![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Antimatter.
Поредното вълшебство дошло от Великобритания. И пак намесени бивши и настоящи Анатемовци. Музиката на тази група ме кара да изтръпвам. Акустичната китара придава толкова много смисъл, дълбокият глас на Мик Мос е способен да проникне толкова дълбоко в съзнанието. Antimatter е нещо уникално само по-себе си, носи си собствена емоция, собствена атмосфера... собствена магия. Трудно сравнима с каквото и да било друго! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Мхм. Няма слабо при тях. Нещо познато да чуваш в Reality Crash? ;p Концертът им в София беше уникален. Ако има такива, които са го пропуснали - http://zamunda.net/details.php?id=161061&hit=1
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Мда, меко казано доста познато
![]() Още в главата ми е спомена за концерта. Заедно с шоуто на Danny Cavanagh това са ми двата най-любими концерта в скромната ми концертография! ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3080 ![]() |
Горното мнение е напълно валидно и за мен. Много любима група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Такава е за всички, които харесваме Anathema.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Мен честно казано не са ми в бруталната кръвна група, но трябва да кажа, че изпълнението на Мик Мос на Working Class Hero ме размаза!
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Въртя ги от час...и....благодаря, че ви има
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
I looked to the skies,
Turning away with blackened eyes. I'm a stranger on a train, you're all strangers on a train. Неописуеми са. ![]() За жалост ги открих чак покрай концерта им в София (не отидох). Записът го гледах сигурно десетина пъти и все повече се ядосвам. Наистина няма слабо при тях - нещо, което може да се каже за малко групи. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:36 PM |