![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ами както знаете, има такова състезание за училищни групи.
http://www.cokemusic.bg/school_band/list/ Хвърлете му едно око. Аз ви призовавам да гласувате за Evolution. Това е група, която открих наскоро, доста талантлива и с класи над повечето групички там. Хвърлете едно око на групата и в майспейс, имат неща, които си струват чуването. Нека поощрим талантливите български групи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Hands down,
И аз същото като Наско по отношения на Evolution. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе, гласувайте за GunPowder
![]() ![]() ![]() EDIT: Група Търнокоп ВЛАДЕЕ! ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Добре, че не участвам със страничния си проект ZmeiForce (speed metal with folk influences), защото нямаше да има смисъл да се провежда конкурса...
Иначе +1 за ТЪРНОКОП. :О |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тея са ми от даскалото :Д
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
мъха, Аявис и Търнокоп са ми приятели!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Хахаха, Metal Touch ги познавам...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Гласувах за Evolution, доста яка група, оригинални песни и с барабанистът сме учили в една паралелка няколко години!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Шуробаджанащина е тук...
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Да, "Те са много яки и прочие, че и с барабаниста сме авери, гласувам ами, как!"
(грубичко, сори, ама наистина не е хубаво) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тия Destroyer ме кефат, яко примитивизъм
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Някои от групите ми харесаха, за други - не мога да кажа нищо, защото записите бяха доста зле, но като цяло, като изключим рап отживелиците, сякаш се задава добро поколение от музиканти. За съжаление обаче, ще са единици тези, които ще пробият, мнозина ще се откажат по какви ли не причини, което е жалко, но винаги е било така. Навремето в Русе имаше поне 15 действащи и наистина добри групи, после всичко замря. Случвало ми се е да срещна познат музикант от онова време, и когато го попитам дали още свири, да ме гледа учудено сякаш не разбира какво го питам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ Групата действително е талантлива.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:03 PM |