пас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Албумът си е супер според мен.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Имах удоволствието да ги гледам наживо завчера, когато подгряваха на Psychotic Waltz, Symphony X и Nevermore (и за съжаление се оказа, че подгряваха само на първите две банди, но както и да е). Наложи ми се да закъснея, така че пропуснах известна част от сета им, но за сметка на това хванах общо-взето каквото трябваше. Чух "World Hate Center", "Firesoul", "Soul Decision" и едно парче от предния албум, мисля че беше "Bloodsong". Изненадан съм, че имаше много приятна динамика в групата, въпреки че са в намален състав. Определено беше леко странно да ги гледам само четирима, стояха като по-обикновена хеви банда, но пък динамиката си я имаше, получаваше им се определено, така че нека продължават. Само малко по-добри парчета да пишат за вбъдеще и всичко ще е наред. Rene правеше и двата типа вокали - със сигурност бих предпочел двама вокалиста вместо един, но човекът си се справи идеално, че даже и много добро сценично присъствие си имаше. Обаче явно не са много добре финансово момчетата, защото, доколкото разбрах, сами са си правили саундчека, т.е. най-вероятно нямат пари да си вземат роудита.
Жалко че ги пропуснах преди няколко години, когато бяха по време на "The Hours that Remain" турнето... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Абсолютно подкрепям мнението на Airin Of Ancelot. И аз съм доволна от албума - не е нещо твърде натоварващ и все пак е достатъчно добър,за да си го слушаш с удоволствие. Личният ми фаворит е парчето In Bloodred Shades.
-------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето го парчето "Generation Hate" от новия албум "Through Our Darkest Days".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Стрийм на целия албум можете да слушате тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 16-June 14 Потребител N: 4459 ![]() |
Една от любимите ми групи. "Through Our Darkest Days" ми хареса наистина много,почти няма слаби песни,според мен.Много бях разочарован че Mikkel Sandager вече няма да е част от групата.
https://www.youtube.com/watch?v=_VSrDnY5k4Y https://www.youtube.com/watch?v=eOMKOH6x1bk |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:43 AM |